Şimdi Ara

Sıfır araç alacaklar dikkat !!! Özellikle engelli plaka alacaklar dikkat !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
9
Favori
20.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu arada bmw 320 sport plus için şimdilik ismi bende saklı bir bayisinden melbourne kırmızı siyah sensatec döşeme sunroof vs vs vs bildiğiniz özelliklerdeki araç için 102.750 lira teklif aldım , daha uygun teklif alabilen varmı bu donanım araç için ???

    Not : Extra donanım olarak siyah aynalar ve m deri direksiyon var araçta , bugün kapora verip ayırtabilirim aracı arkadaşlar!Başka bmw düşünen varsa ciddi olarak araç sayısını arttırıp 100 bin bandını zorlamak istiyorum şuan için en uygun alabildiğim teklif budur bu donanım araç için !!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaan Çelikci


    Bu arada bmw 320 sport plus için şimdilik ismi bende saklı bir bayisinden melbourne kırmızı siyah sensatec döşeme sunroof vs vs vs bildiğiniz özelliklerdeki araç için 102.750 lira teklif aldım , daha uygun teklif alabilen varmı bu donanım araç için ???

    Not : Extra donanım olarak siyah aynalar ve m deri direksiyon var araçta , bugün kapora verip ayırtabilirim aracı arkadaşlar!Başka bmw düşünen varsa ciddi olarak araç sayısını arttırıp 100 bin bandını zorlamak istiyorum şuan için en uygun alabildiğim teklif budur bu donanım araç için !!!!

    Benide ekleyin.
  • ali25 kullanıcısına yanıt
    Ali bey şimdi konuştum bayiiyle ama hiç foruma bakmak aklıma gelmedi özür dilerim :(

    ama şuan sürekli irtibat halindeyim araç alımını bu önümüzdeki bir kaç gün içinde inşallah tamamlamayı umut ediyorum.

    Birkaç resmi prosedür var onlar beni hemen aracı almama engel oluşturdu evrak sıkıntısı varmı yokmu onu halletmeye ve netleştirmeye uğraşıyoruz bayiyle karşılıklı olarak.

    Maliyeyle konuştum dün gerek yok dedi ama bayi mahkeme kararı lazım diyor bakalım bugüne belli olacak sanırım gerekli evrak durumu.

    Sizde kesinseniz ve bmwnin ilgilendiğiniz modelini ve renk döşeme gibi talep ettiğiniz donanım özelliklerini de yazarsanız hatta aldığınız teklif varsa bunuda belirtirseniz bayiyle görüşmemde buna göre konuşurum.Birde araç kendi adınızamı olacak rapor sahibi kim ?Acil cevabınızı bekliyorum çünkü şuanda yoğun olarak bayiyle görüşme halindeyim ;)




  • Annem adına olacak ,320 ed plus ve audi 1.4 ilgileniyorum hangisi uygunsa artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali25 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun ali bey , fiyat olarak Audi A4 BMW 320 ed ye göre daha uygun gibi görünsede donanım zenginliğinden ötürü BMW aslında daha uygun duruyor.

    Fakat BMW 320 Baz donanım araç için hiç teklif almadım eğer siz teklif alırsanız paylaşmanızı rica ederim.

    Audi A4 baz donanım için bile 90 k altında ben teklif alamadım gerçi çokta fazla bayiyle görüşmedim bu ay !!!

    Hala gerekli evrakları öğrenmeye çalışıyorum fakat hala netleştiremedik ne sıkıntılı işmiş yahu , ben önceki aracımı alırken sadece raporla aldım şimdi ne olacağını bir türlü anlayamadım. Bir bayi mahkeme kararı gerek diyor bir diğeri gerekmiyor !! Maliye gerek yok dedi bayi emin değil anlamadım gitti !...
  • Günaydin Kaan bey, araba alim sürecinde mahkeme karari gerekiyor. Benim kardesim otizm oldugu icin kendi haklarini savuna bilecek bir birey değil. Bu bakimdan mahkeme engelli bireyin haklarini korumak ve borclandirilmasini onlemek icin bu kararin alinmasi gerekiyor. Ama akli durumu normal olup bedensel engelli olanlardan bu mahkeme karari istenmez. Zaten bu tarz engellilere de vasi atanmaz. Ben mahkemeden bu durumu teyit ettim bu yönde bilgi verildi. Keske gerekmesede ugrasmasak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewqas87 R kullanıcısına yanıt
    Bende vasi kararı var zaten ama onun haricinde bir mahkeme kararı dahamı gerekiyor onu öğrenmeye çalışıyorum.

    Bir bayi evet diyor diğeri hayır , anlamadım gitti !!!

    Daha önce de dediğim gibi maliyeye gittim dedim böyle böyle vasi kararım var ama bayi mahkeme kararı istiyor ne yapmalıyım nedir bu istedikleri belge diye , maliye hayır yok dedi sizden ne kararı istiyorlar zaten evraklarınız var başka birşey gerekmiyor dediler.

    Bayilerdeki satış temsilcileri sanırım tam bilgili değil bu konuda anlamadım valla :(
  • Evet bir mahkeme karari daha isteniyor, mahkemede degilde emniyette sorun cikiyormus. Emniyet soruyormuş mahkeme kararini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyede degil de emniyette sorun cikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewqas87 R kullanıcısına yanıt
    O zaman bir de trafik şubeye gideyim ben , yahu önceden aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı arabayı sattım yine sıkıntı çıkmadı yenisini alıcam karar deyip duruyorlar neyin kararı bu anlamadım gitti !!

    Ben bir de trafiğe sorayım bakalım neymiş bu ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rewqas87

    Evet bir mahkeme karari daha isteniyor, mahkemede degilde emniyette sorun cikiyormus. Emniyet soruyormuş mahkeme kararini.

    Siz yeni teklif aldınız mı ?
  • Ben su an beklemedeyim doviz kurunu ve otv muhabbetini bayiler firsata cevirdi. Piyasa oturana kadar bekleyecegim. Aralik ayinda da firsatlar cikar ama Alibey. Bmw 3.20 ied 40 yil paketini 2 ay once otv dahil 155 bin tl verdiler. Su an 170 küsür, 2 ay onceki sartlarla almak artik pek mumkun gozukmuyor gibi anlayacaginiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewqas87 R kullanıcısına yanıt
    Kurun düşmeyeceği nerdeyse kesin gibi , ayrıca 1 ocak 2017 itibariyle yürürlüğe girecek olan yeni ötv yasası da neye ne kadar olacak belli değil valla bu hızla devam ederlerse 170 olan mpaket 200 bini geçecek 2 ay önce m paket için rastgele teklif aldığım bayi 108 bin diyordu şimdi 115 bin :(

    Döviz düşmez bence borusan da anca ocak şubatta kampanya yapar 2016 modeller için onda da yeni ötv yasası ne olacak bilemediğim için bizim muafiyetlerin dışına alırlarsa bu araçları daha sittin sene alamayız!!!

    Ben bugün de sordum maliyeye cevap yok her gün talimat alıyoruz dediler valla yeni yıl kötü sürprizlere gebe gibi geliyor bana , ben aralık içinde alırım bmwden de vazgeçtim bu arada adamlar coştu bir evrak hala belli olmazmı yahu adamlar araba satmak istemiyor !!!

    Ani bir karar değişikliği olmazsa A4 almayı kafaya koydum artık oda olmazsa süperb veya leon fr alıcam zaten bütün markalar coştu hepsi zam yapıyor ne şans varmış arkadaş bizde hem döviz fırladı hem ötv yasası söylentisi bütün markalara ilaç gibi geldi arabalara zam üstüne zam başladı bmw işi yalan oldu bayiler kendi aralarında muazzam farkla fiyat veriyor aynı araç için ha bu arada ötvsiz tekliflerin hepsi 90 binlerde olması gerekirken nerdeyse hiç indirim yapmadan teklif veriyor bmw 102750 ötv indirimli teklif veren bayi fiyatına ötv oranını eklediğinizde 149 bin oluyor yani hiç indirim yok hatta aracın liste fiyatı 150 bin zaten sadece ötv yi düşüyorlar birde üstüne yalan üstüne yalan hala daha en son bu daha inemem diyorlar ulan daha iki gün önce araba 145 bindi iki ay önce 96 bindi bu araba neyse kısaca bütün marka ve bayiler bu ötv söylentisini altın fırsata çevirdiler.

    Kısaca bekleme riskine girmeyi göze alamıyorum ben , yıl başından önce birşekilde bir bayiyle anlaşıp artık ne alabilirsem alıcam arkadaşlar maalesef kimse de hiçbir bayiden bu zamanda indirim beklemesin nasıl olsa satıyoruz diyorlar buda bizim şanssızlığımız oldu arkadaşlar :(




  • Arkadaşlar , içinde bulunduğumuz ÖTV yasa tasarısının belirsizliğinden dolayı bütün marka ve modeller ile satıcılar bunu fırsata çevirdiklerinden ve gelen zamlardan dolayı araç alma kararımı yılbaşından sonraya bırakmış bulunmaktayım.

    Sinirlerim sürekli olarak zıplamakta , artık tahammül edemiyorum satış temsilcilerine :(

    Öyle yada böyle bir araç alınacak fakat verilen sözlerini bile tutamayan bayiler midemi iyice bulandırdı. Zaten fahiş karla sattıkları arabaları şimdi de hem kuru bahane ederek hemde araç kalmadı diyerek yüksek rakamlardan satmaya çalışıyorlar.

    Velhasıl bu sene çok şanssızız , malesef ötv yasası netleşmeden araç almama kararı aldım zaten döviz fırladı belki bizleri etkilemez de bu yeni yasa satışları düşünce bir fırsatımız olur olmazsa da artık 2016 model ellerinde kalan araçlara kampanya yaparlarsa onlara yönelicem , konuyu takip eden bütün arkadaşların bilgisine ....

    Saygılarımla




  • Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar !!!

    https://forum.donanimhaber.com/m_122160510//tm.htm#122160510
  • ÖNCELİKLE MERHABA
    BENDE BABAMIN ÜZERİNE ARAÇ ALMAK İSTİYORUM %93 RAPORU VAR AMA BU ÖTV İNDİRİMLİ ARAÇ ALIMI HAKKINDA HİÇ Bİ BİLGİM YOK BİLGİSİ OLAN VE DAHA ÖNCE ALAN VARMI YARDIMCIM OLABİLİRMİ
  • Selam arkadaşlar

    Bursa teknik oto 2016 model sadece 40 araç için çok uygun kampanya yapıyor,bana mail yolladılar daha önce ilgilendiğim için fakat şuan benim imkanım yok ilgilenen arkadaşlar olabilir !!!

    118i one edition 119.900 TL
    116d one edition 124.900 TL
    320i ED M PLUS 169.900 TL
    520i executive 199.900 TL
    525d xdrive executive 299.900 TL

    Bu indirimleri 2 ay önce biz teklif alırken verselerdi % 100 şuan bir bmw sahibiydim ama gördüğünüz gibi kuru 3,67 olarak sabitledikleri halde ne kadar yüksek bir indirim oranı var , yani isteselerdi o zaman bu araçlara bu kadar az indirimde diretmeselerdi şuan bir 320 m plus sahibiydim gelde sinir olma şimdi :(
  • Engelli raporu olan kişinin ikamet ettiği ve raporu aldığı şehir ile aracın alınacağı şehirin plakası farklı olabiliyor mu? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.