Şimdi Ara

Sıfır arabayı çarptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baban o kadar mı sevmiyor seni kardeşim, bu aracı vurmandan daha derin bir sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkışık ve çok düşük hızlı bir trafikte bana da arkadan vurdulardı. Kardeşim kusura bakma da araba alıp daha önüne bakmıyorsan, ben şimdi ne yapacam diye ağlamanın da faydası yok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 22 Aralık 2017; 22:50:40 >
  • Telefon ne oldu? Alabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Evladım git babana söyle, taksiciyle buluşup hemen bi tutanak tutturun. Başına gelecek en kötü şey o kimliğin kötüye kullanılması olur.

Baban olsam araba için "olur kazadır, geçmiş olsun" derim. Kimliği bıraktığın içinde hortumla döverim.

Hatta ben hortumun içine zincir koyup döverim :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Taksici gider bi yeri soyar atar kimliğini hapislerde çürürsün

Taksici gider senin adına kredi çeker

Taksici gider senin adına telefon hattı çıkarır

Taksici gider senin adına kredi kartı alır

Taksici gider başka kaza yapar babanı bulur parayı alır babana seni dövdürür.

Kamera kaydı varsa taksici santaj bile yapabilir polise gider vurup kaçtı diye

İhtimal çok

Babanla arabaya bin kamerasız bir yere park ettir arabanın yanına gelirken arabaya vurmuşlar buba de.

Bu kadar kolay mı böyle şeyler ya .

Bende 44 milyon kişinin TC kimliği, annesi babası her şeyinin bilgisi var. İsteyen her şeyi bulur. Sana tayyibin bilgileri atayım mı? Kullanırsın belki

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:bwYahcciwzgJ:https://torc5bhzq6xorhb4.onion.link/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=opera

Sıfır arabayı çarptım

Latife yaptım Mr.Legend ve fedöcümüsün bu bilgiler ne geziyor sende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Taksici gider bi yeri soyar atar kimliğini hapislerde çürürsün

Taksici gider senin adına kredi çeker

Taksici gider senin adına telefon hattı çıkarır

Taksici gider senin adına kredi kartı alır

Taksici gider başka kaza yapar babanı bulur parayı alır babana seni dövdürür.

Kamera kaydı varsa taksici santaj bile yapabilir polise gider vurup kaçtı diye

İhtimal çok

Babanla arabaya bin kamerasız bir yere park ettir arabanın yanına gelirken arabaya vurmuşlar buba de.

Bu kadar kolay mı böyle şeyler ya .

Bende 44 milyon kişinin TC kimliği, annesi babası her şeyinin bilgisi var. İsteyen her şeyi bulur. Sana tayyibin bilgileri atayım mı? Kullanırsın belki

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:bwYahcciwzgJ:https://torc5bhzq6xorhb4.onion.link/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=opera

Sıfır arabayı çarptım

Latife yaptım Mr.Legend ve fedöcümüsün bu bilgiler ne geziyor sende

Fetö ile alakam yok, ömrüm boyunca da nefret ettim kendilerinden. Canım ülkem, vatandaşlarının güvenliğini öyle önemsiyor ki bilgiler ortada dolaşmıyor(!). Link attığım siteye bakın, biraz ingilizceniz varsa durumu anlayacaksınız zaten

• mutlaka babana anlat, neyse cezası çekmen lazım. ileride birgün baban arabayı satmak isterse ortaya çıkacak ve baban ayıplı mal aldığını zannedip bayi ile kavga edecek. tüketici hakeme gitse haksız çıkacak. ve dahası stres sinir.
    yalan yalanı doğurur, altından kalkamazsın.
  • BaNgO kullanıcısına yanıt
    çocuğunuzun geleceği için endişelenebilirsiniz, iyi bir eğitim, refah düzeyi yüksek bir ülkede büyümesini isteyebilirsiniz. bu normal karşılanır. fakat Türk gençliğini "güçsüz, korkak, saf, enayi" diyerek aşağılama hakkını size kim veriyor?. siz korkak olanı mısınız ki korkup Türk vatandaşı yapmadınız. Aslında yazılacak çok şey var, burası yeri değil.
    Kardeşim hiç bir korkum yok Allah'a şükür. Konu kapansın diye kimliği verdim. Benim kimliğimle bir şey yapacak adam küteyi başında bulur.

• O kadar güçlü ve cesur isen babana da söylerdin baştan kaza yaptım diye, taksicinin de icabına bakardın.

• bıde comelseydın onude kımlık verılırmı arkadasım hiçmi haber izlemiyorsun tvde? Heryer dolandırıcı dolu devlet tesvıgı var dolandırıcılara sen naptın oyle ? Gİt once kımlıgı kaybettım de acıl değiştir gazetelere ılan ver gazetelerıde sakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: rukaplan

çocuğunuzun geleceği için endişelenebilirsiniz, iyi bir eğitim, refah düzeyi yüksek bir ülkede büyümesini isteyebilirsiniz. bu normal karşılanır. fakat Türk gençliğini "güçsüz, korkak, saf, enayi" diyerek aşağılama hakkını size kim veriyor?. siz korkak olanı mısınız ki korkup Türk vatandaşı yapmadınız. Aslında yazılacak çok şey var, burası yeri değil.

Abartma arakdasım ulkenın durumu ortada dogru soylemıs adam.. sEn gunde kac genc boyle saflıkları yuzunden dolandırılıyor hapse tıkılıyor haberın var mı bu gencleri kullananlar dısarda panamerayla gezıyor sız oalyı genclere hakaret olarak anlıyorsunuz valla pes duz mantıkla gidersen senı de dolandırırlar sende birine kımlık fotokopısı verde anla bakalım neler gelebılırmıs basına sonra da iş işten gecer zaten geçmış olsun.

• kimlik verşlmezde , kimlikte ülkede çok kolay edinilir, telefon hattı açmaya kapattırmaya sürekli kimlik istenir,,

• ali9949 A kullanıcısına yanıt
    Hocam "dolandırıcılık mevzusu" haricinde size katılmıyorum. Farklı bir altforumda konusu açılırsa orada düşüncelerimi paylaşırım. Saygılar
  • Yazık,acıyorum böylelerine.Ehliyet denetimleri sıkılaştırılmalı.

Ehliyetsiz olsan korkman normal,ehliyetin varken neden korkuyorsun? Bir de kimlik vermişsin.

Gülsem mi üzülsem mi bilemedim.
    Burada bizim dertlerimizle neden dertleniyorsun o zaman. O kadar aklın varsa öyle bir vizyonun varsa burada ne diye zaman kaybediyorsun. Kendini buradan kurtarmak! İsteyen zeki dostlarına da el at ve çekin elinizi eteğinizi bu memleketten. K.çımın idealistleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

Burada bizim dertlerimizle neden dertleniyorsun o zaman. O kadar aklın varsa öyle bir vizyonun varsa burada ne diye zaman kaybediyorsun. Kendini buradan kurtarmak! İsteyen zeki dostlarına da el at ve çekin elinizi eteğinizi bu memleketten. K.çımın idealistleri.

Dertlenmiyorum, kafama estiğinde sizin gibi ezikler ile boş vakitlerimi değerlendiriyorum bazen.

Hadi canım hadi soydan soptan vatandan milletten bihaber adamlardan bize zarar da gelmez yarar da. Sen ve senin gibilerin kaale alınacak bir damla meziyeti olsa burada mutlu mesut yaşardı zaten. Boş zamanmış neren dolu ki zamanın dolu olsun. Asimilasyon gibi bir kolaycılığa tenezzül edenlerin kokuşmuş saplantılarından kurtulacak elbette bu millet.

• Ben ehliyetimi aldığım ilk haftalar arabayı babamdan zar zor alırdım güvenmezdi bir şey olur diye.Güvenini baştan kırmamak için aşırı dikkat ederdim okula arabayla gittiğimde cam kenarına oturur arabayıda camın önüne gelecek şekilde park ederdim sürekli kontrol ederdim.Sen daha keşke daha dikkatli olsaydın.

Olmuşla ölmüşe çare yok.Kimliğini al git tutanak tuttur tramerde çıkmasın istiyorsanızda mecbur çepten yaptıracaksınız.

Babana da söylememezlik yapma kardeşim daha 2-3 hafta önce arabayı habersiz alıp vurmuş bana söylememek için gitmiş yan sanayi ayna alıp taktırmış sadece 2 günümü sanayide orijinal çıkma ayna aramakla geçirdim elim boş döndüm 2 günlük tatilim heba oldu oysa ki baştan söylese daha az sinirlenir bağırırdm

• Kardeş arabayi vurunca baban seni öldüreceğini bildiğin halde neden o arabayı alıp kullanıyorsun? Varsayiyorum ki İstanbul'dasın. Eğer İstanbul'daysan arabaya ihtiyacın yok ki evli de değilsin tek başınasın al eline akbil bin toplu taşımaya çalış para biriktir kendine araba al.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.