Şimdi Ara

Sifir araba ruhsat yanlisligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Opel Odaktan aldigim
    0 km arabamin cd calari bozuk diye bir hafta onu degistirmekle ugrastigimi sizinle paylasmistim
    Kalite kontrol zafiyetleri yuzunden moralimi oldukca bozan bu olaydan sonra aracimin ruhsata MTA yani otomatik vites olarak islendigini hatta kaskomun da sigortaminda ruhsata bakarak yaptiklarindan dolayi yanlis oldugunu farketmis bulunduk
    Para almak disinda hic bir isini dogru yapamayan bu sirkete durumu bildirdigimde bana duzeltmem icin ruhsati birakmami soylediler
    Telefonla aradilar sirf ruhsat yaprak parasi vermemek icin gidip trafik tescilde orayi sildirip duzeltmisler.pazartesi gunu gidip bu konuda mucadelemi verecegim
    Size sormak istedigim ve onlarin kabul etmedigi sey su
    Ben otomatik vites olmayan arabamin kaskosunu yuksekten yatirmis olmayacakmiyim?policemin de degismesi gerekmez mi
    Basimiz agrimasin diye sifir araba aldik tek bir isi dogru yapamadilar daha once basina boyle bir olay gelen arkadaslarimiz veya bir bilgisi olan arkadaslarimiz varsa en azindan bi yol gosterseler cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0tr0n -- 13 Kasım 2011; 15:24:31 >

• Sıkma canını, en fazla 15-20 tl farketmiştir kaskon.
  • Yarin oburgun olurda bi problem yasarsam bu adamlar kalkip senin araban otomatik vites degilmis demez mi peki
  • 1- Ruhsatı değiştirmeleri gerekiyor. (Üzerinde düzeltme işlemi yapılmaz diye biliyorum)
    2- Poliçenizi zeyilname yaptırarak düzeltebilirsiniz.

Klasik "Aman birşey olmaz" demeyin... Olay soğumadan hallettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

1- Ruhsatı değiştirmeleri gerekiyor. (Üzerinde düzeltme işlemi yapılmaz diye biliyorum)
    2- Poliçenizi zeyilname yaptırarak düzeltebilirsiniz.

Klasik "Aman birşey olmaz" demeyin... Olay soğumadan hallettirin.

Cok tesekkurler pek cok kisi aman birsey olmaz diyo ama ben bu tur seyleri hic sevmiyorum
    Oradaki hata kiminse kalkip resmi evrakta silinti kazinti yaparak duzeltmesi yasal olarak da dogru degil,
    Dedigim gibi isleri sadece para almakmis gibi davraniyorlar insana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Tasit Kredisi ile arac Satisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.