Şimdi Ara

Sıfır Araba Kaç Km'de Olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
14.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafanıza takmayın, testte arabalara yerleştirilen her türlü şey test edilir. Sizinkini yaparken bir şey gözden kaçmış olabilir başka bir şey gözden kaçmış olabilir. Test uzatılmış olabilir, sıkıntı yapılacak bir konu olmadığını düşünüyorum.
  • 14 km lik arabayla sahilde kız götürmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

14 km lik arabayla sahilde kız götürmüştür
    48 - 50 km ile verilenler bile var

daha öncede konusu açılmıştı servis istese 100 kmdeki aracı 0 km de teslim eder km düşürmek kolay siz gönlünüzü ferah tutun
  • Hayirli olsun.
  • Sıfır araç "0" km de olmaz.
  • Hayırlı olsun öncelikle yeni aracınız. Kilometreye çok bakmayın önemsiz 14 km. 100 km falan olsa tamam ama 14 km ferah tutun gönlünüzü.
  • quote:

Gaziantep'te mi
  • Aracta ufak.bi sikinti cikmis olabilir bayie gelene kadar. Servuse goturmuslerdir. Sok cikart test et falan derken fazladan km.yapmistir. killanmakta haklisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMuratKARAHAN

quote:

Gaziantep'te mi

Alıntıları Göster
    Benimkisi 44200 de idi

Sıfır gibiydi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 18 Ağustos 2014; 0:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMuratKARAHAN

quote:

Gaziantep'te mi

Alıntıları Göster
    hani oldu ki, içine hiç sinmedi satışına onay verme hocam. Burası türkiye, zamanında bu forumda okumuştum aklımda kalmış, test etmek istediği modelin test aracı olmayınca bayideki sıfır aracı çıkartıp test yaptırmayı teklif eden satış temsilcileri var bu ülkede. Unutmayın parayı veren sizsiniz, abidik gubidik şeylerle kandırmalarına izin vermeyin.

• Ben aldigimda daha 7 km'deydi. Hey gidi hey zaman cabuk geciyor 14 ayda 20000km olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Ben aldigimda daha 7 km'deydi. Hey gidi hey zaman cabuk geciyor 14 ayda 20000km olmuş
    ailemizde şu ana kadar iki araç bulundu ikisi de ikinci eldi sıfır alsak 14 olacak yıkarım bayiyi 20senede bir sıfır alınca adama koyar ama sizi bilmiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

hani oldu ki, içine hiç sinmedi satışına onay verme hocam. Burası türkiye, zamanında bu forumda okumuştum aklımda kalmış, test etmek istediği modelin test aracı olmayınca bayideki sıfır aracı çıkartıp test yaptırmayı teklif eden satış temsilcileri var bu ülkede. Unutmayın parayı veren sizsiniz, abidik gubidik şeylerle kandırmalarına izin vermeyin.

Alıntıları Göster
    kmyi geriye çektirsin bayiye soyleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

kmyi geriye çektirsin bayiye soyleyin

Alıntıları Göster
    50 Km ye kadar normal .
  • Yok artık bunuda gördük ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

50 Km ye kadar normal .

Alıntıları Göster
    geri vitese takıp 6 km gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Yok artık bunuda gördük ya
    tofaşta çalışırken her 10 araçta bir araba dyno testine sokuluyordu. Seri olarak bir hata olmasın diye. Veya test için piste çıkarılıyordu. Sizin araçta test için fazla km yapılmıştır yada diğerlerinden fazla gezmiştir fabrikanın içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Yok artık bunuda gördük ya

hocam ilk sıfır arabamız
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı yüz yıldayız?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.