Şimdi Ara

Sıfır ama daha az donanım mı ikinciel ama full araç mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

    İyide kardeşim ben yüzde %5 kaçma derdinde değilim ki sadece donanımlı donanımsız olayını sormak istedim, İnsanların görüşü ne diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagri37 kullanıcısına yanıt

    iki araç arasında ki donanım farkını yazsanız daha sağlam yorumlar alırsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagri37 kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlamayın, tabii ki her şey sorulur, tartışılır, forum burası. Onu demek istemedim, mesele bunun sorulacak hale gelmesi. Bizim piyasaya bakınca insanın aklı değişiyor, normal gelmeye başlyor, yeni fiyatına yakın ikinci el normal bir şey değil onu yazmak istedim.


    İkinci el riski için %5 çok az bir değer bence. Ekspertizler yaygınlaşınca eski-yeni farkı daha da kapandı. Sanki her şeyi kontrol edebiliyorlar. En son 9 sene önce yeni araba aldım, o zaman, yeniyken en pahalı opsiyonla en ucuzu arasında %10 fark vardı. Bana kalsa ucuzunu alıyordum bizimkiler özendiler. Cam tavan iki defa kullanıldı bir senede sıkıldılar sonra çektiler örtüsünü öyle duruyor. İyi ki cam tavan var, çok güzel, havadar, arbanın içi genişliyor :) Mutlaka ihtiyaç bir donanım varsa tabii değerlendirin ama donanımlar o kadar da değerli değil, "cost-up" eklenti diye konuşuyorlar, piyasaya çıkınca "elegans paket" oluyor. Güvenlik donanımı diye düşünsek bile, ikinci el olunca yine emin olamıyorum.


    Fabrikada saniyede yüz ölçüm yapan makinalarla %2~3 üretim hatası oluyor ekspertizin garanti edeceği yolda bırakacak kadar kötü bir araba olmaması olur.





  • cagri37 kullanıcısına yanıt
    Hocam marka model nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben boş araca binmeyi sevmiyorum. Hele Volkswagenin boşline olanları harbi bomboş oluyor. Donanımlı 2.eli tercih ederim. Mümkünse ilk sahibinden olmasına ve araçtan önce sahibine bakarım. Sonra içime sinerse ekspere sokar alırım. En azından dolu dolu bir araca binerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.