Şimdi Ara

Sıfır alınan araçta garip sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hava filtresinin orada bir sorun var büyük ihtimal.Yerine takılı mı bir kontrol edin kesinlikle düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesiler1992 C kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam ama sorun dpf le alakalı değil. Bu sorunu bir yerde okudum ama hatırlayamadım şimdi. Sonuçta dpf ile alakalı olsa servisin otobana çıkın 3000 devirde kullanın mevzusu olmazdı heralde.

• Hocam en iyisi servis gidin baktırın aklınızda soru işareti kalmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servise gidin garantiden halletsinler tek kuruş ödemeyin sakın !!

• Aracınız Ford'mu. Ford ise akıllı anahtarın böyle kısıtlamaları oluyor. Yedek anahtarla serviste düzelttirmiştim.

• Yahu 1500 km'de araba 2000 deviri geçmiyor ilgilenirler mi diyorsunuz? gidin gösterin servise büyük birşey falan çıkmadan neymiş öğrenin ilgilenecekler tabi bugün bir Tuscon dünya para değil mi?
  • araçtaki hız limitleyicisine bakarmısınız kaçta ( aklıma bu geldi taşlamayın sakın :)
  • Yazık daha 1500de uzucu

• bu bir sorun bana göre. servise gidin. böyle bir şey olması mümkün değil.
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    1500 km değil 100 km’de bile doldurup arıza ışığı yaktırırsın biraz araştır sonra insanların yorumunu gerekli gereksiz diye yorumla :)

• 2000 devri sabit geçmiyorsa araç kendisini Limb Mode'a alıyor olabilir. Basit bir sensör arızasından da yapabilir. Servise gidin hocam baksınlar, garantiden işlem görsün. Geçmiş olsun.
  • 1500KM'de 0 arabada DPF dolmaz yorumları kes.

Sensör arızası olabilir servise gitmekte fayda var.

Yoğun yağmur yada derin bir su birikintisinden geçtiniz mi acaba ?
  • Aha geldi bir tane daha. Hiç uzun yola çıkmadan, motor ısınmadan sürekli şehir içi kullanılan aracın bırak 1500 de daha düşük km’lerde bile çok rahat bir şekilde partikül filtresi dolar. Güncel araçları eski dizellerle karıştırmayın. Emisyon şartları yüzünden dpf ne iş daha fazla düşüyor. Çok kolay doluyor. Tucson grubunda 1000 km görmeden arıza ışığı yakan araçlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Aha geldi bir tane daha. Hiç uzun yola çıkmadan, motor ısınmadan sürekli şehir içi kullanılan aracın bırak 1500 de daha düşük km’lerde bile çok rahat bir şekilde partikül filtresi dolar. Güncel araçları eski dizellerle karıştırmayın. Emisyon şartları yüzünden dpf ne iş daha fazla düşüyor. Çok kolay doluyor. Tucson grubunda 1000 km görmeden arıza ışığı yakan araçlar var
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • Burada sorununuza teşhis konulabilse bile en nihayetinde çözümü bulacak olan yer yetkili servis. Sıkıntı her ne ise daha fazla büyümeden yetkili servise gidip gösterin.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Limp mode bildigim kadariyla vw grupta yapıyor. Hyundaide adi farkli olabilir ama benimde aklima ilk arkadaşın dediği geldi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün servise gittim araca baktılar. Herhangi bir sorun göremediklerini söylediler. Bir daha olursa kontak kapatmadan yol yardımı arayın dediler biz gelip aracın başında bakarız dediler. Ancak güncelleme mi ne varmış onu yaptılar. Ne güncellemesi olduğunu sorduğumda performans olduğunu söyledi servisteki arkadaş daha da detay vermedi. Acaba bir sorun vardıda çaktırmadan onu mu hallettiler anlamadım. Tucsonu olupta güncellemesi gelen var mı?

• -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    A3 1.6dizel de 2000kmde doldurdu benim bilader.

• Araç bugün yolda giderken tekrar arıza verdi ve bu sefer lamba yaktı. Bayiiden usta geldi kontrol etti. P061B00 hata kodu aldık arabadan. Tork konventör arızası olarak geçiyor sanırım. Bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.