Şimdi Ara

sifa tip burssuz hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim dersaneye geldiklerinde sormustum 50bin ne ya oyle bi universite icin cok kotu diye adamda dedki en fzla 30bin bekliyoduk bizde ama 20 30bindekiler hayatta gelmez deyip yazmayinca oyle oldu dedi onumuzdeki yil 50bin hayatta gelmez dedi aciklilaym istedim bi arkadas sormus sifa 70bine duser mi diye ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: abazpriest

bizim dersaneye geldiklerinde sormustum 50bin ne ya oyle bi universite icin cok kotu diye adamda dedki en fzla 30bin bekliyoduk bizde ama 20 30bindekiler hayatta gelmez deyip yazmayinca oyle oldu dedi onumuzdeki yil 50bin hayatta gelmez dedi aciklilaym istedim bi arkadas sormus sifa 70bine duser mi diye ondan

Bence bu sene 50'de olduğu görüldüğünden korkunç yükselecek. Herkes 50'de diye yazacak. Ha keşke düşse orası ayrı. Ama ne yazık ki yükselecek.

• Tamam

• Kaldı ki "öyle okul için 50 bin düşük" demnmiş de belki 50 bininci giren kişi birçok öğrenciden daha başarılı şu an. Bunu ösys ölçemez bence.

• sen de haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrugsOrNot

Kaldı ki "öyle okul için 50 bin düşük" demnmiş de belki 50 bininci giren kişi birçok öğrenciden daha başarılı şu an. Bunu ösys ölçemez bence.

yuzde 50burslsu 300le alan bi okul icin dusuk bi sirlma 50bin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen
  • Bende orası belki tutar diyordum ama tutmayacak o zaman.Bende merak ediyordum burslusu çok yüksekken 50 bin çok düşük tabiiki.Geçen yıl giren çok şanslıymış gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Bende orası belki tutar diyordum ama tutmayacak o zaman.Bende merak ediyordum burslusu çok yüksekken 50 bin çok düşük tabiiki.Geçen yıl giren çok şanslıymış gerçekten.

İşte bu yüzden geçen yıl çalışmadığım için pişmanım :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.