Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba.. bende dun cx 70 imi aldım. Data kablosu da aldım. Fakat bir sorum var, telefonun icine tema atmak icin birkac tane tema indirdim fakat cx 70 in icindeki temalar (3 tane galiba) tek bir dosya halinde. benim indirdiklerim ise baya bi dosya iceriyor *.stc *.sts *.wav *.gif gibi.. ben bunları rar olarak indirdim. Acaba ben bunların hepsini bir dosya açıp içine extract mi etmem gerekiyor? sonrada bunu telefona mı atmam lazım. yardımcı olursanız sevinirim..

a birde acaba ankarada orjinal kapak satan bir yer varmı?

birde son olarak telefonun versiyonuna girince sw43 yazıyor bunun firmware ile bir alakası varmı yani siemensin sitesine girip hemen firmware yuklemem gerekiyormu?

pardon bu mesajı diger bir baslıga da attım ama bu baslıgı yeni gordum sorun olmaz umarım.
  • Ideefixe'ye uyuz oldum. Telefonu net'ten sipariş ettim. 3 gün bekledim. Adamlar mail attı. "Ürün şu anda elimizde kalmadı. 1 hafta sonra gelecek" diye. Bende siparişimi iptal ettim. Şimdi hepsiburada'dan alıcam.
    @Kutayy
    1-) Sen , telefonu nerden aldın ? Kaça aldın ?
    2-) İlk izlenimlerin nasıl ? Memnunmusun ?
    3-) Bende data kablosu almayı düşünüyorum. Sen nerden , kaça aldın ? Tam olarak kablonun kodu ne ?
    4-) Cx70'in kapağı değişiyor mu ?
  • crossfire;

1- Ben telefonu ankara mithatpasadaki mobilium diye bir yerden aldım. Telefonu 280 milyona aldım ama yaninda telsiz telefon yok. Aslinda beni buna oradaki bir adam ikna etti. İnternet disindaki yerlerde bur telsiz telefonla birlikteki fiyati (yani ben baya bir yere sordum ondan soylüyorum) 320-330 falan. O telsiz telefona 50 milyon vermiim dedim para biriktirip daa güzelini alirim.

2- Valla telefon cok güzel. Zaten ozellik-fiyat bakimindan baska bi telefon yok bununla beraber. Telefonu alirken adam ericsson k500 e bak bi istersen demisti ama onu elime aldim bi garip duruyor sekli. Telefona bu forumlardan ogrendiklerim sayesinde herseyi yukleyebiliyorum data kablosuyla. Telefonun tek kotu denebileceg yani arka kapagin biras oynanasi ama ozellikleri yaninda bu fasla goze batmiyo. Bende bu aralar kapak almayi dusunuyorum buraya bi soru yazmistim ama cevaplayan olmadi Ankarada nerde satildigina dair?

3- Data kablosu alirken yani burada okuduklarimdan sonra orjinal aliim dedim. Aldigim yerdeki adama da sordum o gerek yok dedi 20 ytl ye bole kavunici renkte bi kutusu olan, ustunde cx65 resmi olan ve cx65 yazan bi kablo aldim. icinde cd side var. Orjinali 65 ytl dca510 galiba kablonun kodu. Sana kalmis bisey benim aldigim kablo galiba sadece usb den sarj yapmiyo okadar. Ben bu kablo ile bisurru sey yukledim telefona guvenebilirsin..

4- Cx70 in kapak boyutu bildigim kadariyla cx65 ile ayni zaten siemensin kendi sitesindede dort kapak cesidi var. Ama bunlarin tasarimlari da degisik baya guzel duruyo. Mavi, beyaz, siyah, kırmızı var.

Umarım yardımcı olabilmisimdir.
    Burdan bir daha sormak istiyorum Ankarada cx70 orjinal kapagi satan bir yer bilen varmı acaba?

• yafs ben telefonu kullanamıyorum...ne yapmak gerek ki.kablo almam lazım ama nasıl bir kablo o kabloyu alınca kullanabilirmiyim ki ne kadara malolur...
  • ya arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum am bu telefona 6600 a yüklediğimiz gibi mp3 programı yada kamera programı falan yüğklenebiliyormu 6600 cılar bilir face warp diye program var o programsız bi kameralı telefon düşünemiyorum cevap yazarsanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fetoli

ya arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum am bu telefona 6600 a yüklediğimiz gibi mp3 programı yada kamera programı falan yüğklenebiliyormu 6600 cılar bilir face warp diye program var o programsız bi kameralı telefon düşünemiyorum cevap yazarsanız sevinirim....

yok heralde...
  • symbiansız telefon olduğu için imkansız.ancak değişik java programları yüklenebiliyor.foto editör,sözlük,adobe reader vs.programlar yüklenebiliyor.ama şu ana kadar kamera için java programı görmeedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: fetoli

ya arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum am bu telefona 6600 a yüklediğimiz gibi mp3 programı yada kamera programı falan yüğklenebiliyormu 6600 cılar bilir face warp diye program var o programsız bi kameralı telefon düşünemiyorum cevap yazarsanız sevinirim....
  • Müsteri hizmetlerinden gelen cevaba bakarsak ekranın ortasındaki o isareti kaldıramıyoruz o zaman. Operatörler desteklemiyor sanırım(avea)? Su data kablosunu da aydınlatalım. orjinali su an 39 milyon. Yan sanayi kullanan kac kisi var sorunsuz mu gercekten? Ben daha yeni aldım ve sarjı 1 gun gidiyor ama aydınlatma %100 deydi bide dusurup deneyelim bakalım. Foto cekimi falan pil omrünü asil etkileyen degil mi?,
    Telefonun menusu gercekten karısık özellikle nokia'ya alısmıssanız baya bocalıyorsunuz. Zil seslerini ve profilleri ayarlmak bile ugrastırdı baya. Birde simdeki butun kayıtları telefona altardım cunku her acılısta aktarsın mı diye soruyordu.
  • Ekranın ortasındaki işaret ne acaba? Walla yukarıdada yazdığım gibi ben teknosa da sordum 65 ytl dediler orjinal kabloya. Benim aldıgım yan sanayi data kablosu 20 ytl. icinden cd de cıkıyo. orjinal kablodan tek farkı usb den şarj olmuyor. Ben sorunsuzca telefonun icini dolduruyorum. Baya bi site buldum yani.
    Bende ilk aldıgımda telefonu cok kurcaladım şarj bir gün dayandı. artık aydınlatmayı %30 da kullanıyorum. kamera heralde en cok pili goturen.
  • beyler ya şu kamera sesi nası kapanıo yaa bi türlü bulamadım şık şık ne bu bööle ya
    bi yardım eedin lütfen ha
  • bi de beyler mms we gprs ayarları nası yapılıo bilen war mı ya da yapabileceim bi site bilen war mı hat telsim pls yardımmm...
  • ne diyelim hayırlı ugurlu olsun
  • mms ve gprs ayarlarını siemensin sitesine gir ordan yapabiliuyosun. turkce sayfasına gir siemensin, musteri hizmetlerini seç, konfigurasyon ayarlarına girip yapiosun.. kamera sesi kapatma surada yaziyo.

http://www.cx65.org/ipucu.asp
  • cx65 data kablosu aldım .. siemens sitesinden de cx70 mobile manager indirdim . cillop çalışıyor ama firmware programlama yapabilir miyim bununla???
  • kamera sesini ben kapatmışım ama nasıl kapattıımı hatırlayamıyorum.bir de benim şarj durumu çok iyi.hergün bayaa bi kurcalarım foto çekerim oyun oynaraım fazla görüşme yapmam ama msj filan atarım 4 gün dayanıyor... bide uykudayken kapatıyorum.ama yeni nesil telefonlarda herhalde kapatıncada şarj azalıyormuş:
  • ekranın ortasında uzerinde kırmızı cizgi olan b harfine benzer bi simge var. walkytalky'nin kapalı olduuu gosteriyormus ama simgenin nasıl yok edilecegini bulamadım bir türlü. Forumda daha once cozumu yazmıslar ama benim telefonda olmadı.Hala duruyor. Bir de bisey sorucam. Bildiimiz mp3'leri CX70 e telefon melodisi olarak atabiliyomuyuz. Bunu saglayan bir program var mı?
  • arkadaslar ben de sonunda aldim cx70 i ve ilk gunku izlenimim; gercekten cok guzel bir telefon oldugu..sarj konusunda birsey diyemem..ben 310 milyona ve 13 taksite aldim..Ankara'da kızılaydan sakın almayın..cunku cogu telsiz telefonu vermiyo ve 280 e satıyo..ben telsiz teleefon icin alalimsatalim a ve sahibinden.com a ilan verdim 70 e alan cıkıyo..boylece 240 a almis oluyosunuz...tabi taksitle olursa..belki pesin alırsanız daha da iner..Ayrıca kızılay'daki MOBILIUM'dan asla telefon almayın...dikkat ederseniz sattıkları telefonların kutusu hep acik oluyo...Bahaneleri de aynen su: siz bisey alirken urun eksik mi diye acip bakmaz misiniz biz de siemensten urun gelince acip bakiyoruz...kesinlikle guvenmeyin..bir de ben bilmiyoum yerini ama MOBIL HOUSE diye de bi yer vcarmis o da ayni boyleymis...neyse telefona gelince: yeternce hizli calisiyo..tek sorunu ekrandaki o kalkmayan isaret:)) bence kesinlikle kacirmayin...

Bence cep telefonu internetten alınır, cunku ozel jelatininde geliyor..acilmadigi kesin..sonra basiniz agrimasin..hem cogu yerden de ucuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaas -- 27 Haziran 2005, 15:22:42 >

• yaas arkadas ben o dedigin yerden mobiliumdan aldım telefonu ve evet kutusu on tarafı yırtıktı benimkininde ama bisey olacagını sanmıyorum. Bide yabancı bi forumda okudum *#05# yapinca telefonun 'operating time' ve 'talk time' diye iki sey cıkıyo ben bunu yazdıgımda bende normaldi galiba bu daha onceden isletilip isletilmedigini soyluyo.. Bu arada yeni kapak aldım siyah renginden ve tawsiye ederim. gercekten telefona pat diye oturuyor hic sallanma olmuyo.. arka kapaktada deri gibi bisey var ortasında...

yeni cektim fotograflari:
    bu kapagın arka resmi
    http://img277.echo.cx/img277/7403/arkka8fy.jpg

buda ön taraf
    http://img277.echo.cx/img277/4061/onn9ty.jpg

ayrıca yazmayı unuttum yukarıdaki on kapak resmine bakarsanız 2 tuşunun hemen uzerinde normalde cx70 in satış kapağından farklı bir extra tusş var ona basınca tarayıcıyı açıyo. ilginç yani normal kapağa o tusu koymamışlar ama bu kapağı alınca o tuş işlemeye başlıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 27 Haziran 2005, 21:06:36 >

• abi telefonun modelini söyle bide kamera sesi için biraz foruma baksaydın bulabilirdin burda:
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=3172799
    quote:

Orjinalden alıntı: in_the_end

bi de beyler mms we gprs ayarları nası yapılıo bilen war mı ya da yapabileceim bi site bilen war mı hat telsim pls yardımmm...
  • Irda saka kullanışlı olur... hem fiyatlar yakın yani...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.