Şimdi Ara

..s65 cx65 s cx70 topiği yeni bi oyun var..(oyun,tema,kamerasesi,video süresi,menü simgeleri herşey)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET s65 ciler topiği menü simgeleri kısacası herşay hadi beyler bulduklarımızı bildiklerimizi paylaşalım..........s65 hakkında haberler felan ..........

her türlü soruyu sorabilirsiniz..............................

((((((((((((sssssiiiiiiiieeeeeeemmmmmmmmmeeeeeeennnnnnnnnnssssss))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 23 Haziran 2005, 10:27:23 >

• kardeş bosa uğrasma tutmuyor böyle topicler senden önce acan cok oldu boyle ama hitt oldu tarih oldu sadece sx1 ciler efsane vi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

kardeş bosa uğrasma tutmuyor böyle topicler senden önce acan cok oldu boyle ama hitt oldu tarih oldu sadece sx1 ciler efsane vi oldu

aynen Boşa kürek çekmeyelim.
  • kimsedede yok zten sanırım
  • ben bu topiki tutsun diye açmadım çok dağılıo sorunlar bir yerde kamera sesi nasıl kızılır öteki yerde nasıl video yükseltilir herkes buraya yazarsa daha çabuk çözüm bulabiliriz sadece s65 değil cx70 s55 sl55 yani hepsi

• Sx1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter -- 18 Haziran 2005, 11:49:07 >
  • devam et n semih siemens i kurtar1caks1n hadi bea...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 18 Haziran 2005, 12:30:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar elimde dev bi oyun arşivi var:gameloft un macroscopun az önce buldum harika:vans skate slam: isteyene gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 20 Haziran 2005, 13:43:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yankiuslu

kimsedede yok zten sanırım

ewet zaten çok karizma bi telefon olduğu için herkesde olmaz herkesde kullanamaz zaten bunu diğer armut 6600 la felan karıştırma

• uygarduran kardeşim tabiiki cx65 dede çalışır hemmen göndercem ben sana
  • arkadaş temalar var ama oyun varmı bilmiyorum.....

cx70 temaları için buraya tıkla !!!!!!

• alın size bi site daha.................www.dirk-hilmer.de..................tema ,menu ikonları,firmware hepsi var
  • Yeter artık bıktım şu soruyu görmekten 'kamera sesi nasıl kapatılır'işte cevabı:ya telefonunu uptade lersin yada şu yolu izlersin:
    öncelikle bilgisayarınıza ..od..programını kurun(open disk)şimdi programı çalıştırın ve ve sadece comu seçin...........baud la oynamayın sonra 'do it' e basın daha sonra done yazması gerekir..şimdi eğer done yazdıysa tmm demektir şimdi MPM veya hangi dosya aktarım programı varsa o çalıştırılır şimdi karşımıza iki yeni menü çıkması lazım bunlar'cache've'config' ...........bize config dosyası lazım dosyaya girilir ordan default
    a girilir ve sıra son adımda şimdi orda şu dosya olmalı 'CameraClickMelody.wav'şimdi bu dosyaya istediğinizi yapabilirsiniz ister silin ister adını değiştirin ister yedekleyin ve silin seçim sizin ve şimdi kameranızla bi fotoğraf çekin artık sessiz............................işte bu kadar basit bi işlem....................
    [:'
    yorumlar veya takıldığınız yerleri belirtin......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 20 Haziran 2005, 23:32:11 >

• işte bi site daha tema bulabilirsiniz:
    www.guduwap.com
  • işte oyun bu vx65 cx70 s65 hepsine uyarrrrr:
    http://rapidshare.de/files/2561601/Vans_Skate_and_Slam.jar.html
  • arkadaşım bana s65in çektiği bi resmi koyarmısın ?yakın çevremde kimsede görmedim bu telden merak ediyorum baya şekli falan güzel ama cesaret edemiyorum açıkcası...kullanımı falan nasıl...??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrfb -- 23 Haziran 2005, 10:39:46 >
  • bene s65 siemens in en iyi telefonlar1ndan zaten sekil yeter.telefonu ilk ald1g1nda pek ii degil ama programlarla updatelerle telefon manyak oluyo yani.bence siemens alcaksan s65 al derim s65 uzun bir süre bu piyasada kalcak telefondur yani s65 ölmezz
  • CX70 alım yeni.Telefonun ozelliklerini adam g,ibi kullanmak ve gelistirmek icinbilgisayar ara kablosuu(USB) almak zorundayım anladıım kadarıyla?
  • ....ewet data kablosu lazım ....resimlere gelince hemen al bi tane gelio........
  • herkese merhaba.. bende dun cx 70 imi aldım. Data kablosu da aldım. Fakat bir sorum var, telefonun icine tema atmak icin birkac tane tema indirdim fakat cx 70 in icindeki temalar (3 tane galiba) tek bir dosya halinde. benim indirdiklerim ise baya bi dosya iceriyor *.stc *.sts *.wav *.gif gibi.. ben bunları rar olarak indirdim. Acaba ben bunların hepsini bir dosya açıp içine extract mi etmem gerekiyor? sonrada bunu telefona mı atmam lazım. yardımcı olursanız sevinirim..

a birde acaba ankarada orjinal kapak satan bir yer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 24 Haziran 2005, 12:27:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.