Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: neto58

arkadaşlar bende sxg75 telefon var ama satmak istiyorum telefonu alalı 9 ay oldu ilgilenen arkadaşlar tel nomu bırakıyorum fiyatıta cok uygun 400 liraya verecem ilgilenen arkjadaşlar telno 05437175947
  • arkadaşlar tele nasıl manuel format atılır yazılım yükle demeyin bulunduğun yerde servis yok netten yazılım yüklede demeyin kablosuda yok Nokialardaki gibi bikaç tusa basarak nasıl format atılır (hard reset) bi allahın kulu yokmu bilen
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihani

arkadaşlar tele nasıl manuel format atılır yazılım yükle demeyin bulunduğun yerde servis yok netten yazılım yüklede demeyin kablosuda yok Nokialardaki gibi bikaç tusa basarak nasıl format atılır (hard reset) bi allahın kulu yokmu bilen

Bildiğimiz kadarıyla bu telefona DCA-540 data kablosu olmadan format atamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_sparrow

Selamlar Arkadaşlar!!!benim sxg 75in kutusundan çıkan san-disk rs-mmc kartımda virüs var activexdebugger32.exe ve hiç bir şekilde silemedim karttan bunu nasıl silebilirim yardımcı olun lütfen!!!yeni bir kart dahi bulamadım ayrıca bu kart tamir olmazsa dv-rsmmc kart almayı düşünüyorum acaba bizim telefonda çalışıyor mu deneyen var mı arkadaşlar? Hayırlı Forumlar. ALLAH'A EMANET OLUN!!!

Arkadaşım benim de kendi orjinalinde gelen sandisk kartım öldü!!İçinde ki sadece bikaç mp3 ü okuyor!!Hiç bir makinayla format atılmıyor!!Neyse;ben de senin gibi normal bir rs-mmc bulmakta oldukça zorluk çekmiştim..Gittim bilinmedik bi marka dv-rs mmc aldım..Hiç sorunsuz kullanıyorum..Yukarıda bir ark.ın bahsettiği bir şekilde yavaşlamaysa yaşamadım!Zaten sadece dv-rs mmc kabul eden makinalar rs-mmc kabul etmez fakat sadece rs-mmc kabul een makinalar dv-rs mmc de kabul eder genelde!Sıkıntı çekmezsin yani merak etme!Ben aramaktan usanmış bi şekilde köşe başı bi telefoncu da 1gb dv-rs mmc yi 30 ytl ye bulmuştum..Sıkılmış olduğum için basıp almıştım..Sen daha ucuza bulabilirsin..Kolay gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: jkomando
    quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
    önemli değil arkadaşlar, Ben fw 26 yı kullanıyorum ama ortalıkda genelde fw 26_107 versiyonu dolaşıyor ben fw 26_110 versiyonunu kullanıyorum hiç bir problem yok ve hatta daha da hızlandı sadece kamera formatında bir değişiklik yapmamışlar yani küçük hala onun haricinde memnunum.

peki 26_110 u nerden buluruz bendede 26_107 varda :(

Arkadaşlar biraz araştırmacı olalım lütfen çok değil hemen arka sayfada fw 26_110 vermiştim zaten

quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
    buyur mastererol, bu çözecektir sanırım. eğer yükledikten sonra bir şey değişmez ise altta verdiğim ikinci dosyayı QPST den software programingi çalıştırıp restore bas sonrasında browsedan bu verdiğim 2.dosyayı göster ve start de bu nv ıtemleri yüklesin düzelir kesinlikle.bunu yükledikten sonrada hiçbir nv ayarını tekrar yapmana gerek yok ben hepsini yaptım. kolay gelsin.
    http://rapid.share.com/files/83048608/W5V0_1433_8_SGLPK_009.05_de-BRDHandel-std_26_0110.exe
    https://ssl.rapid.share.com/cgi-bin/collectorszone.cgi?savedfiles=1&forbiddenfiles=0

• Aradaşlar acillllll yardımmmmmmmmm!!!!!

Telefon 1 hafta önce elime geçti. Gps açılsın diye her açık havada beklediğimde, ta açılıyor bilgileri görüyorum. Bir baktım kendiniresetlemişşşş. Deli olucam 2 sn olmadan kendini resetliyor....

garanti kapsamında göndersemmmm 3 ay beklerimmm ....

nedeni nedir bilen varmııı arkadaşlarrrr.
  • arkadaşlar

qcn dosyasını QPST programı ile onardım. telefonum arttık çalışıyor ve hat buluyor.

ancak bu seferde bluetooth çalışmıyor.

QXDM yi kullanarak NV item 447 (yani bluetooth) daki değerleri 0*01 olarak değiştirmem gerekiyormuş. ama bunu yapamadım. program bu dosyanın sadece okunabilir olduğunu söylüyor. ve değişiklik yapmamam müsaaade etmiyor.

bluetootrh u çalıştırabilmek için bir öenriniz var mı ??

forumda böyle bir yazı var. ve benim telefonda aynısını diyor.
    bu dosya nasıl onarılır. lütfen yardım edin.
  • Aradaşlar acillllll yardımmmmmmmmm!!!!!

Telefon 1 hafta önce elime geçti. Gps açılsın diye her açık havada beklediğimde, ta açılıyor bilgileri görüyorum. Bir baktım kendiniresetlemişşşş. Deli olucam 2 sn olmadan kendini resetliyor....

garanti kapsamında göndersemmmm 3 ay beklerimmm ....

nedeni nedir bilen varmııı arkadaşlarrrr.

FW 22_0097 bunuda belirtmek lazımmmmm tavsiyelerinizi beekliyorummmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggle

proexot

yazılımı burdan indirebilirsin

http://rapid+share.com/files/85372132/SXG75_W5V0_1433_3_SGLPK_009.05_tr-Retail_22_0106.zip.html (aradaki + yı kaldırın)

Alp toggle ark.ın verdiği bu link teki install dosyasını download et..Tel.ini bağla usb kablo vasıtasıyla bilgisayarına;sonrasında programı çalıştır..O tel.ine res. atar..Oldukça kolay bir işlem merak etme!Benim tavsiyem bu yönde...

• quote:

Orjinalden alıntı: centralorbit

arkadaşlar

qcn dosyasını QPST programı ile onardım. telefonum arttık çalışıyor ve hat buluyor.

ancak bu seferde bluetooth çalışmıyor.

QXDM yi kullanarak NV item 447 (yani bluetooth) daki değerleri 0*01 olarak değiştirmem gerekiyormuş. ama bunu yapamadım. program bu dosyanın sadece okunabilir olduğunu söylüyor. ve değişiklik yapmamam müsaaade etmiyor.

bluetootrh u çalıştırabilmek için bir öenriniz var mı ??

forumda böyle bir yazı var. ve benim telefonda aynısını diyor.
    bu dosya nasıl onarılır. lütfen yardım edin.

hocam bu olay benim başıma birkaç ay önce gelmişti ve nasıl çözdüğümü burda ayrıntılı anlatmıştım ve dosyaları da vermiştim.

kısaca

Telefonum göçtü ve açılmıyordu devamlı kendini resetliyordu.

Önce şarj ettim. 3wgsup programını kurdum bilgisayara. Yazılım yüklemeye çalıştım olmadı. Sonra telefonu # ve açma tuşuna basarak recovery modunda açtım. 3wgsup ile yazılımını yükledim. Telefon açıldı ancak sonrasında servis gerekli yazısı çıktı ekranda. Forumlardan qcn dosyasını onarmam gerektiğini öğrendim. Wolf51.qcn dosyasını buldum. Qpst programını kurdum. Önce QPST altındaki software download programı ile eski qcn yi backup ladım 0000000_0.qcn isimli bir dosya backuplandı. Sonra wolf51.qcn yi kullanarak repair ettim qcn dosyasını. Telefon çalıştı hat da buldu.

Ancak bu seferde sms ve blutooth çalışmadı ve blutooth adrress is not set uyarsısı verdi. . Qxdm programını kullanarak 447 nv itemini değiştirmeye çalıştım forumda değerleriri 0x01 olarak değiştirmem gerektiği yazıyordu. Beceremedim. Dosya sadece okunabilir uyarısı aldım.

Tekrardan yazılım güncellemesi yaptım sms düzeldi. Ancak bluetooth yine çalışmadı

En son olarak daha önce yedeklediğim 000000_0.qcn dosyasını kullanarak tekrar qcn dosyasını onardım ve sonunda bluetooth da çalıştı.

qpst forumda defalarca verişmişti. aratırsan bulursun. qpst bir çok programdan oluşuyor. software download programında seklemelre var yedeklemek için back- up ve onarmak için de restore sekmesini kullanacaksın.

http://rapid+share.com/files/88559092/pc.rar.html linkte hem 000000_0.qcn hemde wolf51.qcn var.

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 2 Şubat 2008; 14:15:13 >

• Yüzlerce mesajı tek tek okumadım ama Benq siemens kesinle uzak durulması gereken bir telefondur, hem servisiyle hemde satış sonrası hizmetiyle,
    kesinlikle ve kesinlikle uzak durun
  • cok teşekkürler deneyeceğim kablo bulmaya calısıyorummmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mks70

Yüzlerce mesajı tek tek okumadım ama Benq siemens kesinle uzak durulması gereken bir telefondur, hem servisiyle hemde satış sonrası hizmetiyle,
    kesinlikle ve kesinlikle uzak durun

Arkadaşım sorduk mu nie atlıyon ki yada nie forumu kiirletiyon
  • ya arkadaşlar bu uydudan tv izlemek için olan aparatı gören oldu mu aranızda nerede? ne kadar fiyatı?
  • o aparatla uydu yayınları izlenmiyor. karasal dijital yayınlar izlenebiliyor. k.d.y. tr'de sadece birkaç şehirde deneme amaçlı yapılıyor şuan bildiğim kadarıyla...

ayrıca aparatı tr'de bulabileceğini sanmıyorum. yabancı sitelerde dahi yok...
  • arkadaşlar ef81cilerden hayır yok bari sxg75 kardeşliğine yanaşalım ufaktan.brew kardeşiyiz ne de olsa
    soruma gelince; kd player veya lyric show playerda bir türlü şarkı dinleyemedim.yüklemede sorun yok ama kd playerden şarkıları tanıtmama hatta oynatmama rağmen hoparlöre ses gelmiyor.lyric show playerda ise şarkıları görüntüleyemiyorum.

bu sorulara bir çözümünüz var mı ? şimdiden teşekkürler ...
  • cmert naber? :)

arkadaşlar bir arkadaşım benim tavsiyemle sxg75 aldı. fakat kartının 380 mb ı dolu olduğu halde yavaşlıktan ve telefonun içindeki mp3 lerin bir kısmının görülmemesinden şikayetçi. neden olabilir?

bu arada siemens e kötü diyen arkadaşım; elimdeki sx1 3. yılına yaklaşıyor ve hala ilk günkü gibi, bir kaç gün önce siyah kasa taktım canavar oldu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

arkadaşlar ef81cilerden hayır yok bari sxg75 kardeşliğine yanaşalım ufaktan.brew kardeşiyiz ne de olsa
    soruma gelince; kd player veya lyric show playerda bir türlü şarkı dinleyemedim.yüklemede sorun yok ama kd playerden şarkıları tanıtmama hatta oynatmama rağmen hoparlöre ses gelmiyor.lyric show playerda ise şarkıları görüntüleyemiyorum.

bu sorulara bir çözümünüz var mı ? şimdiden teşekkürler ...

Eğer ses düzeyiyle oynayınca ses geliyor ise oyun seslerinin profil ayarlarından açman gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotica

cmert naber? :)

arkadaşlar bir arkadaşım benim tavsiyemle sxg75 aldı. fakat kartının 380 mb ı dolu olduğu halde yavaşlıktan ve telefonun içindeki mp3 lerin bir kısmının görülmemesinden şikayetçi. neden olabilir?

bu arada siemens e kötü diyen arkadaşım; elimdeki sx1 3. yılına yaklaşıyor ve hala ilk günkü gibi, bir kaç gün önce siyah kasa taktım canavar oldu :)

Eğer telefon ilk geldigi gibi ise içinde muhtemelen fw12 yüklüdür öncelikle onu ya servise gönderi yada evde kendi yükleyip fw22 yada fw26 yapması gerekir bi de dosya sayısından dolayı sıkıntı olusabilir onun içinde Jedi_bayoz'un verdiği:

aşağıda verdiğim adresteki dosyayı şu şekilde yükleyiniz :
    400-1024 oluyor
    İnen dosyadan ContentConfig.bar dosyasını çıkartıp Telefonda Brew/shared içine kopyalayacaksınız. Hemen arkasından Brew/mmc1 klasöründeki sysfile dosyasını silip telefonu kapatıp açacaksınız yarım saat telefona dokunmayın kartın içindekileri tam olarak yazsın. Bunu yapınca 400 sınırı 1024 oluyor.
    http://rapid_share.com/files/76380356/400.rar.html

şekilde yaparsa iyi olur

• sağol bir deneyelim
    düzeltme : sorun düzeldi, demekki oyun seslerini açmak gerekiyormuş

quote:

Orjinalden alıntı: Yusuf_Furat

Eğer ses düzeyiyle oynayınca ses geliyor ise oyun seslerinin profil ayarlarından açman gerekiyor

@robotica
    iyidir, seni sormalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 3 Şubat 2008; 21:58:51 >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.