Şimdi Ara

siemens sx1 cıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rekabet güzel birşey olmalı nokia ve siemens öncelikle her ikiside farklı müşteri kesimine hitab eden firmalar nokia ismine güvenmiş bulunup son yıllarda kayda değer telefon yapamadı neyse diğer firmalar bastırıyorlar bakalım rekabet ne getirecek öncelikle 6600 da 6MB iç bellek diyeli türkçe ve ziemens te :) 24MB 6x4= 24 eder matematiğim iyidir biraz yani 4 misili içbelleğe sahip ayrıca nokia 32MB MMC kard veriyo topla 6+32=38MB yapar fena değil siemens te 24+64 dicez artık çünkü elemanlar sınırları zorlamız we are on edge demişler =88MB yapar siemens fonksiyonellik baya fazla 6600 güzel resim çeker ama SX1 bende çekerim resim çekerim kesintisiz 90dk video çekerim demiş güzel demiş ilginçte klavye koymul alete sonra tüketiciye sunmuş 6600 geç kalmış bir telefon SX1 yeni fikir gözü gönlü ısınan arkadaşlara hangisi hoşunuza gidiyorsa o güzeldir ama üstünlük olarak karar vericek isek tabiki siemens SX1 ayrıca mmc aktarımı esnasında fotograf kötü çıktı diye bişey olaz bluetooth kartı ile kusursuz resim aktarma mümkün şuan piyasada en güzel resim çeken aletler layka objektifli nokialar ama siemeste layca kullanmış yani farketmez ufffff çok yazdım neyse saygılar

• Ya şimdi sx-1 ile 6600 kamerası arasında fark yok mu veya sx-1 çekimleri kötü değil mi ? Bakın hayati bir karar verecem ona göre.. (sx-1 yurtdışı ne kadar bilen var mı?)
  • battery dostum +1 diyorum çok güldüm yav[sss]
  • çavuşum çavuşu fazla tokatlama salak olur sonra diye iğrenç bir geyik yapcam kızma nolur neyse objektifler aynı bence hiç kasma paran yetiyor ise siemens al çünkü 6600 2.5g telefon siemens SX! ise 3G tani third generation alet yeni yani kasma derim 6600 ın geçen sene çıkması gerekiyordu neyse saygılar
  • ya symbian temelli olduktan sonra bütün telefonlar temelde aynı oluyor. diğer özelliklerine bakmak lazım,radyo,mp3 olayı,yazılım desteği,fotoğraf çekme kalitesi,ikinci el satma fiyatı vs...bura<da nokia nın üstün olduğu taraflar var siemensin üstün olduğu taraflar var,birde kişisel beğeniye göre değişir.
    bence cep telefonu olayı görüntülü konuşmaya doğru gidecek,konuşurken karşındakini görebileceksin o da seni görecek ama altyapısının oluşması lazım tabii.
  • Resim ve video çekim kalitesi konusunda bi karşılaşltırma yapabilecek olan yok mu? Kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsanız...
  • Resim kalitesini bilmem ama işlemcisi iyi bir telefon. Yanılmıyorsam Arm925(150Mhz. -http://focus.ti.com/omap/docs/omapgenpage.tsp?navigationId=10511&templateId=5663&path=templatedata/cm/omapproc/data/omap310_sysdiag ). Motorola MPx200 ise bunlardan daha sağlam bir işlemci hızına sahip 200 Mhz. lik bir şlemci kullanıyor. Ekran ve ses kalitesinin motorolada daha iyi olduğu söyleniyor.
  • -13attery
    yani bu kadar saçma bi açıklama olamazdı..!
    bu arada herkesin görüşü farklıdır. senin milletin görüşünü kınayacak bi gücün yok..!
    sen onu istiyorsan onu al ,, germe ortalıgı..!
  • Walla bi yardımsever yok mu Doğubank fiyatını veya Doğubank'a henüz gelmediğini söyleyecek??
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozanatabey</i>
    <br />-13attery
    bu arada herkesin görüşü farklıdır. senin milletin görüşünü kınayacak bi gücün yok..!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ben sadece kişisel görüşlerimi belirttim oraya koskoca başlık attım "KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİM" diye . Alınan alınır . Bugün seni eleştiririm yarın başkasını . Ben kendime göre doğru olanı söylüyorum , sende sana göre doğru olanı söyle . Ama ben sadece iki gün sonra bu arkadaşın foruma gelipte bu telefona mı 1 milyar verdim demesini istemem .

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozanatabey</i>
    <br />-13attery
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Seninde milletin telefonlarını kötülemeye hakkın yok.Ne zaman yeni çıkan bi telefon hakkında topic açılsa binbir türlü kusur bulursun, Yok antenlimiş,yok karpuz dilimiymiş,yok bilmemneymiş,kılmış yünmüş. Tabiri caizse; Görmediğin bi telefonu olmuş,tutmuş antenini koparmış...
  • Efsaneler asla ölmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.