Bildirim
siemens sx1 cıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çıktı da bence yine de NOKIA 6600.
hadi 3650 nin tuş takımına alıştık da bununkine hiçbir akıllı alışamaz kesinlikle..
bi mesajı 1 saatte yazacaksan ben o telefona telefon demem zaten. karpuz dilimi derim..[evlol] -
bence mükemmel telefon.. bu telefonun tuş takımının mantğı daha hızlı kullanım için. 2 el birden rahtça çalışabiliyor. sonuçta daha hızlı mesaj yazılır.
ayrıca 6600 o kadar da ii değil. nokia hala class6 telefonları millete kasıyo -
doğubank fiyatı kaç para acaba -
Kafadan atıyorum 1.100.000.000 garantili fiyatı.Tahminen doğubank en fazla 800 olur diye düşünüyorum çünkü telefonların efendisi SX1[^] -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozanatabey</i>
<br />çıktı da bence yine de NOKIA 6600.
hadi 3650 nin tuş takımına alıştık da bununkine hiçbir akıllı alışamaz kesinlikle..
bi mesajı 1 saatte yazacaksan ben o telefona telefon demem zaten. karpuz dilimi derim..[evlol]
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Benim de 6600'ım olsa o kadar para versem aynı paraya kat kat daha iyi telefon çıksa SX1 gibi her halde gönlümün rahat olması için 6600 derim . Ama tarafsız bakarsan yani bizim gibi SX1'in kat kat üstün olduğunu anlayacaksın . -
Bence özellikleri çok güzel ama tasarım kötü. Bu kadar özelliğe biraz daha güzel bi tasarım olabilirmiş. -
st55in tasarımı hoşuma gitti. t68i ye benziyor ama bluetooth yok..:S -
Bencede özellik olarak kesinlikle sx1.Ama tabi şu yönden bakmak lazım nokia içinmi daha rahat yazılım bulursunuz sx1 içinmi.Ha tabi adamlar böyle bir telefon yapmış mutlaka bunları düşünmeleri lazım ama sanmıyorum nokia ile yarışabilsin.
Saygılar -
Arkadaşlar açıp bi bakıyım dedim siemensin sayfasına sx1 de bizim s60 uygulamaları çalışıyor diyor.Tabi Symbian kaç kullanıyo onu yazmamışlar.Eğer 6 ysa 3650 ve 7650 programları çalışır diye düşündüm.7 yse 6600 ile farkı yok derim.Yorumlarınızı yazın lütfen.Bu arada my-siemens.com a bir girip bakın derim.
Saygılar -

Abi bu telefonu göre göre 6600 un neresini meth ediyosunuz anlamış değilim. Bu tel gerek özellik olarak gerek görüntü olarak 6600 e beşşşşşşşşşşşşş basar. -
bencede basar su piyasadaki gorunus ve ozellik bakımından 1. -
6600 bir yana bu telefon bir yana lütfen . 6600'ı 3650 gibi 7250 gibi telefonlarla kıyaslayan . Bir zahmet SX1 , P800 , P900 ise ayrı bir köşede olsun . -
Bence de abi yaa Sx1 şu an favori abi.. Bi kere 24mb dahili bellek ve MMC Slot u var.. Mp3, radyo var.. Daha ne yaw.. Nokia 10sn video çekerken TAHMİN edin bakalım SiemenS Sx1 ne kadar zaman çekebiliyo???!! -
Tam 1 Saat 30 Dakika kesintisiz Video cekimi var.. Ben inanamamıştım ama GsmArena ya giderseniz yorumları bir okuyun derim.. Ki orada Sx1 in bir resmi var.. -
Bu arada unutmuşum Symbian 6.1 var soran arkadas vardı onun için söyleyeyim dedim.. Symbian ı olan tüm telefonları görmek içinhttp://www.siemenssx1.com adresine bakabilirsiniz.. Siemens Sx1 dahil bir çok telin TÜM özellikleri var.. -
O zaman 7650,3650 uygulamalrı bunda rahat çalışır heralde.Abi o zman direk sx1 i tek geçerim.
Saygılar -
abi yanlız bu seneki fuarda sx1'le bir resim çekilmiştim kendi mmc kartıma sonra eve geldim resme bi baktım beynimden vuruldum çok kötüydü yaw.Resim dışında P900<SX1<P800<6600<3650<7650 ehuhe bunlar Türkiye pazarındakiler tabiki.Aslında yabancı ülkelerde dünya kadar Sybian telefon war mesela NEC NDD13 falan filan ama neyse ülkem güzel ülkem herşeyi geriden takip edio... -
Türkiye’ye gelmeyen bir çok sayıda cep telefonu var bunun sebebi altyapının olmaması ve insanların kullanım amaçları…
Telsim gprs ücretini kb başına çevirdiğinde eminim bundan cep telefonları da çok etkilenecektir gerçeği melodiyi programı bilgisayardan atarlar ama bir çok insan bunu bilmediği için etkiler…
Uzakdoğu filmlerine dikkat edin ilk defa gördüğünüz bir çok cep telefonu vardır,ama bizler paramız olsa dahi o cepleri kullanamayız çünkü operatörler desteklemiyor,alan insan varsa da sadece hava atmak için alır… -
hocam yukaridaki telefonlarin icinde en iyisi 6600 nedenine gelince oburlerini alirsiniz 3 ay sonra yenisi cikar degistireyim dersiniz 1/4 fiyatina satarsiniz ama bizim ulkemizde nokia dedinmi akan sular duruyor zaten o telefondaki bir cok ozellikte gereksiz TABI BANA GORE..
Ha unutmadan nokianin yeni bir teli daha var nosunu unuttum 6o bilmem kac kusur ondada mp3 player falan war onu bekleyin derim saygilar..
Benzer içerikler
- sınırlı servis ne demek
- 0505 kimin numarası
- savcılık telefon incelemesi ne kadar sürer
- wipe cache partition ne demek
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı