Şimdi Ara

siemens sx1 batarya aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalışır durumda sağlam sx1 bataryası arıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sx1 sıfır gibi, çalışır ve iyi pilli 60 TL
  • ılanınız kırletmek istemıyorum ama efsane telefondur sx1 bırde sıyahsa tadından yenmez :) umarım enkısa zamanda bulursunuz
  • 0545 544 0 123 ararsan bulucagın hanın adresını söluyum gecende aldım sıfır
  • 2 tane sx1 buz mavisi var zaten. sadece bataryalar cortlamış. elinde bataryası olan yok mu yahu?

• arkadaşım, bende pil arıyorum bulabildiysen mesaj yazarsan sevinirim, ayrıca manyaq_jocuk verdiği telefondan bir adres verdiler mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun ederi 20 lira siz bataryaya o fiyatı istiyorsunuz. kusura bakmayın

• 20 yi boşverde 30 liraya ben sağlam sx1 leri alırım. Ayrıca bu çok saçma klasik bir muhalif yorumdur. Pilin fiyatı böyle çünkü sıfır ve orjinal. Telefon piyasası da 30-100 tl arası çünkü yıpranmış yıllanmış 2.el sıfır olsaydı telefonun fiyatı da farklı olurdu. herhalde Ayrıca yan sanayi bataryası bile 10-20 tl arasında piyasada değişiyor ve de kolay bulunmuyor. Ayrıca da pili doldursan da ya boş gösteriyor ya da 6 saat bile dayanmıyor.. Bu zevk ve tercih meselesi ilanda da yazdım zaten.
  • cx70 ile aynı mı ki. bizim evde yatan bi cx70 var. 3 5 kuruşa anlaşırız oluyosa??
  • elinde orijinal sx1 batarya olan varsa lütfen bana dönsün , bataryanın sıfır olması gerekiyor tabii
  • ORJİNAL SX1 BATARYALARI YENİLENMİŞ OLUP 3 GÜN ŞARJI GİTMEKTEDİR LAZIM OLAN İRTİBAT.05386918957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birbilsen12 -- 28 Ekim 2012; 10:13:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burte

elinde orijinal sx1 batarya olan varsa lütfen bana dönsün , bataryanın sıfır olması gerekiyor tabii

ORJİNAL SX1 BATARYALARI YENİLENMİŞ OLUP 3 GÜN ŞARJI GİTMEKTEDİR LAZIM OLAN İRTİBAT.05386918957
  • Fabrikasyon sıfır ve kullanılmamış orjinal sx1 bataryası yalnızca 2 adet kalmıştır. İsteyen arayabilir.

Adet Fiyatı 80 TL dir.

0541 220 11 31
  • geçen sene 30 liraya sağlam sx1 alıp 1 sene sonra sıfır pilini 80 tl ye itelemeye çalışmak
  • bende 2019 yilinda ariyorum,varmi satan hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.