Şimdi Ara

Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi İncelemesi 6 Programlı Beyaz Renk İç Zemini Çelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi İncelemesi

Arçelik 4440 Bulaşık makinemiz epey eskimişti.
    Sipariş verdiğim Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi bugün teslim edildi. 1125 tl'ye Ankara'da bayiden aldım. World card'a 5 ay erteleme 10 taksit ile aldım. Kargodan 2 saat sonrada servis geldi ve kurdu.

99 tl'ye 4 yılda ek garanti aldım. (gelen servis kredi kartı çekti) Toplam 7 yıl garantim oldu.

6 programlı. Almanya üretimi bir cihaz. İç zemini çelik. A++ enerji sınıfı. 44 db ses seviyesine sahip. Epey sessiz olacak diye bekliyorum.
    Cihazda en üstte 3. sepet var kaşık-çatal vs için. İstemezseniz çıkartılabiliyor. Eski tip sepet alabiliyorsunuz.
    Yıkama bitince kendini tamamen kapatabiliyor.
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/SN26M283TR.html

Buzdolabımız Samsung, fırın Bosch, çamaşır makinesi Bosch, bulaşık makinesi Siemens marka oldu evde :)

Not: Resimleri sağ tuş farklı pencerede aç diyerek daha büyük görebilirsiniz.

Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi İncelemesi 6 Programlı Beyaz Renk İç Zemini Çelik

3. sepet

Tavandaki fıskiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 19 Mart 2013; 15:59:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi İncelemesi

Sipariş verdiğim Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi bugün teslim edildi. Kurulumu için bekliyorum. Birkaç resim aldım. Daha sonra yine resimler paylaşırım.

Buzdolabımız Samsung, fırın Bosch, çamaşır makinesi Bosch, bulaşık makinesi Siemens marka oldu evde :)

Makinanız hayırlı olsun. benim bulaşık makinamın aynısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Makinanız hayırlı olsun. benim bulaşık makinamın aynısı.

Teşekkür ederim. Sizde güle güle kullanın.
  • Sizin makinanın programları benim makinanınkine göre değişik. Kurutmadada pek başarılı değil. Umarım siz memnun kalırsınız.

• quote:

Sizin makinanın programları benim makinanınkine göre değişik. Kurutmadada pek başarılı değil. Umarım siz memnun kalırsınız.

Sizinki 282tr mi o zaman?
  • quote:

quote:

Sizin makinanın programları benim makinanınkine göre değişik. Kurutmadada pek başarılı değil. Umarım siz memnun kalırsınız.

Sizinki 282tr mi o zaman?

Tam modeli aklımda değil bakıp yazarım. Modeli SN25M230EU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 16 Mart 2013; 0:29:48 >
  • @eteksen

Hocam yeni makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın

Bende yaklaşık 1 aydır Bosch SMS69U78EU kullanıyorum çok memnunum. Eco 50 de vario speed seçili iken 1:19 toplam program süresinde son 18 dakikayı kurutmaya ayırıyor gayet başarılı kurutması bardaklar çelikler pırıl pırıl çıkıyor parlatıcı kullanmadığım halde. Sadece plastiklerde bir kaç su damlası kalıyor sağlıksız olduğundan dolayı parlatıcı kullanmıyorum belki parlatıcı koysam plastiklerde kupkuru çıkar

Çok memnun kalacaksınız hocam zaten forumda da çokça tavsiye ediyorsunuz bu makineyi biliyorsunuz. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

@eteksen

Hocam yeni makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın

Bende yaklaşık 1 aydır Bosch SMS69U78EU kullanıyorum çok memnunum. Eco 50 de vario speed seçili iken 1:19 toplam program süresinde son 18 dakikayı kurutmaya ayırıyor gayet başarılı kurutması bardaklar çelikler pırıl pırıl çıkıyor parlatıcı kullanmadığım halde. Sadece plastiklerde bir kaç su damlası kalıyor sağlıksız olduğundan dolayı parlatıcı kullanmıyorum belki parlatıcı koysam plastiklerde kupkuru çıkar

Çok memnun kalacaksınız hocam zaten forumda da çokça tavsiye ediyorsunuz bu makineyi biliyorsunuz. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim. Bende parlatıcı taraftarı değilim. Bazı denemeler yapacağım sonuçları yazarım. Servis elemanı elma sirkesine çok sıcak bakmadı. Asitik olduğu için parlatıcı bölmesinin oradaki contaları zamanla şişirdiğini söyledi. Bozulursa garanti dışı olur dedi.
    Eski Arçelikte epeydir kullandık birşey olmamıştı. Belki yine birşey olmayabilir. Firma öyle söylettiriyor da olabilir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 16 Mart 2013; 9:38:32 >

• Biraz önce ilk bulaşıkla yıkamamı yaptım. Birkaç tabak ve bardaklar vardı. Hiçbirinde ağır bir kir yoktu.

Auto (45-65) programında yıkadım. 12:03'te yıkama başladı. 2:45 dakika sürecek diyordu başta. Ancak 20-25 dakika sonra kir düzeyine karar verdi ve 1:27'e indi süre. Yıkama ise 13:35 civarı bitti.

Şimdi herkesin bu makinede özellikle merak ettiği soruyu cevaplayayım. Kurutma nasıldı :)

Cihazın içinden çıkan quantum finish 3'ü bir arada tablet ile yıkama yaptım.

Tabaklar, bardaklar herşey kuru olarak çıktı. Çok net olarak söyleyebilirim. Plastik veya teflon bir bulaşık yoktu. Olsaydı büyük ihtimal üzerinde su damlaları olurdu. Çünkü teflon ve plastik suyu iyi tutuyor. (Ekstra kurutma kapalı idi)

Cihazın içerisine tuz koymuştum. Tuz ayarını 1'de tutuyorum. Parlatıcı ise koymadım.

Koyduğum bulaşıklarda ağır bir kir yoktu. Ancak gayet temizlerdi yıkama sonrası.

Yıkama biterken video çektim buraya ekleyeceğim.

Şimdi diğer bir soru şu? Örneğin toz deterjan koysak kurutma performansı nasıl olur? Haliyle azalacağına eminim. Çünkü parlatıcı da yok içinde.

Bende organik toz deterjandan var onunla da deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 16 Mart 2013; 15:44:37 >

• Video eklendi.
  • Parlatıcı yerine sirke konusunda internette dolaşırken ilginç bir bilgi gördüm. Paylaşmak istedim. Miele kullanım kılavuzundan. Bizim evdeki elma sirkesinde %4-5 asitik oran gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 16 Mart 2013; 16:17:58 >
  • quote:

Video eklendi.

Eteksen selamlar yeni ürünün hayırlı olsun. Bugün xxx magazasına gittim bana önerdiğin Siemens WM12S765TR ve SN26M283TR ürnlerine bakmaya. Görevli çocuk WM12S765TR olmadığını onun yerine Bosch un WAS24765TR ürünü Bosch ve SMS58N02TR ürünü toplam 2790tl ye bırakabilecegini söyledi. Benim sorum

1)Bu iki ürün için bu fiyat nasıldır
    2)Ürünler birebir aynımıdır ve bana WM12S765TR ile SN26M283TR yerine Bu ürünleri önerir misin?
    3)Ellerinde SN26M283TR bul.mak. var. SMS58N02TR yerine SN26M283TR mı alsam?

Yarın ürünlkeri alacagım son kez sana danışayım dedim çok çok teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iandi

quote:

Video eklendi.

Eteksen selamlar yeni ürünün hayırlı olsun. Bugün xxx magazasına gittim bana önerdiğin Siemens WM12S765TR ve SN26M283TR ürnlerine bakmaya. Görevli çocuk WM12S765TR olmadığını onun yerine Bosch un WAS24765TR ürünü Bosch ve SMS58N02TR ürünü toplam 2790tl ye bırakabilecegini söyledi. Benim sorum

1)Bu iki ürün için bu fiyat nasıldır
    2)Ürünler birebir aynımıdır ve bana WM12S765TR ile SN26M283TR yerine Bu ürünleri önerir misin?
    3)Ellerinde SN26M283TR bul.mak. var. SMS58N02TR yerine SN26M283TR mı alsam?

Yarın ürünlkeri alacagım son kez sana danışayım dedim çok çok teşekkür ederim şimdiden.

Fiyat normal gözüküyor. Bosch ile Siemens aynı. Bosch fiyatları az daha pahalı oluyor genelde.
    Fiyat aynı derse elbette Bosch alabilirsiniz.

Ben 1165 tlye aldım siemens sn26m283tr'yi.

• quote:

Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi İncelemesi

Sipariş verdiğim Siemens SN26M283TR Bulaşık Makinesi bugün teslim edildi. 1125 tl'ye Ankara'da bayiden aldım. World card'a 5 ay erteleme 10 taksit ile aldım. Kargodan 2 saat sonrada servis geldi ve kurdu.

99 tl'ye 4 yılda ek garanti aldım. (gelen servis kredi kartı çekti) Toplam 7 yıl garantim oldu.

6 programlı. Almanya üretimi bir cihaz. İç zemini çelik. A++ enerji sınıfı. 44 db ses seviyesine sahip. Epey sessiz olacak diye bekliyorum.
    Cihazda en üstte 3. sepet var kaşık-çatal vs için. İstemezseniz çıkartılabiliyor. Eski tip sepet alabiliyorsunuz.
    Yıkama bitince kendini tamamen kapatabiliyor.
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/SN26M283TR.html

3. sepet

Tavandaki fıskiye

hocam hayırlı olsun çok guzel makıne.

amcamda bı oncekı versıyon var.oda cok memnun2 senedır kullanıyor.ama onda aqua stop vardı sızınkın de sıyah hortum var heralde.bu fıyata bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 16 Mart 2013; 21:10:55 >

• Teşekkürler. Aqua stop bu modelde yok.

Not: mesajımdan alıntı yaparken resimleri almazsanız sevinirim çok şişiyor ekran.
  • quote:

Teşekkürler. Aqua stop bu modelde yok.

Not: mesajımdan alıntı yaparken resimleri almazsanız sevinirim çok şişiyor ekran.

duzelttım pardon hocam
  • makinenin üzerindeki etiketi inşallah çıkarırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: a r d ı ç

makinenin üzerindeki etiketi inşallah çıkarırsınız

Çoktan çıkardım. İlk resimlerde model numarası belli olsun diye bırakmıştım. Etiketleri sevmem. Hava yapıp şişiyorlar ya da sararıyorlar. Zamanla da soyulma yapıyorlar.

Zaten hepsi yapışık gelmiyor. Üstteki diğer kağıt tutuyor. Gerisi boşta. Ama çıkartma şeklinde isteyen yapıştırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 17 Mart 2013; 11:46:16 >
  • Bugün 2. denememi yaptım. Cihaza hala parlatıcı koymadım. Eko 50 derecede Finish classic toz deterjan ile yıkama yaptım.

Söylediği gibi 2 saat 55 dakika civarında işlem bitti.

Temizlik güzel. Bulaşıklar yine kuru. Sadece çay bardağının alt kısmı çukur ise su toplanabiliyor. Bu eski Arçeliktede oluyordu. Normal bir durum. Islak olan yerler cihazın içindeki plastik kısımlar (Buradan kuru bulaşığa birkaç damla gelebiliyor sepeti çekerken). Yine video çektim. (Ekstra kurutma yine kapalı)

Bu cihazın kurutması kötü diyenden şüphe ediyorum. Bulaşıkları alıp direk yerine koyabilirsiniz.

Daha sonra organik toz deterjan ile deneme yapacağım. Eski makinede 50 derecede biraz zor çözülüyordu.

Denemelerim bitince yine parlatıcı gözüne elma sirkesi koymayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 17 Mart 2013; 14:51:32 >

• sizinki kurutmasında sorun yoksa profilo 6480 de de yoktur,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.