Bildirim
siemens lc67ba520 davlumbaz karbon filtre
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
servis dısında bakma bence -
hocam karbon filitre işini nasıl halletiniz yada halettiniz mi ? -
yok halletmedim çok pahalı geldi biraz daha bakınıyom -
Merhaba, bende aynı ürünün karbon filtresini aramaktayım, bulabilirsem buradan yazarım... -
-
Alttaki filtreleri çıkarıp alttan motorun resmini çekerseniz belki daha ucuz alternatif bulunur. -
00705431 - DHZ5326
http://www.bosch-home.com/tr/store/product/DavlumbazlarinKarbonFiltre/00705431
boshun bu filtre ile aynı belki daha iyi fiyat bulunabilir. -
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, ilk kullanım için orijinal alabilirim ama ileri de yapacağım alımlar muadil olabilir... -
bu muadil değil orjinal arkadaşım. siemens boch aynı zaten. gerçi ha 102 ha 110 bişey fark etmez. -
İlk alımı orijinal yapıp diğerleri kaliteli olursa muadil olanlardan almayı düşünüyorum, yoksa sizin bahsettiğiniz konuyu anladım Söylediğiniz gibi arada 8 TL'lik bir fark oluşmakta şu an için çok önemli değil, hafta sonu karbon filtre takılacak ve montaj tamamlanacak o zaman fotoğrafları da eklerim...
-
Foto bekliyoruz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Merhaba muadil urun bulabildiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@PAŞA**** Muadil araştırmalarım devam ediyor, bulduğumda detayları paylaşacağım...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ferre hangi markanın yan ürünü
- davul fırında en iyi marka hangisi
- ev tipi doğalgazlı fırın
- bulaşık makinesi üstüne ocak arasına ne konur
- en iyi elektrikli ocak yorumları
- en iyi fırın markası
- en iyi airfryer
- pişirme özelliği olan mikrodalga fırınlar
- dünyanın en iyi beyaz eşya markası
- en iyi ankastre set
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X