Şimdi Ara

Siemens Extreme Power Elektrikli Süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Siemens Extreme Power Elektrikli Süpürge

Arkadaşlar annem için bu süpürgeyi almayı düşünüyorum. Başka modeller üzerinde durmuştuk ama bu süpürgeyi reklamlarda gördükten sonra araştırdım, gidip mağazada çalıştırıp denedim. Oldukça yüksek bir emiş gücü var gerçekten. Malzeme kalitesi ve tasarımı da fena değil. Hepa filtresi ne kadar dayanıyor bilmiyorum çünkü satıcı bilgisiz idi ama servisten 25 lira civarına alınabiliyormuş. Toz torbaları da çok pahalı değil. Bu açıdan özellikle Philips'lere göre daha avantajlı geldi bana. Alet şu anda 500 liraya alınabiliyor Hepsi Burada'dan.

Alıp deneyen varsa görüşlerinizi merak ediyorum. Bir de bunun 2500 W olan iki modeli var; VSZ6X522 ve VSZ6X540. Emiş gücü açısından ne kadar farklılar bilmiyorum. Extreme Power modeli 1800 W olmasına rağmen yüksek emiş gücü ile öne çıkarılıyor. Belki diğerleri daha güçlüdür, ki öyle ise onlardan birini tercih edebilirim.

• Bu makine hakkında bilgim yok. Sadece şu öneriyi vermek istedim. Gerçekten uzun ömürlü emiş gücü olan süpürge almak istiyorsan torbalı değil hazneli almanı öneririm. Birçok süpürge eskittik kaldığım yerde ve en kullanışlısı ve sağlamı hazneli olanlar. Alacağın ürün şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: masivila

Bu makine hakkında bilgim yok. Sadece şu öneriyi vermek istedim. Gerçekten uzun ömürlü emiş gücü olan süpürge almak istiyorsan torbalı değil hazneli almanı öneririm. Birçok süpürge eskittik kaldığım yerde ve en kullanışlısı ve sağlamı hazneli olanlar. Alacağın ürün şimdiden hayırlı olsun

Ben torbasız süpürgelere baktım ama hoşuma gitmedi açıkçası çoğu. Emiş gücü yüksek, filtre masrafı düşük bir model varsa bakarım ama ben pek göremedim öyle bir model.
  • Elektrikli süpürgede kendini kanıtlamış üç firma vardır; Nilfsk, Miele ve Siemens. Bence de en iyi elektrikli süpürge toz torbalı olanlardır. Çünkü tozla muhattap olmak yok, torba dolduktan sonra direkt çöpe atıp yenisini takıyorsunuz. İyi bir torbalı süpürge zaten dışarı toz kaçırmaz. 500TL bütçeniz varsa hakkını vereceğini düşündüğüm bir ürün.

Bu arada 27000 devirli motora sahip dandik Aura Cleanmaxx'a uçak motoru var diyerek 3000-4000TL fiyat çıkaran komik satıcılar da bu başlığı okumuşlardır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Elektrikli süpürgede kendini kanıtlamış üç firma vardır; Nilfsk, Miele ve Siemens. Bence de en iyi elektrikli süpürge toz torbalı olanlardır. Çünkü tozla muhattap olmak yok, torba dolduktan sonra direkt çöpe atıp yenisini takıyorsunuz. İyi bir torbalı süpürge zaten dışarı toz kaçırmaz. 500TL bütçeniz varsa hakkını vereceğini düşündüğüm bir ürün.

Bu arada 27000 devirli motora sahip dandik Aura Cleanmaxx'a uçak motoru var diyerek 3000-4000TL fiyat çıkaran komik satıcılar da bu başlığı okumuşlardır umarım

Ben de öyle düşündüğüm için torbalı Siemens baktım, hatta Siemens'in yeni toz torbalarında bir güzellik var, torbayı çekip çıkarırken ağzı kendiliğinden kapanıyor, böylelikle toz sızması tamamen önleniyor.

Bugün servisi arayıp filtre fiyatlarını ve değişim periyotlarını öğrendim. XXL toz torbası 4'lü paket 20 lira, motor koruma filtresi 5 lira, hepa filtre 30 lira. Motor koruma filtresinin yılda 1 kez değiştirilmesi gerekiyormuş, ve bununla beraber orjinal toz torbası kullanılırsa hepa filtresinin en az 2 yıl değiştirilmesine gerek yokmuş. zaten asıl önemli olan orjinal toz torbası ve motor koruma filtresidir dediler, çünkü bunlar partiküllerin büyük bölümünü bloke ederek motoru korumakta imiş, hepa filtresi çok az miktarda çok küçük boyutta partikül ile muhattap oluyormuş ve onların dışarıya kaçmasına engel oluyormuş. Filtrenin çok miktarda toz biriktirmesi olumsuz bir durum imiş.

• Hepsiburada'dan 499/12 TL'ye sipariş verdim. Sizlere deneyimlerimi aktaramayacağım çünkü 3 gün sonra askerim :) Gitmeden bu işi halledeyim dedim, şu anda Arçelik'in inanılmaz derecede hantal halı yıkama özellikli bi süpürgesini kullanıyor annem ve hem yoruluyor hem de yorulduğuna değmiyor. Rahat etsin dedim artık.

16 liraya 4'lü paket orjinal toz torbası siparişi de verdim yanında. Torbaları fazla dolmadan değiştirip makinayı yorulmaya ve toza karşı korumak gerek. Bu arada Siemens'in süpürge aksesuarları satan kendine ait sitesinde (www.dust-bag-siemens.com) Hepa filtresinin yıkanabildiği yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

Hepsiburada'dan 499/12 TL'ye sipariş verdim. Sizlere deneyimlerimi aktaramayacağım çünkü 3 gün sonra askerim :) Gitmeden bu işi halledeyim dedim, şu anda Arçelik'in inanılmaz derecede hantal halı yıkama özellikli bi süpürgesini kullanıyor annem ve hem yoruluyor hem de yorulduğuna değmiyor. Rahat etsin dedim artık.

16 liraya 4'lü paket orjinal toz torbası siparişi de verdim yanında. Torbaları fazla dolmadan değiştirip makinayı yorulmaya ve toza karşı korumak gerek. Bu arada Siemens'in süpürge aksesuarları satan kendine ait sitesinde (www.dust-bag-siemens.com) Hepa filtresinin yıkanabildiği yazıyor.

eeee ne oldu deneyimler, yalan mı oldu arkadaş, alan kaçıyor,

bekliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Upsanamet

quote:

Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

Hepsiburada'dan 499/12 TL'ye sipariş verdim. Sizlere deneyimlerimi aktaramayacağım çünkü 3 gün sonra askerim :) Gitmeden bu işi halledeyim dedim, şu anda Arçelik'in inanılmaz derecede hantal halı yıkama özellikli bi süpürgesini kullanıyor annem ve hem yoruluyor hem de yorulduğuna değmiyor. Rahat etsin dedim artık.

eeee ne oldu deneyimler, yalan mı oldu arkadaş, alan kaçıyor,

bekliyoruz.

Nerenle okuyorsun? Adam askere gidiyorum diyor.

• Toz tobalıların dezavantajlarından birisi, kaybettiğiniz değerli küçük eşyaları da çekmesi ve sizin farkında olmamanız.
    Haznelilerde en azından içinde ne var görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.