Şimdi Ara

Siemens CX75 ile SF65 Arasinda Kaldim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye´ye gelirken, babama bir telefon getirmek istiyorum. Bu ikisi arasinda kararsiz kaldim. Belki özellikleri bakimindan ayni kategorilerin telefonlari degil ama ikisinin de agir basan yönleri var. CX75´in Bluetooth ve Mp3 Calar´i var. SF65´in ise tasarimina hayran oldum.

CX75 Fiyat: ~200,00 Euro
    SF65 Fiyat: ~160,00 Euro

Önerilerinizi bekliyorum...

CX75

SF65

Ekleme: Fiyatlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 17 Ekim 2005, 20:09:20 >

• Eee bir yorum yok mu?
  • hiç düşünmem cx75 diğerinde ne bluetooth var ne de artırılabilir hafıza mp3 bile olduğundan şüpheliyim hafızası sadece 18 mb asla ama asla alma cx75 çok iyi
  • Aslanda ben de onu tercih edrim ama babamin bluetooth ile mp3 ile pek isi olacagini sanmiyorum. zaten onun icin sf65 i de düsündüm. Ama tasarimi bir harika gercekten. Kamerasinin flasli olmasi falan cok iyi.
  • ben de baban sana alacak zannetmiştim ama yine de cx75 sana bir tavsiye mobilmaniacs ın sitesine gir mutlaka kameralarının karşılaştırması vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Aslanda ben de onu tercih edrim ama babamin bluetooth ile mp3 ile pek isi olacagini sanmiyorum. zaten onun icin sf65 i de düsündüm. Ama tasarimi bir harika gercekten. Kamerasinin flasli olmasi falan cok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

ben de baban sana alacak zannetmiştim ama yine de cx75 sana bir tavsiye mobilmaniacs ın sitesine gir mutlaka kameralarının karşılaştırması vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Aslanda ben de onu tercih edrim ama babamin bluetooth ile mp3 ile pek isi olacagini sanmiyorum. zaten onun icin sf65 i de düsündüm. Ama tasarimi bir harika gercekten. Kamerasinin flasli olmasi falan cok iyi.

Zamaninda babam bana almisti simdi sira bende. Bahsettigin siteye girerim simdi sagol.
  • Kesinlikle cx75 foto önemli ise cx75 derim ben kullanıyorum ve çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp___

Kesinlikle cx75 foto önemli ise cx75 derim ben kullanıyorum ve çok memnunum

Arkadaşım CX75 kullanıyor ve kamerasından hiç memnun değil ama BT ve MP3 olması onu öne çıkarıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HüseyinCX70

quote:

Orjinalden alıntı: alp___

Kesinlikle cx75 foto önemli ise cx75 derim ben kullanıyorum ve çok memnunum

Arkadaşım CX75 kullanıyor ve kamerasından hiç memnun değil ama BT ve MP3 olması onu öne çıkarıyor.

CX75lerin max. Pixel kactir biliyor musunuz? 640x480 mi yoksa daha mi büyük?
  • sana bı tavsıyede bulunıım sıemens alma ama illede sıemens dıosan cx 75 al cunku sf 65 lerın kafa tarafları
    donduu ıcın arasın serıt fılm erken yırtılır ve cope atmak zorun da kalabılırsın
  • Arkadaşlar cx75 in kamerası 1,3 MP ve gayet başarılı örnek resim koyuyorum kendiniz bakın bence iyi fiyat performans düşünüldüğünde çok çok iyi derim saygılar...

• buda başka bir resim cx75):

• ıkısı arasından cx75 ..hem gorunumu de hoş..
  • cx75
  • valla artık memlekete geldin mi bilmiyorum ama bende cx75 derim.bluetooth ve mp3 var ileride diğerini alırsan pişman olabilirsin keske bunlar olsaydı diye.Gerçi baban anlarmı ilgilenirmi BT ve MP3 le o da ayrı bi konu.Babanın öyle şeylere ilgisi varsa CX75 doğru seçimin olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.