Arkadaşlar benim bir Siemens Cx65 telefonum var. Telefonun bazı problemleri var.Örneğin bazen kendiliğinden kapanıyor.Bunun dışında video kayıt yaparken birden ana menu ekranına dönebiliyor.Ayrıca çoğu zamanda kilitleniyor.Bunların yazılımından mı yoksa cihazın donanımsal bir hatası mı olduğunu anlayamadım. Ama her ne olursa olsun ben yazılımı güncelleştirmek istiyorum. Bunun için bir USB ve USB IRDA kablosu aldım. Güncelleştirme yazılımını da Siemens'in sitesinden indirdim. Fakat hala güncelleme yapamıyorum. Çünkü telefon güncelleştirme yazılımı tarafından tanınmıyor. Ama telefondan bilgisayara yada bilgisayardan telefona resim veya video aktarabiliyorum yani bilgisayar tarafından tanınıyor ama güncelleştirme yazılımı tarafından tanınmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Öncelikle telefonunun versiyonu düşük olduğundan dolayı kapanma kilitlenme gibi sorunlar olabilir.Bunu öğrenmek için : *#06# yaparak öğrenebilirisin.En son güncelleme fw43 tür. Sanırım donanımsal bir sorun yok.Eğerki orjinal kablo almışsan güncelleme yapabilirsin.ırDA ile güncelleme yapılamamaktadır.
mutlaka telefondaki sw25 önceki sürümdür.eğer telefonu görmüyorsa manuel olarak portları seçeceksin.mutlaka portları denemen gerekir.şunuda söyleyelim tek seferde tanımayabilir.birde şarjın yarıdan az veya daha az sa kabul etmez.usb data kablosu kullanıyorsan ve güncelleme yapacaksan on-off düğmesi off ta olması gerekir.yani telefonu şarj ederken sw yüklenmez
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetoguz44 Öncelikle telefonunun versiyonu düşük olduğundan dolayı kapanma kilitlenme gibi sorunlar olabilir.Bunu öğrenmek için : *#06# yaparak öğrenebilirisin.En son güncelleme fw43 tür. Sanırım donanımsal bir sorun yok.Eğerki orjinal kablo almışsan güncelleme yapabilirsin.ırDA ile güncelleme yapılamamaktadır.
+
quote:
Orjinalden alıntı: ogülten mutlaka telefondaki sw25 önceki sürümdür.eğer telefonu görmüyorsa manuel olarak portları seçeceksin.mutlaka portları denemen gerekir.şunuda söyleyelim tek seferde tanımayabilir.birde şarjın yarıdan az veya daha az sa kabul etmez.usb data kablosu kullanıyorsan ve güncelleme yapacaksan on-off düğmesi off ta olması gerekir.yani telefonu şarj ederken sw yüklenmez
Tamamen yeterLi düzeyde biLgiLerdir.
Ama ayrıca yaşadığınız bir sorun oLursa Cx65 topiğine yazabiLir ama kesin çözümLer edinebiLirsiniz...
Not: İnternetten fw ararken muhtemeLen 47 iLe karşıLacaksınızdır tercihim 43'ü yükLemenizdir. Siemensin sitesinden 47 veriLince bizde oradan yukLeyeceğiz...