Şimdi Ara

Siemens bulasik mak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oncelikel forumu gereksiz isgal edior olabilirim ama bebekli bir anne olarak acil tavsiyeye ihtiyacim oldugundan cok arasirma yapmaya zamanim yok.Siemensden bulasik mak.almak istiorum.Su an bosch kullaniyorum ve akitiyor.Kurutmayi buradaki tavsiyeleri goz onune alarak siemens almistim asiri memnunum.Simdide bulasik makinemizi degistirelim istiyoruz.2500-3000 i gecmicek siemens marka bir bulasik mak arioruz.Hangi modelleri onerirsiniz.Bu arada tercihim sadece siemens.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu modele göz atabilirsiniz:
    akakce.com
    Siemens SN236W01JT A++ 6 Programl� Bula��k Makinesi Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bulasik-makinesi/en-ucuz-siemens-sn236w01jt-a-6-programli-fiyati,459473539.html

• Bosch, profilo, siemens aynı grubun ürünleri zaten. Sadece marka farkı var. Şikayetvar, yorumbudur gibi sitelerden günlerce araştırdım, bulaşık makinesinde profilo çıkıyor. Profilonun en pahalı ürününü alın derim. 3300 tl civarı. Bm6482ma model adı. Ha bu gruptan almak istemiyorum derseniz electrolux ürünleri de iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 27 Ağustos 2019; 12:59:56 >
  • ARKADIŞIM 2500 3000 TL veriyorsan git miele al
  • quote:

Orijinalden alıntı: fail

ARKADIŞIM 2500 3000 TL veriyorsan git miele al
    en ucuz miele 5000 den başlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.