Şimdi Ara

Sıcaklıklarda bi anormallik varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen gün fan ve macun için konu açmıştım. Sonunda fan ve macun aldım ve hemen uygulamaya koyuldum. Ancak eskişehirde a.s5 macun bulamadım hatta onun dışında hiç bi kaliteli macunu bulamadım. Bende mecburen cooler master ın silikon macununu aldım 7 ytl ye. Ayrıca fan olarak zalman ın 12cm zm-f3 Led ultra quiet fanını aldım. 30YTL . Sonuçlar gayet güzel. Önceden 80 dereceyi geçen işlemcim şimdi 52 den yukarı çıkmıyor. Bu arada 12 cm fanı Asus TA9A1 kasanın önüne taktım. Birde şu uyduruk 5 ytl ye satılan 8cm fanlardan airduck'la kasa kapağı arasına monte edip işlemci fanından gelen sıcak havayı direk dışarı atıyorum. Ancak ses çok rahatsız edici, yakın bi zamanda orayada sessiz bir fan alıp takıcam.
    Şimdi aklıma takılan tek soru, işlemci sıcaklığıyla, çekirdek sıcaklıkları arasındaki fark. Resimde everest de gözüküyor. İşlemci sıcaklığı 50 derecedeyken çekirdekler bi hayli yüksek. Bu normal mi. Orthos programını 15 dk hiç kesmeden çalıştırdım zaten resimdede gözüküyor. Sıcaklıklar sadece 1-2 derece oynayıp durdu bana gayet stabil geldi. Evereste bakarak sistemin parçalarında anormal sıcaklığı olan varmı yoksa sistem iyi mi? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

FAN :
    http://www.birdunya.com/urun/zalman-zm-f3bl-120mm-blue-light-fan_216646.aspx?CatID=10412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle89 -- 18 Haziran 2008; 12:15:55 >

• Bunlarda resimler

• güncel
  • CPU oldukça sıcak.. havalar da çok sıcak, yükselmesi normal de bu biraz fazla..
    daha iyi bir işlemci fanı almalısın..
    çünkü çekirdeklerden biri 70 i geçmiş.. o durumda stabil çalışması işlemci ömrünü kısaltır.. sıcaklıklara bir de bios'tan bak..
    load'da ve default'ta sıcaklıkları test et..

ayrıca: çekirdeklerin cpu dan sıcak olması normaldir
  • ilgilendiğin için çok sağol. Biosta da 30 -35 arası gösteriyo açılırken. Bu işlemcilerin max çalışma sıcaklık değerleri çekirdekler içinmi? Of ya bide işlemci fanı çıktı başıma zaten para yok offf offf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.