Şimdi Ara

Sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu görsellerde herhangi bir darboğaz mevcut mudur bir de görsellerdeki sıcaklık değerleri normal mi FIFA 26 oynadığımda sıcaklık daha çok yükseliyor 77 78° civarı
    İşlemcim i511600k
    Ekran kartım rx9060xt 16 gb
    Anakartım gigabyte h510m s2h v2
    16 gb ram

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sorun olacak sıcaklıklar değil her şey doğru gözûküyor cpu soğutucu ne kullanıyorsunuz eğer pwm ayarlanabilir bir soğutucu kullanıyorsaniz 70i geçtikten sonra %100 e ayarlarsanız daha iyi olur 75 80 benim için sınirken 85e kadar sorun yok diyebiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Gamepower ın sıvı soğutucusu mevcut bende sıvı soğutmanın fanlarını en üst düzeye çektim ayrıca forza horizon 5 te iken oyunda takılmalar ve fps ortalama 140 iken 115-120 civarlarına düşüyor fc26 da da ara sahnelerde fpste düşmeler meydana geliyor ama oyun esnasında fps düşüklüğü oluşmuyor bu neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız memnun olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    tahmin ettiğim gibi ortalama alt marka bir sıvı soğutucu kullanıyorsunuz iyi sıvı soğutucular pahalı oluyor o yüzden daha uzun ömurlü olacak çift kule hava sogutmayı ortalama sıvı soğutmaya tercih edilmesini oneriyorum.ara sahnelerde düsme normal sinematikler öyle olur sıcaklıklarda kabul edilebilir düzeyde ancak kirlenmeyle kabul edilemez duzeye çıkabilir temiz tutun bu şekilde devam edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.