Şimdi Ara

Sıcak sıcak Troll Kingin mükemmel ötesi Dropu az önce Oly 2 de yeah (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

5 yaşindaki çocuk gibi topicin başlığına bak olaya bak
    gerçekten sölicek bişi diyemiyorum bu forumun seviyesi neden düşüo derseniz size bir örnek
  • bana satarmısın
  • hayirLi oLsun gece bisde arkadasLa o2 de Dragon tooth kestiq mirage cikti Allahtan bo$ cikmadi
  • 08.07.2007 pazar günü savaş saati yağmur çiseliyordu, Edena1 de Eslant dolaylarında....Aof partyde iken dedim bakınalım etrafa,, balrogların orda HQ düştü zar zor kestik bir arkadaş ta yattı,
    geçtim dk4 slotuna diğer arkadaşlar da diğer taraflara bakınıyor, bizim yılanKraliçeyi gördüm uyutuverdim bi aşıda arkadaşlar gelene kadar. malice parasite, masive yok daha, daldı varior, onu da hackladık.

ve bir party arkdaşın toplam adet UNİQUE 1920 LİK MANA POTU oldu...

diezde de sq boş çıktı humanlarda, orclarda drop var, cz de bach boş, unique coins 987 adet..:))

drop almak isteyen orc mu olmalıydı neydi ?
  • clanda lasım olana ver kardes
  • Bende EmE + Elf belt filan düştü sandım
  • Bence Saklamalısın bu dropu :)))
  • maşallah bulunmaz hint kumaşı
  • En azından drop vermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Ne güzeL işte 2 tane daha tk kesersiniz +8e basarsın

• kardeş sen bir msn açsana sana bir iki şey sölicem.. Bu arada charın hayırlı olsun benden aldın :D inş iyi droplarla sans sana guler :)
  • Ona dual roc wereM
  • unique bişey çıksa daha çok şaşırırdım emin ol
  • hayat65 >>> katılıyorum ben de baslıkla konunun ne alakası war direk yaz str +7 cıktı die pff
  • quote:

Orjinalden alıntı: J3LiboN

hayirLi oLsun gece bisde arkadasLa o2 de Dragon tooth kestiq mirage cikti Allahtan bo$ cikmadi

Bana dt den deep scar düşmüştü.Boss un kendine has uniq item çıkmıyo deep çıkıyo
  • Ne sanstır ki bugun harpyden 5 md dusurdum..
  • Ya bişi dikkatimi çekti Ark.Ts ile uruk hai olmuş ama elinde cs var ts de nasıl oluyo anlamadım ben.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.