Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.410
Cevap
425
Favori
517.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    duvara monte edilecek yaklasik 60x120 olculerinde katlanir masa yaptirmak istiyorum.
    Masa yukaridan asagi acilmali.
    Masayi veya mekanizmasini nereden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.izmir civarı avangard takım nerde uygun fiyata bulunur.
  • Ayrıca bu işten anlayan arkadaşlardan fiyat öğrenmek istiyorum.yemek,koltuk.yatak odası avangard
    www.modesmobilya.org
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.modesmobilya.org/Hunkar-Klasik-Koltuk-Takimi-1790.html
    bana yemek 12+yatak 12+ koltuk 12=36 000 tl fiyat verdiler.
  • teyyareciosman T kullanıcısına yanıt
    12 şer bine fiyatlar yüksek hocam.
    hangi malzemeye bu fiyatları verdiler.
    koltuk gürgen ağacı malzeme sünger ve kumaş iyisinden 4-5 bin tutar yaptırsanız.hadi hadi çok özel bişey olsa işçilikli 10 a yanaşmaz.
    yemek odası da mdf malzemeden 8 civarı suntalam malzemeden 4-5 civarı bulunur.
    yatak odasına yine yemek odası gibi fiyatlarla bulunur.
    12 çok takım başı.
    yani ankara da kaliteli mobiya yapan sitelerin fiyatı bu ortalam takım başı 8 civarı.peşin para ve iyi pazarlıkla bikaç lira da düşer takım başı.

bu fiyatları veren yer en fazla mdf kullanıyordur fiyat yüksekliğide marka farkıdır yani büyük dükklan kirası çalışan sayısının fazla olması falan filan.

koltuğa
    formydemons bakıyor ona sorun hangi koltuk takımı nasıl 12 binmiş.

düzenleme:şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 22 Nisan 2015; 18:16:06 >
  • Tabi ki bu fiyatlar çok yüksek ama yinede country bir yemek eve yatak odası ayrıca oturma grubu için an az 20 bin TL yi gözden çıkarmak gerekir.

• sayin kral banada yuksek geldi.almadim.ama uzman 20 bin gozden cikarmak getektigini soyluyor.

• Hanim istiyor bu tarz mobilya.bende kisacasi 12000 13000 bitirmek istiyorum.4+4+4
    bakalim bulabilirsem izmir civari ariyorum.

• teyyareciosman T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız .
    uzman 20 diyor ama sizin Dediğiniz 36 oluyor.
    iyice araştırın ne malzeme kullanıyorlarmış onu da öğrenin bizde bilelim 12 binlik mobilya nedenmiş.

• Mobilya da kar marjı çok çok yuksek.
    Adam 36 bine araba Satıyor içerisinde yüzkerce teknoloji iş gücü ve sattığında para eden sac var var 2 tahta 2 Sünger biraz bez 36 bin yuh diyorum yuh modoko dan gidip 6 bine takım alanın cidden anlamıyorum millet hayatinı bu Çek çöpe yatırıyor senelerce kullanmayacağı gümüşlüğün borcunu ödüyor keza koktuk takımlarımda öyle su an bile Sn iyisi 2 binden gazla vermek kesinlikle israf başka bişey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün formydemons arkadaşın tanıtım ve fiyat verdiği bağcılar koltuk tasarıma gittim.
    Nevzat beyle tanıştık. Yaklaşımı ve ilgisi gayet güzeldi.
    1 önceki sayfadaki linkini verdiğim ider mobilyadaki sardis takımındaki 2li ve 3lü koltuğu yaptırmak üzere anlaştım.
    Koltuklarım yüksekliğinden, genişliğine, kumaş seçiminden, kırlent kumaşı seçimine, ayak renklerine kadar hepsine beraber karar verdik.
    Kapora olarak cuzi bir miktar verdim. Mobilyalar 15 güne kadar yapılıp ücretsiz teslim edilecek.
    Koltuklar yapıldıktan sonra ider mobilyadaki koltuk ile bağcılar tasarımda yaptırdığım koltuğu yanyana koyup fotoğraflarıyla yayınlarım. fotoğrafların yanında detaylı bir yazı yazarım problemler ve olumlu yanları konusunda.

Bağcılar koltuk tasarımına koltuk yaptırmak isteyenlere yardımı olur umarım.
  • formydemons kullanıcısına yanıt
    Hocam özel mesaj atmaya çalıştım sorun verdi. Mesajlarım geldiyse sorun değil gelmediyse kısaca burada da yazıyorum
    2 3 arkadaş istediğimize uygun şekilde mobilya yapacak birini arıyoruz.
    Biz internetten biraz baktık araştırdık aynı şekilde istiyoruz.
    Rengi aynı oldukça daha kaliteli kumaş isteklerimiz de olabilir.
    Yerinizi ve telefonunuzu özel mesaj olarak iletebilirseniz iyi olur.

Eşim özellikle salona chester koltuk istiyor. Koyu lacivert şekilde internetten resimlerini bulup getiririm. Ama renginin aynen o olması lazım. Kumaş çeşidi için konuşup anlaşabiliriz.
    Teşekkürler.
  • Hocam şöyle bir köşe takımı düşünüyoruz. Artı ve eksilerini konuşuruz. Önemli olan kaliteli ve rahat olması. Fiyat alabilir miyim? Düğün ağustos ayında olacak. en geç temmuz'da yaptırabilirim size.

http://yatasgrup.com.tr/Product/ENZA/City/199/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 24 Nisan 2015; 10:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Hocam şöyle bir köşe takımı düşünüyoruz. Artı ve eksilerini konuşuruz. Önemli olan kaliteli ve rahat olması. Fiyat alabilir miyim? Düğün ağustos ayında olacak. en geç temmuz'da yaptırabilirim size.

http://yatasgrup.com.tr/Product/ENZA/City/199/

http://www.kelebek.com.tr/oturma-odalari/kose-takimlari/desarada-kose-takimi

Mrb belirtmiş oldugunuz linklerdeki ürünlerden Yatas a ait olanı 2.650 TL, Kelebeğe ait olanı da 3.100 TL ye nakliye yeri Ankara olarak yapabiliriz.

• Yer Ankara hocam. Evi tutayım ona göre gelicem yanınıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uzun zamandır takip ediyorum ve belki bir ihtimal alışverişimiz de olacak. Merak ettiğim konu ödemeyi nasıl alıyorsunuz?
    Ara sıra gördüğüm kadarıyla sadece nakit/tek seferde olabileceği ağır basıyor ama başka ödeme imkanı sunuyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Hocam uzun zamandır takip ediyorum ve belki bir ihtimal alışverişimiz de olacak. Merak ettiğim konu ödemeyi nasıl alıyorsunuz?
    Ara sıra gördüğüm kadarıyla sadece nakit/tek seferde olabileceği ağır basıyor ama başka ödeme imkanı sunuyor musunuz?

Sizinde söylediğiniz gibi ödemelerimizi genelde nakit alıyoruz ancak kredi kartına taksit yaptırmak isteyen olursa % 6 komisyon ile sanal pazar üzerinden taksit yaptırabilirsiniz. En kısa zamanda mail order sistemimiz aktif hale gelecek ve ödemeleri onlyn olarak kredi kartınız ile taksitli bir şekilde yapabileceksiniz bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor.

• Pazara kadar Kayseri de mobilya fuarı var, normalden daha aşağı alabilirsiniz. Gezmenizi tavsiye ederim

• formydemons kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,fotodaki köşe takımını nekadara kaplarsınız?ölçüsü yaklaşık 230*145cm
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

edit.Ankara'dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukson -- 26 Nisan 2015; 14:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

quote:

Orijinalden alıntı: ufukson

hocam merhaba,fotodaki köşe takımını nekadara kaplarsınız?ölçüsü yaklaşık 230*145cm

edit.Ankara'dayım

Yataklı ve sandıklı olarak nakliye ve montaj dahil fiyatı 1.600.-TL olur. Piyasada daha ucuza yapan yerler bulabilirsiniz ama bizim yaptığımız kalitede olmaz.

kaplama fiyatını sordum,sanırım siz yeniden yapmak için fiyat verdiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

quote:

edit.Ankara'dayım

Yataklı ve sandıklı olarak nakliye ve montaj dahil fiyatı 1.600.-TL olur. Piyasada daha ucuza yapan yerler bulabilirsiniz ama bizim yaptığımız kalitede olmaz.

kaplama fiyatını sordum,sanırım siz yeniden yapmak için fiyat verdiniz

Tamam ben yanlış anlamışım yüz değişimi nakliye dahil 850. TL olur iki kere nakliye olacağı için fiyat hu sşekilde oluyor.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.