< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 6 Mart 2016; 12:50:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 6 Mart 2016; 12:50:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3008
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 10 Mart 2016; 8:08:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Merhabalar polo 1.4 2000 model aracım var ve sıcaklarda çalısmıyor gitmediğim yer kalmadı sorun çözülmüyor bu konuyu yasayan bırı varsa dönüş yapabılırmı 05536546154 Allah rızası için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, aynı sorun benim aracımda da vardı, çok araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım, gerek internette gerekse de sanayide, saçma sapan fikirlerle karşılaştım. Teknik elaman olmamdan mı bilmem hep bana söylenen ve internette önerilenler( depo değişimi, sıcaklık müşürü vs...) hepsi mantıksız geliyodu, biraz kafa yorunca sadece sıcakta yaptığına göre buharlanma olup bujileri mi nemlendiriyor falan diye aklıma geldi ve öyleyse nemlenme depodan kaynaklıdır ama nokta atış bulamadım tabi benim işim elektronik motor değil sonuçta , neyse Doğuşta serviste çalışan bi arkadaşım vardı onla konuştum ağbi bizim ustalarla bi görüştüreyim seni dedi ve telefonla konuştuk , sorunu ve fikrimi anlattım, o da ağbi haklısın, o sorun " depo havalandırma valfinden yapar" dedi hemen gidip depo havalandırma valfini ve bujileri de değiştirdim. sorun çözüldü. Depo havalandırma valfinin yeri de hava filitresinin hemen arkasında, siyah 3 giriş/çıkış olan avuç içi kadar bi parça. Kesin çözüm |
Merhaba, aynı sorun benim aracımda da vardı 2009 9N3 , çok araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım, gerek internette gerekse de sanayide, saçma sapan fikirlerle karşılaştım. Teknik elaman olmamdan mı bilmem hep bana söylenen ve internette önerilenler( depo değişimi, sıcaklık müşürü vs...) hepsi mantıksız geliyodu, biraz kafa yorunca sadece sıcakta yaptığına göre buharlanma olup bujileri mi nemlendiriyor falan diye aklıma geldi ve öyleyse nemlenme depodan kaynaklıdır ama nokta atış bulamadım tabi benim işim elektronik motor değil sonuçta , neyse Doğuşta serviste çalışan bi arkadaşım vardı onla konuştum ağbi bizim ustalarla bi görüştüreyim seni dedi ve telefonla konuştuk , sorunu ve fikrimi anlattım, o da ağbi haklısın, o sorun " depo havalandırma valfinden yapar" dedi hemen gidip depo havalandırma valfini ve bujileri de değiştirdim. sorun çözüldü. Depo havalandırma valfinin yeri de hava filitresinin hemen arkasında, siyah 3 giriş/çıkış olan avuç içi kadar bi parça. Kesin çözüm |