Şimdi Ara

Sıcak fırsatlar, kampanyalarla alakalı bir app geliştiriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

BiBak uygulaması temelde bankaların, e-para kuruluşları (papel,tami, papara, nays vb.) , marka bağlılık(loyalty yani vodafone happy vs.) gibi kampanyaların ve sıcak fırsatların tek kanaldan gösterilmesini sağlıyor. Sıcak fırsatlar da ise birçok telegram kanalını aynı anda takip ederek listeleyen bir sıcak fırsatlar bölümü ile hem ürün fırsatlarını hem de bu anlık kupon kodları çarkları vs. takip edebilmiş olacaksınız) ve her iki tarafta olmayan veyahut başka istek talep öneriler için reddit benzeri okuması daha rahat bir forum bölümünü barındırıyor.

Full Stack olarak geliştirdiğim uygulamayı ilk başta -arkadaş çevresinden sonra- sizlerin kullanımına sunmak böylece fikirlerinizi duymak ve önerilerinizi almak istiyorum. Uygulama zaten buraya kadar teknik, sözel, tasarımsal feedbacklerle bu hale geldi. şuan iOS ta çıkışını tamamladım, android için closed beta bitimine 5-6 gün kaldı ancak android kullanıcıların beta katılım talep maillerine ivedilikle dönüş yapılacaktır.

Tanıtım sitesi -> BiBak

Her türlü talep öneri şikayet için destek@bibak.app veyahut buradan DM üzerinden görüşebiliriz.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 27 Ocak 2026; 11:52:31 >

• Elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cycloner kullanıcısına yanıt

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler hocam. Uygulama içerisinde zaten geçilemeyen, full screen view reklamlar yok olmayacak da. Nativeadler olarak feed içlerinde card şeklinde, birde sıcak fırsatın detay kısmında içerisinde yine aynı şekilde ürüne gitmenize engel olabilecek bir reklam yok. Tam olarak ürünlere gidememe kısmını nerede yaşadığınızı belirtirseniz çok mutlu olurum. Sizlerin deneyimi her şey için önemli.

Saygılarımla.

Hocam olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. Neler olmalıydı / olmamalıydı? Tasarımsal hatalar/zayıf noktalar hala biraz daha olabilir, birde uzun süredir yeni kullanıcı kaydı olmadı deneyimleriniz kıymetli olacaktır benim için.

Öngörebildiğim, kendi kafamdaki kurguya en yakın versiyonu haline getirdikten sonra buralarda paylaşmak istedim. Gerçekten para kazandırsa, akakçe gibi kendi ürün base mi oluştururak son 30 günün en düşük fiyatlı ürünlerini hem grafikleştirip hem kendim servis etmek istiyorum ama phase 2 mi dersiniz 3 mü dersiniz bilemem.

BiSor da aslında mentalitesi iyi olabilecek bir özellik, ancak CPU based llama ile özellikle onlarca kullanıcı (birden fazla diyecektim :D) sorgu atınca ne ram ne cpu dayanıyor.

Ana sayfayı kendime göre düzenleyebilmeyi isterdim. Piyasayı takip etmek istemiyorum mesela.

Mesela ben bir iki anahtar kelime ile bir kampanya arayayım ve bunu favorim olarak ana sayfama sabitleyeyim istiyorum. Güncel bir kampanya gelince bildirim alayım istiyorum. Örneğin YouTube premium yazayım. Bu ana sayfamda dursun. En çok cashback veren uygulama kimse oradan ödeyeyim. Ya da eğitim yazayım özel okul taksit kampanyaları ana sayfama sabitleyebileyim. Devamlı takip ettiğim şeyleri elimin altında bulayım. Bir de o kadar yazdık bi reklamsız kullanım tanımlarsınız artık 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam merhabalar geri dönütünüz için çok mutlu oldum.

Ana sayfanın kişiye özel iyileştirilmesini bende istiyorum. Kesinlikle modüler bir tasarımla daha fazla kullanıcıya özgü hissettirmek iyi bir deneyim olacaktır.

Kampanyalar her sabah 7:30 da tüm banka-kuruluşlar tekrar gezilerek yeni kampanya var mı diye bakılıyor. BiHaberEt te ki mentalite ile aynı şekilde keyword bazlı kampanya alarmı kurdurmak yapılabilir bir özellik dikkate alacağım.

Onun haricindeki akış hoşunuza gitti mi? Telefonunuzda barındırmak isteyeceğiniz bir deneyim dedikleriniz haricinde var mı?

Saygılarımla.

Uygulamanın mantığı güzel. Tutarım bu uygulamayı. Sadece dediğim gibi bana hitap eden şeyleri önde görmeyi isterim. Aklıma geldikçe yazarım inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam dünya toz pembe değil en basitinden sunucu giderleri için falan gelir kanalları oluşturmak gerekiyor kesinlikle. Başlangıçta nativeadlerle (uygulamanın akışını bozmayan) dengelemek istedim ve ayrıca aylık 40TL reklamsız deneyim + destek amaçlı bir abonelik planı var. Belki ileride işte BiSor chatbotu istediğim gibi ayaklandırabilirsem (maddi manevi :D) ona erişim tanımlaması falan gibi düşüncelerim var. Birde linkler affilate olduğundan/olacağından son kullanıcılarında üstüne çok gitmemek lazım diye düşünüyorum. Zaten uygulamayı kullanarak alışverişler yapılan bir app olursa umarım reklamlara bile ihtiyaç kalmadan veya sayısını daha optimum yerlerde tutarak (zaten geçilemez reklam yok ürünü görmek için reklamı geç falan gibi şeyleri koyma gibi bir planım zaten yok) umarım cepten yiyen değil gelirleriyle şuan bile bahsedilen fikirleri agile metodolojisinden ilerleyen bir app olur.

-----

Hocam kullanıcılar arası için daha okuması rahat reddit ve youtube comments benzeri commentTree olarak forum kurgulamıştım. çünkü chat koysak yine mesajlar ardı ardına geleceğinden takibi zor olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 27 Ocak 2026; 14:49:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.