|
Merhabalar arkadaşlar, BiBak uygulaması temelde bankaların, e-para kuruluşları (papel,tami, papara, nays vb.) , marka bağlılık(loyalty yani vodafone happy vs.) gibi kampanyaların ve sıcak fırsatların tek kanaldan gösterilmesini sağlıyor. Sıcak fırsatlar da ise birçok telegram kanalını aynı anda takip ederek listeleyen bir sıcak fırsatlar bölümü ile hem ürün fırsatlarını hem de bu anlık kupon kodları çarkları vs. takip edebilmiş olacaksınız) ve her iki tarafta olmayan veyahut başka istek talep öneriler için reddit benzeri okuması daha rahat bir forum bölümünü barındırıyor. Full Stack olarak geliştirdiğim uygulamayı ilk başta -arkadaş çevresinden sonra- sizlerin kullanımına sunmak böylece fikirlerinizi duymak ve önerilerinizi almak istiyorum. Uygulama zaten buraya kadar teknik, sözel, tasarımsal feedbacklerle bu hale geldi. şuan iOS ta çıkışını tamamladım, android için closed beta bitimine 5-6 gün kaldı ancak android kullanıcıların beta katılım talep maillerine ivedilikle dönüş yapılacaktır. Tanıtım sitesi -> BiBak ![]() ![]() Her türlü talep öneri şikayet için destek@bibak.app veyahut buradan DM üzerinden görüşebiliriz. Saygılarımla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 27 Ocak 2026; 11:52:31 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android