Şimdi Ara

Sıcak Fırsat: KOSMODISK KLASİK KDV dahil 75.00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Donanımhaber kullanıcıları Her gün saat 24:00 da ürün güncellenecektir.

www.birdesenal.com "Her Gün Tek Ürün"

Günün ürünü: KOSMODISK KLASİK 75.00 TL KDV DAHİL Tüm Türkiye Kargo 3 tl

Not: Ürün resimde görünen üründür. sağlık bakanlığı onaylıdır. Kosmodisk şeklinde yazılır.

Ürün Açıklaması ve Extra Bilgiler

Kosmodisk Klasik Nedir?

Ard arda yapılan test sonuçlarına göre, sırt ağrılarında hissedilir oranlarda düzelme kaydedilmiştir. KOSMODISK KLASİK SET, tam ağrı noktası üzerinde etki ederek, günlük hayat içinde çalışırken, dinlenirken, uyurken ve hatta egzersiz yaparken rahatlamanıza yardımcı olur.
    Giyime elverişli ve pratik özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir. Kendi kendine çalışacak şekilde tasarlanan Kosmodisk mıknatıs ya da batarya gibi ilave bir enerji kaynağı gerektirmez. Kendine özgü şekli bozulmadan tutulduğu sürece Kosmodiskiniz verimli olacaktır.

Omurga için olan uzun kısım ve bel için olan kısa kısım olarak 2 parçadan oluşur.

Geliştirilmiş elastik bağlantı sistemi, kolay kullanım ve konfor sunar.Kosmodisk hipoalerjenik malzemeden yapılmıştır. Omurga nodülleri, omurganızı doğal bir biçimde sarar.
    Her bir nodül, omurganızın bir boğumuna denk gelecek şekilde gün içi aktivitelerinizde sırtınızı destekler ve akupunktur tekniğine benzer akupresür(accupressure) tekniğiyle sıkışan kasları rahatlatır.
    Omurganızı doğru pozisyonda tutmanız için , bir osteopratisyen ya da fizyoterapistin parmakları gibi ince bir dokunuş ve nazik bir baskıyla, omurganız boyunca bir destek ve masaj etkisi sağlar.

KOSMODISK masajının etkisi ile omurga ve çevresindeki kaslar ve kan dolaşımı harekete geçer. Geleneksel ve alternatif iyileştirme yöntemleriyle de birlikte ve başarıyla kullanılabilir.

KOSMODISK KLASİK SET aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır:
    · Sırtınızın orta bölümüne, boylu boyunca oturan, sırt bölgesi için uzun kısım
    · Beliniz için yapılmış olan kısa kısım
    · Pamuklu saklama çantası
    · Basit sırt egzersizleri kitapçığı

Artık sınırlamalar ve acı olmadan aktif bir hayata adım atabileceksiniz.

KOSMODISK KLASİK SET ile yeniden spora başlayabilir, dans edebilir, evinizle bahçenizle ilgilenebilir, işinizde ağrılardan daha az şikayetçi olabilirsiniz. Size aylık göndereceğimiz bültenimize de abone olmanızı tavsiye ediyoruz. Böylelikle, egzersiz, beslenme tüyoları alabilir, aktif yaşamınıza keyifle devam edebilirsiniz.

KOSMODISK KLASİK OMURGA MASÖRÜ SETİ aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır:

•Gövdenizin Sırtınızın orta bölümüne, boylu boyunca oturan bir uzun kısım,
    •Beliniz için yapılmış olan kısa kısım,
    •Pamuklu saklama çantası,
    •+HEDİYE: Basit sırt egzersizleri programı,
    KOSMODISK KLASİK SET, tam ağrı noktası üzerinde etki ederek, günlük hayat içinde çalışırken, dinlenirken, uyurken ve hatta egzersiz yaparken rahatlamanıza yardımcı olur. Giyime elverişli ve pratik özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir.

KOSMODISK Klasik Set masajının etkisi ile omurga ve çevresindeki kaslar harekete geçer. Kan dolaşımı kolaylaşarak yorgun kasları ısıtır, yumuşatır ve rahatlatır dolayısıyla ağrıların azalmasına yardımcı olur. Geleneksel ve alternatif iyileştirme yöntemleriyle de birlikte başarıyla kullanılabilir.

93/42/EEC Medical Devices Directive - Tıbbi Cihaz Yönetmeliğince (RG:09.01.2007.26398) T.C Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdesenal.com -- 18 Şubat 2010; 0:39:47 >

• firsatciyiz 79 a vermişti 5 taksitli pek işe yarayan bişey deil yakınım kullanıyor 2 aydır falan herhangi bi değişiklik yok
  • Oradaki de Kosmodisk idi.
  • bilim bilmeden firma kötülemek ne güzel iş yaw ben arayıp teyit ettirdim bilip bilmeden yorumlarda bulunmayın saygılar
  • fiyat kdv dahil 75 tl ye çekilmiştir. fırsat ürünü en uygun olmalı mantığı ile hareketle zararınada olsa bu satışı bu şekilde yapmak zorundayız.
    uyarılarınız içinde teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

bilim bilmeden firma kötülemek ne güzel iş yaw ben arayıp teyit ettirdim bilip bilmeden yorumlarda bulunmayın saygılar

kim kimi kötülemiş anlamadım. açıklarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdesenal.com

quote:

bilim bilmeden firma kötülemek ne güzel iş yaw ben arayıp teyit ettirdim bilip bilmeden yorumlarda bulunmayın saygılar

fırsatcıyızı kötülemek,onların muadil ürün sattığını söylemek kötülemektir sanırım.ben sadece ürünün bi işe yaramadığını anlatmaya çalışıyorum boşuna alınan birşey ve onların sattığı ile sizinki aynıdır muhtemelen ve 10 tl daha fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

fırsatcıyızı kötülemek,onların muadil ürün sattığını söylemek kötülemektir sanırım.ben sadece ürünün bi işe yaramadığını anlatmaya çalışıyorum boşuna alınan birşey ve onların sattığı ile sizinki aynıdır muhtemelen ve 10 tl daha fazla

dikkat ederseniz aynı muadil ürünü bizimde sattığımızı söylemiştim orayı atlamayın lütfen. artı fiyat 75 tl ye düştü

• günde 3 saat kullanın diyor takıyor ama sadece sıkıntı yaratıyor diyor hergün kullanıyormuş ama bi olayı yok başka kullanan varsa bilemiyorum çıksın anlatsın
  • quote:

bu arada türkiye'de en iyi hosting firması hangisidir. Bu Sadecehosting.com ile ilgili sürekli kesinti yaşıyoruz. önerileriniz varmıdır.

natro.com hem fiyatlar uygundur hemde kesinti yaşamazsınız
  • quote:

bu arada türkiye'de en iyi hosting firması hangisidir. Bu Sadecehosting.com ile ilgili sürekli kesinti yaşıyoruz. önerileriniz varmıdır.

www.natro.com

Sunucular Türkiyede tavsiye ederim.

www.doruk.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 18 Şubat 2010; 19:37:36 >
  • Siparişi verdim gitti. Burda bu fırsatı görmem tamda geçenlerde gelen misafirin, annemin bel ağrılarından şikayeti üzerine "bi ürün vardı, herkes çok memnun ondan kullansana" demesine şahit olmam ve "duymuştum sanırım ama neydiki bu ürün" diye merak ettiğim şu zamana denk geldi. "Aha! işte bu ya" diyerek anında sipraişi geçtim. Umarım hayal kırıklığına uğramayız, ürün sağlam bir şey çıkar ve işe yarar. Bu alışverişimde memnun kalırsam fırsatçıyızla birlikte sizinde takibinizde olurum. Fırsatçıyızda zamanında aldığım oto teybinin pakette olmayan uzaktan kumandasını göndererek gönlümüzde taht kurmuştu. Bu güzel tutumlarıyla büyüyerek işlerine devam ediyorlar. Yalnız geçen aldığım puma ayakkabıyı hala yollamadılar. Acelem olmadığından bekliyorum hala ama bir iki güne gene gelmezse kurcalamaya başlıcam artık.

• Eskiden cosmodisk markalıyı sattık mesajını okuyunca huylandım. Sitenin ve sipariş ekranının falan screenshotlarını aldım, forumda dahil, eğer paketten cosmodisk yazan çıkarsa anında hakem heyetindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcosis

Eskiden cosmodisk markalıyı sattık mesajını okuyunca huylandım. Sitenin ve sipariş ekranının falan screenshotlarını aldım, forumda dahil, eğer paketten cosmodisk yazan çıkarsa anında hakem heyetindeyim

merak etmeyin Kosmodisk olan gelecek.

hosting firması için tavsiyeleriniz için teşekkürler bu arada. heralde natroya geçeceğiz. doruk net fiyatları piysada en yüksek fiyat galiba.
  • Ya bu hakkaten işe yararmı.Bak yaramassa yakarım bu gezegeniii :D
  • quote:

quote:

firsatciyiz 79 a vermişti 5 taksitli pek işe yarayan bişey deil yakınım kullanıyor 2 aydır falan herhangi bi değişiklik yok

sayın twinchil

iki tür ürün var piyasada;

firsatciyizda verilen TV de satılan değil. muadil diye satılan COSMODISC diye satılan üründü. bir ara bizde bu isimde olanı sattık ama gelen mesajlar doğrultusunda ve donanımhaber kullanıcıların uyarısı üzerine KOSMODISK adında olan sağlık bakanlığı onaylı olanı satmayı tercih ettik.

Şu kötülemek olayına gelince bridenal sahibi arkadas.Daha once Cosmodisk sattınız.Yanı muadıl urunu sattınız ben orada bıle sıze kasıtlı bır davranıs sergılenız demedım.İsteyen benım mesajlarımdan daha once bırdesenal ın konusuna yaptıgım yorumlardan gercek ve muadıl ayrımının nasıl yapıldıgını ogrenebılır.Kim bunun asıl uretıcısı kım Türkiye distrubutoru kım cakmasını yapıyor Türkiyede.Bu soruların cevaplarını bulabılırsınız.Firsatçıyız avukatı degılım ancak firsatcıyızdan aldım bu urunu ben ve gelen urun Kosmodısk ve Türkiye distrubutorunun barkodu vardı.Hatta szi o ara Cosmodiski sattınız.Peki siz firsatcıyız ın sattıgı urunden aldınız mı da onun muadıl oldugunu soyluyorsunuz.Ben aldım ve urunun gercek urun oldugunu garantıleyebılırım.Ben sız cakmasını satarken bıle elestırmemısken sız almadıgınız bır urunun (yanı fırsatcıyız ın sattıgı) ürünün nasıl cakma Cosmodısk oldugunu soyluyorsunuz anlayamadım.Bu iş ahlakına sıgmıyor bence

Bu arada urunu kullanan bırısı olrak yorumumu yazayım belkı bırılerının ısıne yarar.Sİmdi o boyundan asagı kadar uzuanan urun cok kullanıslı degıl alısmak lazım.Ancak yanında verılen bel aparatı cok super.Kmendım doktorum nobetlerımde kullanmazsam belım cok agrıyor.Alabılırsenız o urunun sadece bel olanını daha ucaza alın derım pısman olmazsınız.Hatta yatarken bıle taktıgınızda sabah uyandıgınızda rahatsızlık hıssı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 5 Mart 2010; 23:12:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eser_istt

Ya bu hakkaten işe yararmı.Bak yaramassa yakarım bu gezegeniii :D

bel için olanı belki işe yarar, diğeri ise hiç bir işe yaramıyor.

aldım ve bizzat denedim o nedenle bu yorumu yazdım.
  • Değerli Donanım Haber Forum kullanıcıları,

Kosmodisk sırt ve bel ağrılarını hafifletmek ya da tamamen geçirmeye yardımcı olmak için özel dizayn edilmiş, Avrupa'da 20 yıldır 19 ülkede 2 milyondan fazla kişi tarafından kullanılmış ödüllü ve başarısı klinik çalışmalar tarafından kanıtlanmış bir üründür.

Memnun müşterileri sayesinde Türkiye'de de kulaktan kulağa yayılan başarısı pek çok sahte ürünün de piyasaya çıkmasına neden olmuştur. Orijinal Kosmodisk'in Türkiye'de ve tüm dünyada hakları sadece Studio Moderna'ya ait olup ülkemizde sadece TV reklamları aracılığı ile,www.kosmodisk.web.tr,www.topshop.com.tr,www.hepsiburada.com adlı web sitelerinden, 0216 528 11 09 no'lu telefondan ya da yetkili eczanelerden ve mağazalarımızdan satılmaktadır. (yetkili eczanelerin ve mağazaların listesi için lütfenwww.kosmodisk.web.tr'ye bakınız)

Bu noktalar dışında internette, medikal malzemeler satan çeşitli eczane ve noktalarda benzer isimler ile ya da tamamen aynı isim ile satılan taklit ve sahte ürünler hem kullanıcıların sağlıklarını tehlikeye atmakta hem de fikri mülkiyet haklarını çiğnemektedir. Söz konusu sahte ürünleri satanlar hakkında her türlü hukuki mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir.

Orijinal Kosmodisk, C ile yazılmaz, 139 TL'den farklı fiyata satılmaz ve markası ve kutusu üstünde yazanlar birebir aynı olsa dahi yukarıda belirtilenlerden başka noktalarda satılmaz.

Kosmodisk hakkında merak ettiğiniz her türlü bilgi için bizi lütfen 0216 528 11 09 'dan arayınız.

Saygılarımızla,
    Kosmodisk Müşteri Hizmetleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.