Şimdi Ara

Sıcak, DE LONGHI Magnifica Esam4500 Cappuccino Latte Kahve Makinesi - 1944TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fastforyou

Bu makina bu fiyata nasıl peki hocam,ilk defa kullanacagım pek anlamam otomatik olması benım için daha iyi,fiyat performans nasıl sizce,şuan piyasada 3000 tl altı yok bu makina.

Alıntıları Göster
    Fiyatına göre iyi. Dedim ya zevk işi diye.

Zevk alacaksan kahve yaparken alma. Ama yok basınca kahvemi versin dersen kesinlikle kaçırma. Ben de otomatik alacaktım ama işte zevk işi ya kaşıklı modeli aldım. Temiz kullanmaya bak. Bakım talimatlarına mutlaka uy. Kesinlikle temizlemeden bırakma. Otomatiğin temizliği biraz daha zor olabilir ama otomatik temizleme okudum. Düzgün kullanırsan bu makinayı dışarda kahveye para vermezsin.

Emin ol dışarda içtiğin kahvelerden daha iyisini içeceksin. Dışarda para vermeyeceğin için makina bi süre sonra kendisini amorti edecek.

250 gram kahve 30 lira. 7 gram tek bardak için konuyor. 35 bardak demek.

10 liradan 350 tl yapar zaten :) sütü de hesaplasan. Şekeri de hesaplasan ucuza denk geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

eft ile satın aldım çok kararsız kaldım. durduk yere masrafa girecez şimdi
    Kaç gün eft süresi var burda hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    kaşık dediğimiz bu değil mi?
    koffiediscounteryoutube
    Delonghi Esam 4500 Magnifica koffiemachine, video!
    https://www.youtube.com/watch?v=U-6ClqdbnPY#t=3m13s

03:13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 21 Kasım 2018; 0:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Kaç gün eft süresi var burda hocam

Alıntıları Göster
    24 saat yazıyordu sitede
  • Daha ucuza da kahveler var ama ben starbucksdan alıyorum. Paket kahve alımına da tall boy 1 kahve hediyeleri de var. İlla dışarda içecem dersen hediyeleri kullan. Damağına göre sert orta aromalı baharatlı vs. Cevizli seçebilirsin. Starbucks çekiyor sana veriyor. 1 haftada tüket diyor ama bayatlamıyor kolay kolay. Hava almayan poşette sakla. Ve porselen slikon kapaklı baharatlık al. Onda sakla. Güneş görmesin. Hava almasın kahven bayatlamaz. Çekirdeği de aynı şekilde sakla. Çekirdeği bu makinanın çekmesi avantaj tabi ki. Bu tarz ev ortamları için üretilen makinalarda köpüren en iyi süt sütaş haberin olsun. Starbucks sek kullanıyo ama onlardaki makina basıncı çok fazla. Bu makinalarda sütaş köpürme ve leZzet olarak on numara.

• Camit C kullanıcısına yanıt
    Kötü haber

Bitmedi hocam gg de var.
  • quote:

kaşık dediğimiz bu değil mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=U-6ClqdbnPY#t=3m13s

03:13
    Porta filtre hocam dediğim kaşık :)

Kaşık diyoruz kusura bakma

• quote:

24 saat yazıyordu sitede

Alıntıları Göster
    Yarın eft yapmak lazım ozaman,alacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Fiyatına göre iyi. Dedim ya zevk işi diye.

Zevk alacaksan kahve yaparken alma. Ama yok basınca kahvemi versin dersen kesinlikle kaçırma. Ben de otomatik alacaktım ama işte zevk işi ya kaşıklı modeli aldım. Temiz kullanmaya bak. Bakım talimatlarına mutlaka uy. Kesinlikle temizlemeden bırakma. Otomatiğin temizliği biraz daha zor olabilir ama otomatik temizleme okudum. Düzgün kullanırsan bu makinayı dışarda kahveye para vermezsin.

Emin ol dışarda içtiğin kahvelerden daha iyisini içeceksin. Dışarda para vermeyeceğin için makina bi süre sonra kendisini amorti edecek.

250 gram kahve 30 lira. 7 gram tek bardak için konuyor. 35 bardak demek.

10 liradan 350 tl yapar zaten :) sütü de hesaplasan. Şekeri de hesaplasan ucuza denk geliyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam,benım ıcın evet düğmeye basayım kahvemi versin olayı yeterli,daha çok eşim için alıyorum o daha çok seviyor ve içiyor,kantin işletiyorum kantinde 8 çeşit veren büyük makina var,kahveyi büyük ihtimal o firmadan daha ucuza temin ederim.

Hocam espresso kalitesinde fark olur mu peki iki makine arasında?

Dediğiniz gibi ben zevkle yaparım aslında o işi de işte evdeki diğer üyeler için de direkt tek tuşla tüm kahveleri yapabilmesi büyük avantaj. Bu uğraşma olayı ilerde bıkkınlık da oluşturabilir gibi geliyor ayrıca. Esam 2600 vardı aslında aklımda ama bu da neredeyse aynı fiyat olunca daha mantıklı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hocam espresso kalitesinde fark olur mu peki iki makine arasında?

Dediğiniz gibi ben zevkle yaparım aslında o işi de işte evdeki diğer üyeler için de direkt tek tuşla tüm kahveleri yapabilmesi büyük avantaj. Bu uğraşma olayı ilerde bıkkınlık da oluşturabilir gibi geliyor ayrıca. Esam 2600 vardı aslında aklımda ama bu da neredeyse aynı fiyat olunca daha mantıklı duruyor.
    Espressoda olmaz. Aynı sıcak su derecesinde aynı basınçla geçeceginden.15 bar basınç var ideal köpürtme yapar. Ama dediğim gibi zevk işi. Damak tadına göre ince ayar yapabilirsen 680 modelde. Bunda makina ne çıkarırsa. Büyük avantajı tek tuşla verecek kahveyi. Ama ben bıkmam zevk alarak yaparım dersen 680 modeli önerrim. Dediğim gibi zevkine kalmış.

• quote:

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/de-longhi-magnifica-esam4500-cappuccino-latte-kahve-makinesi-389716338

GG de mevcut hala. almak isteyen varsa

Edit: Kargo 1 TL ye geliyor. Garanti varsa 75 bonus gelir.
    75 i görünce burdan alayım dedim,kampanyaya katıl butonuna bastamadam aldım :) sonda baktım katılmak gerekıyormus geri iptal ettim,yarın kalırsa tekrar alacagım artık,ne bahtsız oldum bikaç alışverıstır,işin pis yanı bide taksıtlı al dedım sımdı 3 ay iade gelecek:(

• MM'de stok bitince GG'deki son ürünü kaptım

teşekkürler hocam,

konu sahibine de ayrıca çok teşekkürler

• Konu dışı olacak ama 680 latte için zayıf kalıyor sanki süt krema duruma gelmiyor, cappucino için başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilincarslan91 -- 21 Kasım 2018; 2:54:14 >
  • Ürünün havalesini yaptım ve aldım inşallah sorunsuz gönderirler:) ahmet hocama teşekkür ediyorum sayesinde bi fırsattan daha faydalandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Bedava.

Diyeyim de üstteki 3 üyenin yaydığı parasızlık havasını bir nebze olsun düşürmüş olayım. Fiyat çok iyi ama kahve alışkanlığım yok.
    para olsa burada ne işimiz var. sabah akşam link kovalıyoruz. çok şükür molfix kaptık ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

para olsa burada ne işimiz var. sabah akşam link kovalıyoruz. çok şükür molfix kaptık ama.

Alıntıları Göster
    Güle güle harcasın hocam. Bol bol yesin içine etsin inş.
  • Bugün teslim edildi:)

Sıcak, DE LONGHI Magnifica Esam4500 Cappuccino Latte Kahve Makinesi - 1944TL

• quote:

Bugün teslim edildi:)

Hayırlı olsun hocam ,bende şuan kargo şubesinde beklıyorum gelmiş evde yokmusuz :) herkes evdeydı,teşhir veya outlet degıl dimi sıkıntısız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.