Şimdi Ara

Sıcak - Amazon.com.tr - Baby2Go Pinna Lx Bebek Puset, Yeşil,Sarı,Turuncu - 449 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mor olanın fiyatı düşmemiş.İhtiyacım olsaydı alırdım.Bu markanın pusetlerini incelemiştim.Hiç fena değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zocktum -- 1 Aralık 2018; 0:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google arama sonuclarında yazan fiyata tiklayıp N11 sitesine gidiyorum fiyat değişiyor. Hocam biri acıklayabilir mi nasıl oluyor bu iş? Her zaman da N11 sitesinde oluyor bu durum.

Fiyat takibine tıklayıp baktım bir değişim yok sanki hep 944 TL olarak görünüyor.

Edit:imla

Sıcak - Amazon.com.tr - Baby2Go Pinna Lx Bebek Puset, Yeşil,Sarı,Turuncu - 449 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 1 Aralık 2018; 1:12:0 >

• Ayni sorunu baska bir urunde bende yasamistim.Hatta aradim sikayet ettim.Google indexlemesi eski kaliyor demisti bir abla:)

• Tek elle kapanıyor. Çok hafif yani anne bebeği ve puşet i çok rahat taşıyabilir. Hantal arabalara boşuna para vermeyin. 2 yıl önce bu fiyata almıştım. Güzel ürün.

• Gecen yil fiyat avatajli diye girmistim.Simdi daha da ucuz:)Bu kadar zammin ustune fiyat performans olabilir.kullananlar bir yorum yapsinda ihtiyaci olup almak isteyenlere yardimi olabilir.

Edit: ilk fiyat 449 tl imis ve efsaneymis:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zocktum -- 23 Şubat 2020; 11:49:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.