Yılın en fail fanboyu ödülünü kazandın tebrikler. Ayrıca yaptığın yorumlar o kadar saçma ki, anne sütünden kesilir kesilmez gelmişin buraya sanki.
Yeni yorumlara açık olmayan malıyla övünen at gözlükleriyle dolanan bir topluluktan beklenecek cevaptı seviye dersen ayaklarımın altında en azından paranın alamayacağı şeylerden birine yorum yeteneğine sahibim saygılar...
Epey eğlenceli bir video olmuş, teşekkürler. :D
Zaten 1. oyunu severek bitirmiştim, hârikaydı. 2. oyun ise 1. oyunun üstüne bir ton yenilik katmış gibi görünüyor.
Demoyu oynadım, çok çabuk bitti ama güzeldi.
Execution'lar, skiller falan benim hoşuma gitti,baya güzel bir oyun olacak.
güzeldi gerçekten. bu sene kendinden söz ettiren yapımlardan biri olacak gibi.
PSN den bulamadım nerde bu oyun !
Steam hesabı olmadan demoyu oynayamıyoruz heralde. İndirdim demoyu ama hata veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Steam hesabı olmadan demoyu oynayamıyoruz heralde. İndirdim demoyu ama hata veriyor
Evet, Steam hesabı gerekli.
quote:
Orijinalden alıntı: WestCoast35
PSN den bulamadım nerde bu oyun !
Bende bulamamıştım searchten darkness yaz arat
enseden yakaladı kedi gibi '' harikasın ya:D
süper bir oyun demosunu oynadım gerçekten çok zevkli oynamayan kesinlikle oynasın :)
Oyun güzel olmuş oynattırır kendini senaryoyuda merak ettim ne olacak bakalım
Demoyu oynadım ben de,Çok beğendiğimi söyleyebilirim açıkçası. 1. oyundan haberim bile yoktu.Ama 2. oyun çok güzel olmuş. Oynadığım diğer oyunlardan farkı var bu oyunun,sıyrılıyor onların arasından. Farklı oynanış ve grafik yapısıyla,2012'nin ilk büyük sürprizini yapabilir. Ben beğendim,full sürümün çıkmasını bekliyoruz.
the darkness'e bende bayılırım ve 2. yi heyecanla bekliyorum...
muhteşem bir oyun olacak gibi... xbox'ı açtım bekliyorum oyunu
ps3 storeda oyunun cözünürlük özelliklerinde 720p 1080i 1080p yazıyo demoyu indirdim ama cözünürlük 720p olarak acıldı bu arada tv full hd sizde nasıl arkadaşlar oyun 720p mi olcak
Oyun dehşet-ül vahşet bir şey ya! Valla tadı damağımda kaldı demo yüzünden. Tek kelime ile harkûlade bir oyun, değişik tasarım ve sistemiyle bu yıla damgasına vuracak PC'ye gelince de.