Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: The Darkness II Demo (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
20.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videodan gördüğüm kadarıyla yorumlarımı yazacağım.Silahların ateş etmesi , tepmesi çok hoşuma gitti.Yılan kollarımız ve birçok ögeyi tutup fırlatmamız oyunu farklı kılan diğer etmenlerden.Beğenmediğim nokta ise düşmanların aynı olması ve bizi görünce hiç korkmamaları.Demo gelsin deneyelim güzelse pc için alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Özlediğim türde bir aksiyon içeriyor oyun. PC oyuncusu olarak ilk oyunu oynamamıştım, ikincisi çıkmadan birşekilde ilkini de oynayıp bitirmek lazım.

Anlatım ve tanıtım gayet güzel olmuş, emeğinize sağlık Erdinç ve Talha.
    Şunu söylemekte fayda var

ilk oyunla ikinci arasında dağlar kadar fark mevcut. Şimdi ilk oyunda gerçekçi bir oynanış ve anlatım var. Haliyle Darkness ın doğuşunu ağır bir şekilde anlatmışlar. Zaten Riddick oyunlarını yapan firmanın eseri (Syndicate i yapıyorlar şimdilerde yanılmıyorsam) Oyun motoru o kadar aksiyona izin vermiyordu Darkness 2 de Darkness gücünü çok daha fazla ve aktif kullanıyoruz gördüğüm kadarıyla. Yinede ilk oyunda şarjörü biten silahı yere atıp direk yeni silah çıkarması (Crow gibi ) ışıkları demon arm ile patlatıp dibimizdeki düşmanları biçmesi yavaş yavaş kalpleri çıkarmak zevkliydi. Realistik karanlık bir hava vardı Darkness ın Jackie i ele geçirmesini görüyorken bir İtalyan mafya ailesi içindeki iç çatışmaya tanıklık etmişde oluyorduk. Yön bulmakta ap ayrı bir zevkti. Yukarıda soran olmuş ilk oyun yarı open world dü Batman gibi. İstediğimiz gibi gezebiliyorduk hatta yan görevler yapabiliyorduk tabi mekanlar küçüktü yani o kadar geniş bir çevre yoktu. Konsolda oynadıkta böyle bir oyunu PC de oynamak isterdim aslında yazık olmuştu PC e gelmemesi bu saatten sonra gelmez.

İkinci oyunun cellshade olması isabetli olmuş bence. Üstüne daha fazla aksiyon katılması. Hani Darkness ın doğuşunu gördük şimdi çizgi romana dönelim tarzı doğrusu ilkine göre daha aydınlık ve ışık patlatma çok ön planda değil gibi ama olsun gammayı düşürmek lazım oynarken Gözüme çarpan artı aksiyonun yükselip çizgi roman havasının gelmesi, CoOp modu diğer yandan yarı open world olayı olmayacak heralde bölüm bölüm ilerleyeceğiz bu hem kötü hem iyi gibi. İlk oyunun müzikleri yok he birde Jackie nin seslendirmeni değişmiş ilk oyunda Kirk Acevedo seslendiriyordu (O.Z cular ve Band of Brothers cılar tanır )

Almak lazım Steamdan.

• Süper
  • çok güzel gerçekten bayıldım yılın en iyi oyunlarında olacaktır kesinlikle
  • gerçekten güzel oyunlardan birisi ilkine göre vahşeti baya arttırmışlar finishler uprgradler ilkine göre baya güzel olmş bu oyunu
  • Bu oyun alınır steamdan işte.
  • Her zamanki gibi ps3'te grafikler rezil
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

Her zamanki gibi ps3'te grafikler rezil

Sen nasıl bir fanboysun ya?Adamlar XBox'da oynuyor demo ps'de çıkmadı daha hemen atılmışsın grafikler rezil hede hödö diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Sen nasıl bir fanboysun ya?Adamlar XBox'da oynuyor demo ps'de çıkmadı daha hemen atılmışsın grafikler rezil hede hödö diye..

Simgeyi görünce ps3' ede çıktı zannettim bu zaten belli olan bir şey bundan sonra grafikler kötü olacak konsolların gücü yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elsequito -- 23 Ocak 2012; 20:29:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Simgeyi görünce ps3' ede çıktı zannettim bu zaten belli olan bir şey bundan sonra grafikler kötü olacak konsolların gücü yetmiyor.

Grafikler kötü değil ama senin bilgi dağarcığın küçük.Oyun Cell Shade grafik motoruyla yapılıyor.Bu yüzden grafikler garip gözüküyor pc'de de böyle olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Grafikler kötü değil ama senin bilgi dağarcığın küçük.Oyun Cell Shade grafik motoruyla yapılıyor.Bu yüzden grafikler garip gözüküyor pc'de de böyle olacak.

Sonuçta son kullanıcı yorumu bu şekilde olacak kimse grafiklerin hangi motorla hazırlandığını merak etmez araştırmaz umursamaz önemli olan o anki oynanış görüntüsüdür evet garip gözüküyor biz buna kalitesizlik diyoruz konsolun artık yetemediği manasına getiriyoruz adamlar 8 takla atıyor artık konsolda oyun oynatabilmek için bilgi dağarcığım dar olabilir ama olaylara her zaman geniş açıdan bakmak doğru bir şey değil.

• elsequito
    23.01.2012 22:35:44

8 takla atıyor :? ama en iyi grafık ödulu uc3 te :?
  • pc için demo çıktımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

elsequito

Karşılaştıracak başka konsol olmadığı için en iyi grafik ödülünü o alır herkes bende konsol var ps3 sahibiyim xbox sahibiyim diye toz kondurmak istemiyor haklılar ama bitti işte donanım belli grafikler ortada sürpriz bir şekilde yeni nesil konsollar piyasaya çıktığında şok olucaklar buna da eminim
  • quote:

quote:

elsequito

Karşılaştıracak başka konsol olmadığı için en iyi grafik ödülünü o alır herkes bende konsol var ps3 sahibiyim xbox sahibiyim diye toz kondurmak istemiyor haklılar ama bitti işte donanım belli grafikler ortada sürpriz bir şekilde yeni nesil konsollar piyasaya çıktığında şok olucaklar buna da eminim

Hala yırtınıyorsun.PC oyunları da dahildi BF 3'de dahil.VGA seçimi bu.
  • Steam'da demo yok.
  • quote:

quote:

quote:

elsequito

Konsolu tanrı gibi mi görüyorsunuz anlamış değilim önünde diz çöküp iki rekat namaz kılmadığınız kaldı gerçekten malını övmek böyle bir şey galiba kimin ne ödül verdiği beni ilgilendirmez şunu da ekliyeyim bf3 ü hem pc'de hem konsolda oynadım konsoldaki görüntü pc'deki en düşük grafik ayarındaydı 720p çözünürlük olmasıda cabası senin tabirinle bilgi dağarcığı dar bir insanla tartışmak aptallık olsa gerek daha fazla uzatmanın manası yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

elsequito

Konsolu tanrı gibi mi görüyorsunuz anlamış değilim önünde diz çöküp iki rekat namaz kılmadığınız kaldı gerçekten malını övmek böyle bir şey galiba kimin ne ödül verdiği beni ilgilendirmez şunu da ekliyeyim bf3 ü hem pc'de hem konsolda oynadım konsoldaki görüntü pc'deki en düşük grafik ayarındaydı 720p çözünürlük olmasıda cabası senin tabirinle bilgi dağarcığı dar bir insanla tartışmak aptallık olsa gerek daha fazla uzatmanın manası yok.

Dice'ın yaptığı şey saçmaydı.Herkes konsolun gücüün o oyunu en azından mediumda oynatabileceğini biliyor.İstersen BF 3 videosunu izle orda da söylüyorlar.Ben konsoluma tapmam ama yeri geldiğinde savunmasını bilirim.Videoyu izler izlemez konsolda grafikler kötü vs vs diye yırtınman sinirimi bozdu.Ve evet senin gibi katı fanboycuklarla tartışmak aptallıktır.Bundan sonra yazacaklarına cevap vermeyeceğim.Boşuna yorma kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toxic1080

Steam'da demo yok.

Hala yok demo ve doğru dürüst bir haber de yok internette
  • quote:

Yılın en fail fanboyu ödülünü kazandın tebrikler. Ayrıca yaptığın yorumlar o kadar saçma ki, anne sütünden kesilir kesilmez gelmişin buraya sanki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.