Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Silent Hills (P.T) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

koleksiyoncu sürümüne ekstradan pantalon eklemeyi düşünüyoruz. yihehehehe. :D

şaka bi yana çok sıkı korku oyunu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku94

bunu nasıl oynayabiliriz??

Playstation4 alak oynayabilirsin~

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Keşke pc yede çıksa.Outlasttan daha iyi bir yapıma benziyor daha çok korkcaz :D

• Bence oynun hikayesi ana karakterimiz annesinin başına gelenleri öğrenmesiyle başlıyan bir trajediyi konu alıyor ve bence kendisine hamile iken vurulan kadının evladı bir şekilde hayatta kalmış ve geçmişiyle yüzleşiyor ,ilk oyunun etkisin yeniden yaşatıcak bir oyun bizleri bekliyor inşallah

• 11:54 :D :D

• İyi hoş video ama korku anlarında tepkileriniz çok yapmacık, koca koca adamlarsınız.İtici duruyor.Doğal, içinizden geldiği gibi davranırsanız bence daha güzel olur.

• Korku kısımlarına biri yapmacık demiş bir kaç kez daha izlemelerini tavsiye ediyorum ben bu yaşımda korktum bunlar nasıl korkmasın

• harbi harbi olmuş, son zamanlarda grödüğüm en sağlam korku türlerinden birisi.
    şimdi benim endişem oyunun kendi bunun altında kalırmı, yaratık öldürmeceli bir silent hill oyununa benzemiyor.
  • Ben çok korktum altıma sıçtım lan!! Adam doğru söylüyo çok yapmacık, :)

• Fps olması hayal kırıklıgı bu 1, ayrıca hep aynı yön tuşlarıyla oynanan bir oyun aslında oyunda denemez, okadar grafiğe yuklenecegıne bırazda mantıga yuklenseydı keske.30 kere aynı kapıdan aynı yerden gecıyorsun,buda oyuncuyu sıkar.ınceleyen arkadaslar fanboyluk yapmıslar.Ayrıca hamam boceklerının orantısızlıgı, keskınlık problemlerı cogu yerde kırpık kırpık goruntu var, oynanısta bas donmesı yapar bı sag bı sola gıdıyor.ben ızlerken mıdem bulandı, bu oyunda fıyaskolar arasındakı yerını alıcaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: zagzirus

Fps olması hayal kırıklıgı bu 1, ayrıca hep aynı yön tuşlarıyla oynanan bir oyun aslında oyunda denemez, okadar grafiğe yuklenecegıne bırazda mantıga yuklenseydı keske.30 kere aynı kapıdan aynı yerden gecıyorsun,buda oyuncuyu sıkar.ınceleyen arkadaslar fanboyluk yapmıslar.Ayrıca hamam boceklerının orantısızlıgı, keskınlık problemlerı cogu yerde kırpık kırpık goruntu var, oynanısta bas donmesı yapar bı sag bı sola gıdıyor.ben ızlerken mıdem bulandı, bu oyunda fıyaskolar arasındakı yerını alıcaktır..

Zaten genellikle korku oyunları tps olur doğru söylüyorsun, anlamak zor gerçekten senin gibileri tamam pc fanı olabilirsin de biz gelip pc'ye özel ''güzel'' oyunlara saçma sapan yorumlar yapmıyoruz...

• Bu demo Oculus Rift ile oynanır :D

• Bu oyunu oynayın sonra da hannibal gibi bir psikiyatrist'e gidin tam olsun bari :D
  • Hahhahah :D abi ya
  • Videonun çeyreğine bakarak izledim . Ölüyordum galiba.

• Bir insan evladı bunu nasıl oynayacak...
  • Daryl ?
  • Heyecanla bekliyorum ama başrol karakteri beni mutlu etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Bu demo Oculus Rift ile oynanır :D

Ölümüm senden olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zagzirus

Fps olması hayal kırıklıgı bu 1, ayrıca hep aynı yön tuşlarıyla oynanan bir oyun aslında oyunda denemez, okadar grafiğe yuklenecegıne bırazda mantıga yuklenseydı keske.30 kere aynı kapıdan aynı yerden gecıyorsun,buda oyuncuyu sıkar.ınceleyen arkadaslar fanboyluk yapmıslar.Ayrıca hamam boceklerının orantısızlıgı, keskınlık problemlerı cogu yerde kırpık kırpık goruntu var, oynanısta bas donmesı yapar bı sag bı sola gıdıyor.ben ızlerken mıdem bulandı, bu oyunda fıyaskolar arasındakı yerını alıcaktır..

Arkadaşım buna demo bile denemez sadece p.t yani playable teaser adamlar bilerek fps yapmışlar ki karakter gözükmesin, sonunda ki sürpriz bozulmasın diye, Ayrıca sadece ps'ye özel olacağı da kesin değil. Yorum yaparken birazcık objektif ol fanboyluk yapıcam diye kendini rezil etme

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.