Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Battlefield 3 Betası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
23.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BSC introsunun eanınki gibi gösterilmesi süper olmuş
  • Battlefield'ın atmosferini çok beğeniyorum. Oyunculara resmen gerçek savaşı yaşatıyorlar. Tam sürümde birkaç bug mutlaka düzeltilecektir.
  • bilgisayarımın özellikleri şu yazayı oynayabilirmiyim sizce?
    intel core i3-370 M processor
    3 GB Ram
    2.44 Ghz ? Direct X 10 var 11 idirmem lazımmı ?
  • Gökhan hep yatıyorsun Gökhan :D.
  • 2 3 gündür oynuorum multiplayer icin orjinalini alabilir
  • ben oyunu ps3de oynucam bf almama gerek yok o zaman cod la aynı grafik kalitesinde olur demi bf ps3de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt

[html]Multiplayer betayı sıcağı sıcağına yorumluyoruz.<p>[bscvp=3053]</p><br/><br/>[Kunye=382-4][/html]

sisteminiz nedir acaba?
  • ya Çok büyük fark var evet ama konsolda öyle kötüde değil grafikler yıkılma efektleri falan güzel yine Benim sistem yetemir bilmiyorumm ona göre orjinal alcam bilgisayara .
  • jetlerin felan kullanıldığı bölüme nasıl girilecek?
    ben sadece metro bölmüne girebiliyorum?
  • Gerçekten harika bir oyun yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 3 Ekim 2011; 16:19:28 >
  • Herkes bu taktik oyunudur herkes oynayamaz falan diyordu.Hangi servera girsem herkes Frag peşinde görev yapmaya tenezzür eden yok.Chat sistemi berbat,harita hiç belirgin değil ve hepsini geçtim en önemli 2 unsur varki bc2dede aynıydı vuruş hissi 0 ve oynanış çok hantal.Oyunun en can alıcı kısmı olan büyk haritalar ve araçlar zaten o.metroda yokki buda oyunu benim için pek bir kötü kıldı.Olmamış.
  • Ya iyi güzelde oyunu ultra da oynamak için en son sistem bir pc lazım biz nasıl oynucaz bu oyunu :( benim sistemim daha bu oyunun mediumuna yetmiyor
  • PC grafiklerininde abartılacak birseyi yok, vasat. Çevre grafikleri ağaçlar detaysız. Hasar desen BF Bad Company 1'de bile daha çok hasar vardı. Metro haritasını hiç beğenmedim.
  • (pcnin yeni uzmanı)(dh nickim bu ama bu siteye giriş yapamdığımdan misafirden yazıorum bilginiz olsun diye yazdım bunu)aga nesi güzel ben pce oynuodum abi metrodayım sütuna rocketle ates ediyorum sütüuna tabanca mermisi etkisi oluo ya bune duvarlar parçalanmıo çok azı parçalanıo oda parçlanan da sadece belli bir kısm eğer dıce etkileşimdeki hatalrı düzeltmesse bende ztaen bc2 nin ek pkaetlerinin hepsi var gider onu oynarım ya bc2 de köprüler dahi her yıkılırdı bunda köprüdeki duvarda sadece iz oluşuo ve orda gösteridldiği gibi binaya ateş ettin parçalanmıyo bazı binalar oda belirli mesafeden oluo tamam sesler grafik atmosfer süper ama bu buglar çözülmezse almıcam oyunu ve benim kuzenim bunu limited edition sürümünü ön siparişten aldı ben de parayı ayrlıyınca alıcam ama bu ahtlar düzelmezse ğer hayatta almam ve oyunun ilk single videolarındaki sniperın beton üzerindeki o parçalnma etkisi beta ona benzer bir betond asla olmuyor allah aşkına size soruyorum bu nasıl iş

• oyunun grafiklerine laf atan caspiar border iyi bir pc ile oynasın 1200 1300TL toplanılan pc hertürlü full de açar

MD Phenom II X4 840 AM3 2MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci 240TL
    MSI 870A-G54 AMD 870 AM3 DDR3 ATX Anakart 224TL
    Sapphire HD6870 400TL
    WD Caviar Black 500 GB 7200 RPM 32 MB 126TL
    AeroCool VS-9 600W Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası 241TL
    Kingstone Hyperx 4GB DDR3 1600MHZ 96TL
  • Bende bu oyunu inadına konsolda oynarım, Basın eksiyi!

Düzenleme: Jet Kullanımı harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 2 Ekim 2011; 16:35:51 >
  • bence oyundaki karakterlerin üstündeki zırhları çıkarmaları lazım oyundan.Sadece boxerin kalması yeterli .. Yani zırhların hiç bir etkisi yok. mermi sesini bile duymadan yatıyosun.Dandik bi taramalı silahla vücuda 2 mermi canın %1 e inmesine yetiyor .. Bu sorun düzeltilmezse bi halta yaramaz bu oyun.Bana sakın gerçekçilik felan filan demeyin.Biz bu oyunu strese girmek için oynamıyoruz.Birazda zevk almamız lazım. Gerçekte bile böyle olmaz eminim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

oyunun grafiklerine laf atan caspiar border iyi bir pc ile oynasın 1200 1300TL toplanılan pc hertürlü full de açar

MD Phenom II X4 840 AM3 2MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci 240TL
    MSI 870A-G54 AMD 870 AM3 DDR3 ATX Anakart 224TL
    Sapphire HD6870 400TL
    WD Caviar Black 500 GB 7200 RPM 32 MB 126TL
    AeroCool VS-9 600W Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası 241TL
    Kingstone Hyperx 4GB DDR3 1600MHZ 96TL

Millet grafik derdinde geçin şunları ya . Oynanabilirlik önemli olan. 2 mermiyle nalları havaya diktiğin bi oyundan ben zevk alamıyorum şahsen. İlk tetiğe basan kazanıyor. 1 sn lik bir zamanda ! Hiç bi tepki verme şansın yok oyunda .. Aynısı karşıdaki içinde geçerli .. Bi önceki mesajımdada yazdım.Zırhları silsinler oyundan sadece boxer kalsın.Hiç değilse ne şekilde oynadığımızı bilmiş oluruz.

• Çok efsane bir PC'ye gerek duymuyor ki oyun, bende i7 2600k ve GTX 460 ile Ultra oynadım 1080p'de!!!
  • Ya CoD Senaryosuyla olsun Oynanabilirliğiyle Olsun Çekiyor Oyuncuyu Kendine İşte Battlefield Daha O Düzeyde Değil Ya Battlefield ünlü olmaya çalışan sürekli kamera karşısına çıkan artistler gibi oyunu 1 yıldır sürekli harika olacak grafikler süper olacak oynanabilirlik süper olacak atmosfer süper hiçbir kusur olmayacak diye övüp durdular yok CoD un tankını ezdi falan gibi saçma videolar geldi Oyunu öve öve bitiremediler Ama Karşımıza çıkan Oyun bukadar övgüye göre vasat bari milleti böyle vaatlerle umutlandırmasalardı ön sipariş verenler boşunamı verdi şimdi olmamış oyun Bu yıl yine CoD oynanır daha fazla grafik umrumda değil önemli olan hikayesi ve oynanabilirlik .. Battlefield sadece o jetiyle araçlarıyla ve büyük haritasıyla kendine çekmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.