Şimdi Ara

Şibumi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şibumi... Bi arkadasım önerdi ama içeriğinden falan bahsetmedi.Sizce okunmaya değer bi eser mi ? İçeriğinden bahseder misin birazda.

• Tek kelimeyle Muhteşem!
    İçinde uzak doğu felsefsinden tutunda, CIA, Kara Eylül, gibi güncel olaylara kadar herşeyi bulacaksınız.
    Roman kendi hesabına çalışan bir ajan olan Nicholai Hell i anlatıyor. Okuduklarım arasında en mükemmel roman kahramanı diyebilirim. Bende iz bırakan kitaplar arasında ilk üç içindedir bu kitap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Tek kelimeyle Muhteşem!
    İçinde uzak doğu felsefsinden tutunda, CIA, Kara Eylül, gibi güncel olaylara kadar herşeyi bulacaksınız.
    Roman kendi hesabına çalışan bir ajan olan Nicholai Hell i anlatıyor. Okuduklarım arasında en mükemmel roman kahramanı diyebilirim. Bende iz bırakan kitaplar arasında ilk üç içindedir bu kitap.

Teşekkürler :) İlginç,sürükleyici ve güzel bi kitaba benziyo anladığım kadarıyla.Beni de etkileyen tarzda bi konu var sanırım.Üniversiteler açılana kadar okumam lazım :)
  • İlk 20 sayfa sizi sıkabilir. Sonrasında kitabın nasıl aktığının farkına varamayacaksınız.

• Bende şuan 86. sayfadayım.Başlarda sıkılmıştım ama artık olaya Nikko dahil oldu şimdi gayet güzel gidiyor.

• Okumuştum zamanında yazarı ilginç gelmişti ben beğenmedim pek sevdiğim türden değildi ama akıcı bir kitap arkadaşlarında belirttiği gibi.
  • Harika bit kitap. Her anlamda kusursuz bir kahraman anlatilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alamut Kalesi Kitapları
    11 yıl önce açıldı
    Karamazov Kardeşler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oldukça sağlam bir kitaptır. Mağara kısımları hafiften baymıştı beni yalnız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.