Şimdi Ara

Shyvana jungle hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yarın banım açılıncada farklı metotlar uygulayacağım geçen gün skiniyle birlikte aldım fakat daha detaylı ön bilgi arıyorum.
    Şöyle sıralayacak olursak;
    1-Runelar;Sarılar armor,maviler resist per level kalanlar ise flat ad tercihimdir
    2-Masteriesler;Bununla ilgili 2 olay duydum ilki 21/0/9 ikincisi 0/21/9(yanlış hatırlamıyorsam) siz bunun hakkında ne diyorsunuz
    3-Smite olayı ve spells;Smite ve exhaust iyi olur diye düşünüyorum fakat smitesiz olur mu nasıl bir yol düşünmek lazım
    4-Build hakkında neler diyorsunuz
    5-Jungle yol haritası;Ben blue,wolves,wraiths,golems,red yoluyla gittim ve etkiliydi ikinci blue midin tabisiz ne diyorsunuz?

Anlayacağınız ayrıntılı bilgi lazım smitesiz yapabilenler varmı,siz neler tercih ediyorsunuz özellikle ranked ortamındada iyi bir şeyler çıkarmak adına ve bence shyvana tanklamalıdırda
    örneğin tabi veya mercury,wriggles,frozen,witz end oyuna göre fon,thorn,warmogs,atmas wrigglesi satıp blood randuins vs bunlar tamamen oyuna bağlı
    Üşenmeyip yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap: Shyvana jungle hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilamberX -- 10 Mayıs 2012; 0:05:02 >

Orijinalden alıntı: Liwe'ru

Merhabalar
    Yarın banım açılıncada farklı metotlar uygulayacağım geçen gün skiniyle birlikte aldım fakat daha detaylı ön bilgi arıyorum.
    Şöyle sıralayacak olursak;
    1-Runelar;Sarılar armor,maviler resist per level kalanlar ise flat ad tercihimdir
    2-Masteriesler;Bununla ilgili 2 olay duydum ilki 21/0/9 ikincisi 0/21/9(yanlış hatırlamıyorsam) siz bunun hakkında ne diyorsunuz
    3-Smite olayı ve spells;Smite ve exhaust iyi olur diye düşünüyorum fakat smitesiz olur mu nasıl bir yol düşünmek lazım
    4-Build hakkında neler diyorsunuz
    5-Jungle yol haritası;Ben blue,wolves,wraiths,golems,red yoluyla gittim ve etkiliydi ikinci blue midin tabisiz ne diyorsunuz?

Anlayacağınız ayrıntılı bilgi lazım smitesiz yapabilenler varmı,siz neler tercih ediyorsunuz özellikle ranked ortamındada iyi bir şeyler çıkarmak adına ve bence shyvana tanklamalıdırda
    örneğin tabi veya mercury,wriggles,frozen,witz end oyuna göre fon,thorn,warmogs,atmas wrigglesi satıp blood randuins vs bunlar tamamen oyuna bağlı
    Üşenmeyip yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim

1- Runesler hakkında fikrim yok .
    2- 21-9 Olmalı
    3- Smite her ne kadar rahat kesebilsen bile jungler 'a şart . Dragon , baron vs. için .
    4- Ninja tabi ve Wriggle tamamladıktan sonra çok rahat gang atabilirsin . Ninja tabi , Wriggle , FM , Wits End , Warmog , Atmas .
    5- Red - golem , wraiths , wolves .

Son olarakta Shyvana'yı Solo Top Tavsiye ederim :)

• -Rune'ler:
    Kırmızılar atak hızı
    Sarılar armor
    Maviler MR per level
    Quintler ArP

-Mastery'ler:
    21-9

-Smite'sız jungle olmaz. Olsa da olmaz. Bırakın bu kafayı artık, rakip mal bile olsa çok acısını çekersiniz. Ben böyle birine oyun başı bir buff bırakır daha da buff aldırmam, o oyun kesin bizimdir diyebilirim (Adamların jungler'ı -1, ben de ona nazaran daha iyi olup takımı taşıyacağımdan +1 kişiyiz sayılır, gerçi kalan 4 rakip çok iyi bile olmasa iyi olursa ve bizim takımda danguş olursa yine kaybederiz büyük ihtimal ile).

-Offtank build iyidir, hastır. Rakibe göre bot (Çok auto attack varsa Ninja Tabi yapılır ama ileride satılıp mercury'e dönülür), Wriggle, Wit's End, TForce ya da Frozen Mallet, Atma ya da defansif bir item (FoN, Warmog, Randuin gibi) ve rakibe göre bir defansif item daha. Aslında sadece rakibe değil, kendi takımına göre de. Çünkü takımında AD Carry yoksa damage ile off tank itemlarını damage daha baskın olacak şekilde harmanlayabilirsiniz.

-Direkt gank gidecekseniz Wraiths-Red. Açıkcası ben böyle yapanlara karşı counter jungle olarak diğer buff'ına gidiyorum koşarcasına, bizim takıma da söylüyorum böyle erken gank gelebilecek herolar rakipte varsa defansif oynasınlar ve rakibin jungler'ını oyalayabildiği kadar oyalasınlar diye. Efil efil kasmak için Wolves-Blue-Wraiths-Red-Golems-Gank (ya da Wraiths-Wolves-Gank).

Hiç sevmedim Shyvana'yı. Hero güzel, özellikleri güzel ama benim oyun stilim farklı, eğlenmiyorum pek Shyvana ile oynarken.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• İki türlü de oynadım. Pasifi jungle için yapılmış ama Solotopda daha etkili diyebilirim. Gerçekten güçlü. Ama jungle için bir Mundo'yu tercih ederim Shyvana'ya.

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

-Rune'ler:
    Kırmızılar atak hızı
    Sarılar armor
    Maviler MR per level
    Quintler ArP

-Mastery'ler:
    21-9

-Smite'sız jungle olmaz. Olsa da olmaz. Bırakın bu kafayı artık, rakip mal bile olsa çok acısını çekersiniz. Ben böyle birine oyun başı bir buff bırakır daha da buff aldırmam, o oyun kesin bizimdir diyebilirim (Adamların jungler'ı -1, ben de ona nazaran daha iyi olup takımı taşıyacağımdan +1 kişiyiz sayılır, gerçi kalan 4 rakip çok iyi bile olmasa iyi olursa ve bizim takımda danguş olursa yine kaybederiz büyük ihtimal ile).

-Offtank build iyidir, hastır. Rakibe göre bot (Çok auto attack varsa Ninja Tabi yapılır ama ileride satılıp mercury'e dönülür), Wriggle, Wit's End, TForce ya da Frozen Mallet, Atma ya da defansif bir item (FoN, Warmog, Randuin gibi) ve rakibe göre bir defansif item daha. Aslında sadece rakibe değil, kendi takımına göre de. Çünkü takımında AD Carry yoksa damage ile off tank itemlarını damage daha baskın olacak şekilde harmanlayabilirsiniz.

-Direkt gank gidecekseniz Wraiths-Red. Açıkcası ben böyle yapanlara karşı counter jungle olarak diğer buff'ına gidiyorum koşarcasına, bizim takıma da söylüyorum böyle erken gank gelebilecek herolar rakipte varsa defansif oynasınlar ve rakibin jungler'ını oyalayabildiği kadar oyalasınlar diye. Efil efil kasmak için Wolves-Blue-Wraiths-Red-Golems-Gank (ya da Wraiths-Wolves-Gank).

Hiç sevmedim Shyvana'yı. Hero güzel, özellikleri güzel ama benim oyun stilim farklı, eğlenmiyorum pek Shyvana ile oynarken.

Teşekkürler doğru bilgiler kırmızı as daha yararlı onlarıda yapmak lazım
    Peki arkadaşlar solotop için ne diyorsunuz?O kadar iyi olduğunu düşünmüyor gibiyim kolay counterlanır geliyor

• shyvanayı solotop da birçok kez oynadım. Çok da zevkli açıkçası. Ciddiyim solotopın hakkını irelia nasıl veriyorsa shyvana da veriyor. Mana derdi yok. Ultiden gelen armor ve resistle ağır defansif item almadan paradan da tasarruf ediyorsun. Farm yap yeter. Wits end wriggle mercury çıktıktan sonra da kill alması HİÇ zor olmuyor. Solotop denemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

shyvanayı solotop da birçok kez oynadım. Çok da zevkli açıkçası. Ciddiyim solotopın hakkını irelia nasıl veriyorsa shyvana da veriyor. Mana derdi yok. Ultiden gelen armor ve resistle ağır defansif item almadan paradan da tasarruf ediyorsun. Farm yap yeter. Wits end wriggle mercury çıktıktan sonra da kill alması HİÇ zor olmuyor. Solotop denemelisin.

Deneyeceğim,herkese tavsiyeler için teşekkürler
  • Ben de deneyeyim o halde. Benim jungle anlayışıma hiç uymuyor çünkü. Bir önceki mesajımda sevmeme sebebim olarak oyun tarzıma uymadığını belirttim ama jungle oyun tarzıma uymuyor. Mesela Nocturne ile gayet iyi oynadığımı düşünüyorum (Takım arkadaşlarım da öyle) ama lane'de iş yapamam pek. Bunda da aynı durumun tersi Shyvana için geçerli. Aslında ben de bu başlıktan Shyvana'yı top'ta denemeyi öğrendim.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Shyvana Solotop çok çok daha iyi.
    Mercury Treads-Frozen Mallet-Atmas İmpaler-Youmuu's Ghostblade-Wits End-Guardian Angel
    Benim buildim bu gayet iyi oluyor.Tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Şuursuz Manda

Shyvana Solotop çok çok daha iyi.
    Mercury Treads-Frozen Mallet-Atmas İmpaler-Youmuu's Ghostblade-Wits End-Guardian Angel

Youmuu yerine Randuin daha yararlı olur bence.

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

Orijinalden alıntı: Şuursuz Manda

Shyvana Solotop çok çok daha iyi.

Youmuu yerine Randuin daha yararlı olur bence.

Ben ofansif build kasmayı tercih ediyorum birazda.E den gelen armor pen ile youmuu dan gelen armor pen birleşince iyi oluyor.Fightta youmuu açıp daha uzun süre dragon kalabiliyorum.Randuin de olabilir dediğin gibi.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.