Şimdi Ara

Shyvana Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Shyvana hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar. Netten videolarını izlemeye başladım, bununla birlikte skill kullanım şekillerini oynanış mekaniklerini, early ve late de nasıl oynamak gerektiğini açıklarsanız sevinirim.

Top lane oynamak için açtım bu arada, jungle 2. tercih.

• soloda dbemedim de jungdafarm ve c.jung agirlikli oynarsan (gozun lanelerde ve karsi junglerda olsun c.gankta oldukca etkili bana gore)
    .
    onerilenlerdeki can veren jung itemi degil de ward vereni al
    .
    buildim sacma gelebilir isime yariyor
    .
    ward li jung itemi+ bot
    .
    hydra
    .(gerisi kafana gore gidisata gore)
    .
    .

civa yatagan (qss den buyuyen)(onemli kesin al)
    .
    saldiri hizi m.r veren bi item var o
    .
    randium
    .
    f.mallet
    .
    .
    .
    oynayis konusunda soloda pek bilgim yokda mantiksiz degilmi w ile ittirmemek elde degil .
    .
    earlyde korkma yuru adamin uzerine latede senin ve rakibin durumuna gore konusmak daha dpgru olur
    .
    backdoor yap late de surekli q ile dehset hasar veriyorsun kulelere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

soloda dbemedim de jungdafarm ve c.jung agirlikli oynarsan (gozun lanelerde ve karsi junglerda olsun c.gankta oldukca etkili bana gore)
    .
    .
    .
    ward li jung itemi+ bot
    .
    hydra
    .
    .

.
    .
    randium
    .
    f.mallet
    .
    .
    .
    oynayis konusunda soloda pek bilgim yokda mantiksiz degilmi w ile ittirmemek elde degil .
    .
    earlyde korkma yuru adamin uzerine latede senin ve rakibin durumuna gore konusmak daha dpgru olur
    .

Yorum için teşekkürler.

Yaptığım build şu, solo için konuşuyorum ; Sunfire, S.Visage, hydra(yada botrk), mr bot, randuin. duruma göre son item ya ga yada warmog yapıyorum.
    Early de iyi kastıysam ilk item sunfire dan sonra hydra cıkıyorum, eğer ezemediysem 2. item olarak randuin cıkıyorum, hydra ve botrk aynı anda kasılır mı bu arada.

Jungle için denemedim henüz ama solo top da gayet güçlü görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

soloda dbemedim de jungdafarm ve c.jung agirlikli oynarsan (gozun lanelerde ve karsi junglerda olsun c.gankta oldukca etkili bana gore)
    .
    .
    .
    ward li jung itemi+ bot
    .
    hydra
    .
    .

.
    .
    randium
    .
    f.mallet
    .
    .
    .
    .
    .

Yorum için teşekkürler.

Yaptığım build şu, solo için konuşuyorum ; Sunfire, S.Visage, hydra(yada botrk), mr bot, randuin. duruma göre son item ya ga yada warmog yapıyorum.
    Early de iyi kastıysam ilk item sunfire dan sonra hydra cıkıyorum, eğer ezemediysem 2. item olarak randuin cıkıyorum, hydra ve botrk aynı anda kasılır mı bu arada.

Jungle için denemedim henüz ama solo top da gayet güçlü görünüyor.

shyv da a.s onemli cd kisaltiyor cunku, botrkhic denemedim shyvanaya ama karsind bi mundo falan varsa kesin cik(zirhdan ziyade.can agirlikli giden biri varsa )
    hydra + botrk denemedim de hydra + b.t denedim guzel oluyor wratihlerden cani fulluyorsun, bide s.visage ciktiysanhele

• top ta oynarken surekli e-q ile durtup farm yaptırmamaya calıs ilk item sunfire rush la sonra hydra daha sonra rakibe gore randuin yada visage cak son item da g.a yı caktın mı tamamdır
  • Gittiğin lanelerde adamı yakalarsan tek basına bile olsan yüksek hasar verebilirsin c.jungle için alırım genelde karsı ormanı wardla karsı jungleri takip et blue çal red çal vs. gang atması zordur ama yakalarsan affetmezsn
  • Hem jung hem topta aynı buildi yapıyorum. Önce hydra ya da 3lü kuvvet çıkıyorum karşıya göre gerisi full tank, yanl ilk iten atak gerisi gunatesi-ruh gömleği,randuin son item de karsinin ap gücüne göre ya çivili ya da banshee. Bot olarak da bekleme süresi azaltma alanlar gördüm ama bence gereksiz duruma göre mr ya da armor veren botu yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up bende yeni aldım gereken verimi alamadım
  • Oynanis olaraak da topta karşımda hangi champ olursa olsun lane i almış ve farm olarak önde çıkıyorum. Ultiyle beraber yediğin ganglerde double alma şansın yüksek. İlk 3 levelde hepsine veriyorum skilleri. W,e,q sırasıyla sonra yine uzaktan durten rakibe karsiysam e ye öncelik veriyorum. Savaşa başlarken de önce e atıp dalmani tavsiye ederim. Mobildeyim eksik yerler olabilir sorabilirsin istediğini. Bu arada can çalma 2 tane run ve uzun kılıç 3 pot baslamani öneririm jung a da shy da jung itemleri gereksiz bana göre. Topa da base atağı yüksek olduğu için shy nin zırh kalkan ya da counter almissan kılıçla baslamani öneririm.

• İlk oynadığm champti ve hep oynarım bu aralar piyasa oldu yeteneksiz ellerde eriyor garibim. Tek eksiği cc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neccromancer

İlk oynadığm champti ve hep oynarım bu aralar piyasa oldu yeteneksiz ellerde eriyor garibim. Tek eksiği cc.

S3 te ormanı en hızlı temizleyen bu ablamız cc yoksunu olsada s4te ormana gelen buffla gene 1. cc yoksunu ama damage ve tanklık op bide streamlar var tabi

• Olayı rahat lane pushlaması, earlyde güçlü olduğundan trade kaybetmemesi. Singed oynar gibi minionları hızlıca pushlayıp rakip jungle-mide salça oluyorsun. Full tank gidilmesi bana mantıklı geliyor. Öndeyseniz builde trinity veya hydra ekleyebilirsiniz.
  • topta graves karşısında fb aldırdığım shyvananın lanei kaybetmesinden sonra heroya karşı kin nefret besliyorum
  • uyuyun lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.