Şimdi Ara

shutter (resimdeki hayalet) filmi resmen çalıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimdeki hayalet Shutter filmini adamlar resmen çalmışlar aynı isimde senaryosu aynı olan japon mu çinmi neyse artık izlemiştim ... adı aynı olunca indiriken şüphelendim az önce biraz göz gezdirdim resmen aynısı

allahtan izlemeye gitmemişim sinemaya

eskisini benden başka izleyen varmı ?

orjinali üstteki resimdeki
    izlensin diye 2008 deki kızı güzel seçmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Haziran 2009; 0:34:51 >

• Hocam çalma değilde anlaşmalı oluyor böyle şeyler...

Mesela One Missed Call, The Eye, Ring...Bunları önce Japonlar çekti, tutuncada amerikalılar tekrar çekti...Korku filmlerinde japonlar çok iyi ama tek takıntıları uzun siyah saçlı küçük kızlar...Her filmin olmassa olmazı o...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Hocam çalma değilde anlaşmalı oluyor böyle şeyler...

Mesela One Missed Call, The Eye, Ring...Bunları önce Japonlar çekti, tutuncada amerikalılar tekrar çekti...Korku filmlerinde japonlar çok iyi ama tek takıntıları uzun siyah saçlı küçük kızlar...Her filmin olmassa olmazı o...

güzel filmdi tavsiye ederim ....

rapator hocam bu japon yapımı filmdede aynı kızdan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Eylül 2008; 14:08:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Hocam çalma değilde anlaşmalı oluyor böyle şeyler...

güzel film ama tavsiye ederim ....

rapator hocam bu fildede aynı kızdan var

indirdim, duruyor kenarda...düzgün bir altyazı bekliyordum...çıktıysa bugün izlerim...

galiba o küçük kız japonların milli korku figürü...her filmde figürasyonda olsa oynuyor...

bir film daha vardı onu unuttum bak "dark water", aynı kız bunda da vardı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.