Şimdi Ara

Shure SE215 Kutu Açılımı ve İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Shure SE215 kulaklığın kutu açılımını ve amatör bir dinleyici olarak incelemesini yapmaya çalışacağım.

İncelemeye başlamadan önce videolarda bazı telaffuz hatalarımın olabileceğini ve bu işte pek başarılı olmadığımı belirteyim istiyorum.
    İncelemenin videolu kısmına geçmeden önce kulaklık ile ilgili teknik spesifikasyonları da verelim:
    Sensitivity
    107 dB SPL/mW
    lmpedance
    20 Ω
    Frequency Range
    22Hz – 17.5kHz

Kulaklık şeffaf ve siyah renklerde geliyor. Benim aldığım ürün siyahtı.

Video kısmına kulaklığın videolu kutu açılımı ile başlayayım.

Şimdi de daha düzgün ışık şartlarında kutu içeriğini ve kulaklığı yakın planda anlattığım video var sırada. Bu videonun sonuna doğru kullanım deneyimlerimi de aktarıyorum.

Kulaklığı incelerken sahneden bahsedemedim çünkü kullandığım parçalardan mıdır nedir sahne denen şeyin genişliğini pek kıyaslayamıyorum. Bunu aktarabilmek için daha çok kulaklık dinlemem gerekiyor olabilir, bilemiyorum.

Onun dışında tiz ve midlerde daha önce dinlediğim kulaklıkların en iyisi olan M1'den çok daha iyi olduğunu ve bassların ona göre yetersiz hissettirmediğini söylemeliyim. Bu kulaklık basshead değilseniz bass konusunda sizi üzmez kesinlikle

Video'da uzun süre dinlemediğim için aktaramadığım tek nokta kulaklığın biraz ağır olması ve yürürken kulağın üstünden geçen kısmın kayıp, kendi ekseni etrafında dönüp aşağıya bakacakmış gibi hissettirmesi. Bunlar ise şu ana kadar gördüğüm eksiler.

Sonuç olarak 100 dolar yurtdışı fiyatıyla benim açımdan fiyat performans kulaklığı olmayı başaran Shure SE215 bu fiyat aralığında dengeli bulduğum sesi, garantisi, malzeme kalitesi ve yüksek izolasyonu ile iyi bir seçim olabilir.

Kendisine para verip aldığım için Editörün Seçimi ödülünü veriyorum.

Kulaklığı satın aldığım Selçuk beye de sorunsuz alışverişi ve yardımcı olduğu için teşekkürlerimi sunarım.

Umarım işe yarar birşeyler ortaya çıkmıştır. Okuyan ve seyreden herkese teşekkür ederim.

• İlerisi için reserved olsun.
  • Elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. video komedi olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.