evet arkadaşlar bu c.tesi gidip bu kulaklıkların hepsini elmasepeti nişantaşında deniyeceğim.ama bazı topiclerde elmasepetinin arızalarda bazen pürüz çıkardığı yazıyormuş.aca böyle birşey olurmu?buraya gidip bütün kulaklıkları deniycem ve birisini alıp gelicem.(iAudio dan bıktım )eğer elmasepetindeki olaylar gerşekse riske atmadan gidip metandan cx300 ü alıp gelirim.zaten ikisinin arasında 20 dk lık yol var.geçen hafta 2 sinede gidip geldim çünkü.eğer elmasepetine gidersem size bütün incelemeyi sunacağım.allah yardımcım olsun
güzel bir çalışma olur güzel fikir ancak j-jays ve cx 300 diğer 3 ünden bir kategoride bunu dikkate alarak dinlemeni ve tarafsız bir şekilde yorumlarını bekliyor olacağız kolay gelsin
saol.ama elmasepeti bazı arızalarda metan kadar hoşgörülü olmuyormuş.bu yüzden biraz çekiniyorum.
neticede sattığı sennheiser metan ın malı. jays te kendi malı bildiğim kadarıyla. Bir sorun olmamalı. cx 300 üm ile bir sorunum olabilir. fırsat bulup gidemiyorum. ama yardımcı olacaklarını düşünüyorum. forumdan bir arkadaşımızı üzdüler başlangıçta ama daha sonra yardımcı olmaya gayrette ettiler..
o zaman forum için elmasepetine incelemeyeee
özellikle j jays ile ilgili yorumlarını çok merak ediyorum. gerçi oradaki dinleme çok kısıtlı zaman için de ve yeterli olmuyor ama olsun. Ben önceden ayarlarını yapmış olduğun eq ayarları ve seçilmiş birkaç parça ile hazırlıklı gitmeni öneririm..