Şimdi Ara

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues *YENİ ULTİMA OYUNU* (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 950.000$ a ulaştı. büyük ihtimalle yarın funded olacak proje ve ekstralar için 1M$ dan daha yüksek amaçlar koyacaklar. bunlardan birisi dil desteği olacak diye düşünüyorum çünkü röportajların birisinde dil desteğini düşünüyoruz bu birazda ne kadar paramız olduğuna bakar gibi bir cümle kurmuşlardı.

    multiplayer sistemi de açıklandı ilk mesaja ekledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 17 Mart 2013; 14:03:21 >
  • Eh sandbox olmadıktan sonra sırf Richard Garriott yaptı diye yeni uo olarak adlandırmak biraz yanlış olur.Co-op oyun görünümünde sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fautzin

    Eh sandbox olmadıktan sonra sırf Richard Garriott yaptı diye yeni uo olarak adlandırmak biraz yanlış olur.Co-op oyun görünümünde sadece.

    Ultima serisi singleplayer oyun ağırlıklı bir hikaye kurgusudur. Bir çok kişi Ultima'yı, Ultima Online ile tanıyor ancak UO ya gelene kadar 10 tane Ultima oyunu yapıldı ve Shroud of the Avatar'da hikaye olarak Ultima serilerini devam ettirecek nitelikte. Zaten oyunun yapımcısı Garriot oyunun MMO olmadığını açıkladı.

    En son singleplayer oyunu 99 yılında çıkan Ultima IX: Ascension'dır.

     Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues *YENİ ULTİMA OYUNU*


     Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues *YENİ ULTİMA OYUNU*


    Ultima Online benimde uzun süre oynadığım oyunlardan birisi olsa da Ultima serisine pek yakışmayan bir oyundur bunun sebeplerinden birisi ise Origin, EA'ye satıldıktan sonra UO nun geçirdiği olumsuz değişimdir.

    Ultima IX: Ascension'de Avatar karakterini kontrol ediyorduk diğer seriiler gibi ve IX'ın bıraktığı yerden devam edecek üstelik artık Tracy Hickman'da işin içinde ve hiç olmadığı kadar güzel bir hikaye Ultima dünyasıyla buluşacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 17 Mart 2013; 15:09:56 >




  • Bu sabah itibariyle 1M$ a ulaştı.
  • Housing sistemi açıklandı ve 1.1M$ a ulaştığı için pet sistemi eklenecek.
  • son 4 gün kickstarter bitiyor.
  • Bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Certhas

    son 4 gün kickstarter bitiyor.

    Kick starter bitince oyun mu çıkıcak?
  • Çıkış tarihi yok mu tahmini falan? Ayrıca oyun çıktığında dijital mi olacak yoksa kutulu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar baktım bir çok bilgi vermişsin eline sağlık.
  • Oyun funded oldu 2M$ gibi bir fiyatla. Kasım 2013 başında betası açılacak 2014 başında oyunun 1. bölümü çıkacak.

    Full PVP var. Mükemmel bir hikaye olacak arkasında hem Richard Garriott, hemde Tracy Hickman var.
  • Vay arkadaş ya bir yerden para bulsam da alsam şunu :/
  • uzun süredir takip ediyorum oyunun gelişmesini baya güzel birşey olacağa benziyor fakat fiyatı baya pahalı geldi bana tabiki değer vermeye fakat
  • Çıkış tarihi yok mudur ?
  • Beyler bu oyunu takip eden var mı? Tam olarak dinamikleri UO gibi mi olacak?. Skiller, RP, PVP, Ev sistemi, Harita, Guild sistemi, Loot sistemi vs?
  • Ben de merak ettim. Ayrıca oynanışta eski Ultima gibi İzometrik mi?
  • bu kadar paraya ulaşıp da 2000 lerin başında gördüğümüz grafiklerle yeni bir UO yapmak utanç verici olsa gerek, rpg de grafikler öncelikli değildir ama madem 3d yapıyorsan buna iddialı olmasan bile önem vermelisin, diğer türlü 2D çıkart gene oynansın.
  • Şimdi farkettimki İzometrik değil, Ultima tarzı bir oyun bile kendini 3d furyasına kaptırdı demek...
  • Ultima Online ile alakası yok ki... Ne grafikler benziyor, ne de başka birşey... UO'ya benzeyen hiçbirşey göremedim... Hey gidi hey... Brit köprüde onlarca PK'nın arasında Grizzly Bear tame etmeye çalışıp Animal taming & Lore kasardım... O GB'ler ile Minoc karıncaya gider karınca keser, çantalarından düşen elmasları toplar, götürür satardım. Hem de Veterinery kasardım. Koyunları öldürmeden tüylerini alırdım. Skara Brae'ye gidip terzide ip yapardım yünleri, ipleri bağlayıp kumaş yapar, Tailoring karakterimi kasardım. Bard karakterimle britten WW evcilleştirmek için taaa nerelere koşardım... EASY UO denen meret bitirdi oyunu... Açıyorsun makroyu, 5 tane madenciyi bağlıyorsun, ingot kasıyor, bankaya atıyor... Şampiyon kasıyor... Aklınıza gelebilecek herşey Easy UO'da vardı... PvP sistemi bitti zaten... Sadece fare ile adama hedef al... Potları otomatik içer... Komboları otomatik yapar... En basit Mage kombosu... Vas ort flam + Vas ort Flam + Kal Vas Flam + In Nox + In por + por por por :) Şampiyonlara hırsız karakter ile girerdim. Kasarlardı kasarlardı, hep ben PS ile çıkardım :) Rictor, Baracon, Neira falan filan... Neira kasarken o rotting corpse'ler çıldırtırdı beni... Poi poi poi... Unicorn çok faydalıydı orada... Ama Dark Father'da 1 oda dışında pek bir işe yaramazdı... En iyisi Nightmare idi... Stat Scroollar vardı... Minoc şehrinin müziği hâlâ kulaklarımda... Offf offf... Heyy gidi DV heyyy... 4k'dan spined set satardım... Barbed neredeyse hiç satmazdım... Kim uğraşacak ki Dragon kesmek için? Keseceksin de, derisini yüzeceksin de, beetle ile gideceksin de... Hazineci karakterim vardı... Blood Paragonlardan düşen kasaları açardım hırsız karakterimle... Oradan haritacıya verirdim haritayı... Okutur, gemi ile denize açılırdım... Dünya haritası yazar, bölgeye yaklaştığımda yerel harita yapar araziyi bulurdum. Sonra koordinatlarla arar dururdum. Sextant ile kontrol ede ede bulurdum. Birde oradan çıkan yaratıklar var tabi... Pehh... 56k modemin olduğu zamanlar... 146 denen bir meret vardı... Oradan oynardım... Düşünün UO için nasıl fatura ödediğimi

    Vay beee onca yıldan sonra hâlâ hatırlıyorum bunları...


    Değiştirme: İnternete adımı yazınca şu resim çıktı...

     Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues *YENİ ULTİMA OYUNU*


    Bankanın önünde 2 atın arasında duran Nightmare üzerindeki karakter benim Order shield, siyah robe ve beyaz sandal Adımın ne olduğunu yazmaya gerek yok sanırım Üstte birisi bağırıyor adımı Ahahah bu karakterdeki her bir set parçası full 140 luck, mr2 ve yeteri kadar lrc'ye sahipti... Resistler de full 70 olmasa da gayet iyiydi Yüzüğüm FCR2 FC1 Luck 100 LRC vardı... Bilekliğim de aynı şekilde... PvP yapardım... Eva kasmıştım karaktere ahahah

    Bunca şeyi anlattıkça ne kadar özlediğimi anladım bu oyunu Konuştukça konuşasım geliyor... En iyisi susayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 1 Temmuz 2013; 15:37:52 >




  • oyun aralik ayinda alpha olarak basliyacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.