Yığma bina mı ,demir profilden binamı daha ucuz
Herkese slm, köye yazlık ev yaptırmayı düşünüyorum tek kat 100 metrekare, maliyet açısından hangisi daha hesaplı olur, prefabrik tarzı profilden iskelet mi yoksa yığma bina ahşap çatı mı
Herkese iyi günler, turistik bir şehirde cadde üstü 230 metrekare müstakil bahçeli evim var, ev çok eski belki 70 yıllık bina , ya satacağız ya da yıkıp spor salonu yaptırmayı düşünüyorum, öncelik spor salonu, belediyeye tapuya daha gitmedim önce burada sorayım dedim belki bu işlerden anlayan biri vardır
Telekom direğindeki yassı kablo ne tip kablo?
Herkese selam, arkadaşlar sokaktaki telekomun yeşil ahşap direğinden eve gelen siyah yassı kablo ne tip kablo olarak geçiyor , yaklaşık 30 yıldır telefon 15 yıldırda internet için bu yassı kabloyu kullanıyoruz, bu kabloyu elit hizmet adı altında yenisiyle değiştirme yapabilirmiyiz? Direkle müstakil evimize gelen bu kablo 10 metre uzunluğunda
Tek abonelik 2 farklı internete sahip olabilirmiyim?
Merhaba arkadaşlar sormak istediğim bir soru var, şu an 100/8mb vdsl paketim var, youtuberluk yapıyorum günde 10 civarı video yüklüyorum aylık 20k gelirim var fakat upload hızım daha yüksek olsaydı daha çok video yükleyip gelirimi artırabilirdim , kabloluda 2 abonelik mümkün görünmüyor peki vdsl in yanında superbox veya redbox tarzı internet kullanabilirmiyim? Bunlarda mı telekoma bağlı?
Casper bilgisayara başka marka donanım ekleyemiyormuyuz?
Herkese merhaba , bilgisayar uzmanlarından bişey öğrenmek istiyorum, geçen ocak ayında casper E600 masaüstü bilgisayar aldım fakat ekim ayında anakart arızası yaptı, daha 15 ay garantisi olmasına rağmen servis 1437 tl anakart ücreti talep etti, bozulan anakart hepsiburada da 900 tl civarıydı kendilerine bunu söylediğimde casper sistemlerde kendilerinin taktığı anakarttan başka marka anakart çalışmazmış, kendileri özel çip koyup sisteme entegre ediyorlarmış, bu ne kadar doğru? içindeki diğer donanımları işlemci vs çıkartıp başka bilgisayara takacaktım, çalışmazmı diğer parçalar?
Casper firması tarafından dolandırıldım !!
2020 ocak ayında Sr002101487 seri numarasına sahip Casper Excalibur gaming masaüstü bilgisayar aldım, geçen ekim ayında cihazın anakartı arıza yaptı, servise gönderdiğimde anakartın yandığını ve değiştirilmesi gerektiğini belirtti müşteri hizmetleri yetkilisi ve bunun için benden 1437 TL ana kart ücreti istediler, cihazın daha 15 ay daha garantisi olduğunu ayrıca aynı model sıfır anakartın birçok alışveriş sitesinde 800-900 TL arası olduğunu belirttim, telefondaki beyefendi bizim fiyatımız bu dedi, peki ana kart değiştiğinde bilgisayarım çalışacak mı diye sordum, kesinlikle efendim bütün testleri yapıp öyle gönderiyoruz dedi, yayıncı olduğum için daha fazla vakit kaybetmek istemedim ve istedikleri 1437 TL'yi verdikleri Garanti Bankası IBAN 'ına yolladım, wassuptan da dekontunu paylaştım, neyse cihaz 1 hafta sonra geldi fakat bu seferde görüntü hatası alıyordum, ekran kartındada sorun vardı, geldiği gün tekrar servise gönderdim, durumu hem kağıda hem de wassup destek hattından yazdım, cihaz ellerine ulaştığı gün tüm onarımlar yapıldı adresinize kargoluyoruz diye SMS attılar, kutuyu açtım fakat gönderdiğim güç kablosunu tekrar kutuya koymamışlar, neyse çarşıdan güç kablosu aldım PC yi açtım fakat değişen hiçbir şey yok, cihaz gönderdiğim gibi geri gelmiş hatta ekran kartının üstünde toz bile var yani adamlar cihaza dokunmamış bile!, yasal haklarım neler öğrenmek istiyorum, bu işin peşini bırakmaya niyetim yok, Casper'dan kesinlikle uzak durun!
Güç kablosu fark edermi? Lütfen yardım edin
İyi günler, casper masaüstü bilgisayarım servisten yeni geldi fakat içine koyduğum güç kablosu geri gelmedi, yedekte duran eski bilgisayarımın güç kablosunu taktım pc çalıştı fakat monitöre görüntü gelmiyor, sorun güç kablosunda mı yoksa ram anakart vs yerine tam oturmamış olabilirmi? Kabloları çıkarıp tekrar taktım sonuç vermedi, ramleri çıkartıp taktım yine aynı, no signal
Casper servisi anakart değişim ücreti, kazıklandım mi?
İyi günler, 2 hafta kadar önce casper excalibur E600 gaming masaüstü bilgisayarım usb sıvı teması yüzünden arızalandı, casper genel merkeze gönderdim anakart değişimi için 1457 tl ücret istediler, sizce bu normal mi? Geçen ocak ayında almıştım daha 15 ay garantisi var tamam bedavaya değiştirsinler demiyorum ama fiyat uçuk geldi, internetten baktım 700 tl ye anakartlar var, sizce kazıklandım mı?
Anakart değişiminde kaçak ortadan kalkarmı?
Geçen hafta elimi lavaboda yıkayıp kuruladıktan sonra avermedia capture card'ın usb sini pc ye taktım fakat elimde azda olsa nem kalmış ve anakart kısa devre yapıp kapandı, casper ana servise gönderdim anakart değişecek dediler 1450 tl anakart değişim ücreti ödedim şimdi kargoyu bekliyorum, sormak istediğim soru,; anakart değişiminde kısa devre sorunu tamamen ortadan kalkarmı, ön usb 2 jackında kısa devreden dolayı siyahlık oluştu, anakart değişiminde jackta değişiyormu, tekrar kısa devre olurmu, biraz efhamlıyım, mouse klavye capture card hepsi yandı kısa devreden
Yazının usb kablosunda elektriklenme var
Arkadaşlar merhaba, hp marka yazıcım var yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyorum, bugün yeni farkettim yazıcının elektrik kablosunu fişe taktıktan sonra usb kablosunu pc nin usb girişine takınca monitörün ekranında dalgalanma oldu, priz toprak hatlı, bu dalgalanma normal mi? Yazıcı sürekli pc ye bağlı değil, ayda 1 belge çıkartmak için kullanıyorum, önce bilgisayarı kapayıp ardından yazıcının bağlanması gerek diyorlar, bu sorunu yaşayan varmı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.092
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 82.775 (Bu ay: 826)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 159 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor