|| Home Ofis + Gaming Monitor Tavsiyesi ||
Arkadaslar merhaba.
Valla artik icinden cikamiyorum, nolur bir yardim..
Malum evden calisma bitmiyor, ben de duzenegimi artik biraz degistirmek istiyorum.
Bir adet sirket laptopum ve bir adet 1050ti'li bir MSI GE73 Raider laptopum var. Emektar simdilik sorunsuz goturuyor beni ama yakin zamanda masaustu yeni bir sistem de toplama fikrim var.
Benim hali hazirda sirket bilgisayarimla kullanmakta oldugum bir 720p monitorum var (gulmeyin beyler, eski sirketimden ayrilirken kendi monitorumu satin alabilecegimi soylemislerdi - 50 liraya aldim fujitsu.. :) ) Hani sanki buyutecle bakiyormus gibi excel tablolarini esek kadar gormek bazen isime geliyor da, cok bunaldim artik. Ayni sekilde oyun oynarken de buyuk ekranda minimum 144hz tazeleme hiziyla oyun oynayabilecegim bir monitor aramaktayim. Konsol oyunu oynamiyorum, zaten saatlerce sabahlara kadar da oynadigim yok vakit mi var (burdan karima sesleniyorum, sabah 8 aksam 7 bucuk calisip ne ara oyun oynuyor olabilirim?? oynuyosak da kafayi bosaltmak icin 2-3 saat oynuyoruz, keyif icin oynadigimiz univ gunleri degerini bilememisiz!)
Asagidaki iki modelden birini yapmak istiyorum:
MODEL 1: 27"-34" tek monitor alip, bir KVM switch ile is bilgisayarimdan kisisel bilgisayarima gecis yapabilecegim bir sistem tasarlamak.
MODEL2: 2 adet 27" monitor alip ayri ayri is ve kisisel bilgisayarlara baglayip, bir KVM switch ile tek klavye mouse ile kumanda edecegim bir sistem tasarlamak.
Edit: LG 27GN880-B ilk gordugum gunden beri inanilmaz begendigim bir monitor oldu. Bi ara 3700 seviyelerindeyken gaza gelip 2 tane bile almaya heveslenmistim..
Butce 7 bin civari diyebilirim sanirim.
Tavsiye ve goruslerinizle yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Zira ben aylardir oku arastir bunaldim. google'dan cok rtingse girer oldum..
Tesekkurler.
Picture-By-Picture Destekleyen Ultrawide Monitor
Arkadaslar merhaba,
Malum 1 seneyi askin suredir evlerdeyiz. Ev oldu ofis..
Artik belim, boynum ve bagsurum olarak mutlu degiliz ve bir degisime gitmeye calisiyorum.
Ilk etapta guzel bir oyuncu monitoru alip (butce 4-5 bin, minimum 2k cozunurluk, minimum 144hz tazeleme hizi) ona bir kvm switch baglayip hem is hem de sahsi bilgisayarimi baglayarak calisabilirim dusuncesindeydim.
Sonrasinda kendinden Picture by Picture ozelligi bulunan bazi ultrawide monitorlere denk geldim ve nasil yapsam bilemedim. LG 38WN95C modeli ile ilgili incelemelere baktim, bizdeki fiyati 9-10bin lerde. Acaba 150-200 liralik bir kvm ile cozebilecegim bir is icin gereksiz masraf mi yapiyorum diye sorgulamaya basladim. Bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum.
Amacim:
- Hem is hem de sahsi bilgisayarimi ayni anda kullanabilecegim tek bir monitor edinmek.
- Butce konusunda esnek olabilirim, 6000 lere kadar cikabilirim diye tahmin ediyorum.
- Olur da bunu tasiyabilecek bir vesa uzatma kolu da onerebilirseniz balli borek olur.
Simdiden cok tesekkur ederim.
Saygilarimla.
Arkadaşlar merhaba,
İş yerimiz için ses sistemi tavsiyesine ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İş yeri tipi ve temel ihtiyaçlarımız aşağıdaki gibidir:
- İş yerimiz bir diş kliniği
- Alan 70m2
- Tavan hoparlörü kullanak istiyoruz, toplam 6 adet.
- Oda/bölümlendirme sayısı 6
2 adet muayene odası, 1 bekleme salonu, 1 röntgen odası, 1 tuvalet ve 1 mutfak var. Bu her alanda bir adet tavan hoparlörü yeri var.
Muayene odalarında ayrı ayrı ve geri kalan tüm alanlarda ayrı olmak üzere eş zamanlı 3 ses kaynağı kullanılabilsin istiyoruz.
Kullanışlı olsun diye de anfi'de bağlantı özellikleri bakımından sd kart+usb+bluetooth+wifi/ethernet özellikleri olması tercihimizdir. Telefon/tablet/PC üzerinden yönetilebilecek bir uygulaması ve/veya uzaktan müdehale için bir/birden fazla kumandası da olursa tadından yenmez..
Özetle:
- Minimum 3 kanal özellikli anfi
- 6 tavan hoparlörlü
- Zengin bağlantı seçenekleri
Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Ayrıca, bu tarz ürünleri gezip dolaşıp soruşturabileceğim yerler İstanbul'da nerede var biliyorsanız o da çok faydalı olur. Aydınlatma için karaköye gidiyoruz da ses için nereye gitmeli örneğin?
Teşekkür ederim.
Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi
|
Samsung 10. Yıl Kampanyası
|
68.000 TL Hyundai i20 alinir mi?
|
70.000 TL butce icin arac tavsiyesi
|
B-Max tavsiyesi, acil yardim lutfen!
|
Note7'leri verip ne alıyoruz?
|
Yeni ev yeni hayatlar yeni TV Tavsiyesi
|
Meslek: www.okanakca.com
/y ELGUUUUUUG /flex |
/y ELGUUUUUUG /flex |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 742
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 14.642 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware