Türkiye´den Göç Edenler Neden Mutsuz?
alttaki yorumlarıda okuyun ağlayanlar bile dolu
Mini masaüstü vantilatör bozulması.
bozulan model bu.
multi metreyle baktığımda çıkış voltajı motora 40 volt filan gözüküyor acaba devresi filandamı bozulmuş bunun anlamadım.
motoruna 5 volt tuttuğumda da çalışmıyor zaten acaba 40 volt gelip yakmışmı pek çözemedim eğer değerler normalse buna uygun motor nerede bulabilirim.
motorun üstünde 300 va hf yazıyor.
Pet Goat 2 gerçekleşiyormu?
1) Markets plunge - piyasa çakılması
2) War coverage -savaş ortamı
3) B2 bombers attack
4) Islamic country / mosque attacked
Tek dertleri hz.isa yı indirtmek aslında siyonistlerle ,dejenere hristiyanlar o yüzden birlik oluyor.
Asgari ücreti beğenmeyen 18-25 yaş grup.
Bu maaşa çalışan gördüğüm gençlerin hepsi üstü başı kıyafetleride iyi,telefonunuda değiştiriyor gömlek değiştirir gibi hatta bir çoğu otele yazlık yerlere tatile bile gidiyor gözümün önünde çünkü bir giderin yok,ailenle kalıyorsun yemeği annen önüne koyuyor kiran yok faturan yok en masrafsız çağlar,bu ücreti beğenmeyip yıllarını çürütenlere çöp yapanlara üzülüyorum resmen, yüksek maaş istiyorsan adam gibi eğitim kariyeri yapıcan bitriyorlar en dandik dip puan kenar köşe taşra üni leri sonra maaş düşük çalışmam oldu kendinize yazık ediyorsunuz başka kimseye değil.
Resmen rezillikler diz boyuydu adamın ayalarının dışarda olması gene nedesem bilemedim acaba shopmu dedim gerçek kayda baktım degilmiş.
show genel olarak satanist bulundu.
İmamoğlu başarısı herhalde çevremde herkes şikayetçi bugün fatura geldi piskolojim bozuldu
Chp bu ülkede niyemi iktidar olmamalı.
Eyt yide ülkenin başına bela etti,ne dünyanın normlarından,ne ülkenin gerçeklerinden,nede halkın isteklerinden bir haberler,gelirseler sadece ülkedeki küçük bir azınlığa hitap edecekler.
İhlasın ceosu için düzinelerce konu açılırken super vakumcu denirken forumda adının bile geçmemesi garip geldi fikriniz nedir?
Yalnız korumanın kıyafeti kemeri iş kıyafeti bile aynı o kadar montajlanacak deep fake yapıcak teknoloji olmadı diye biliyorum sadece yüz yapılır onuda mimiklerden yüzdeki animasyonsu havadan anlıyon zaten.
Az önce göktaşı düştü.
Yer ist avrupa yakası yemyeşildi göz alıcı ömrümde ilk defa gördüm değişik bir histi.
Tam telefonu almaya gittim koştum çekmek için malesef yetişemedim.
kocaeli ankaradan görülmüş.
Tam olarak bilemiycem agnostik değilim,belki bilimci,laik agnostik ve ateistlerin ata sporu olabilir saygı duymak lazım.
ilgili video.
Buradan sevgili eşine acemi youtuberlığı için çok teşekkür ediyorum
Hep şüphelendiğim bir şey dide tırtıklaya tırtıklaya ni hayet somut delil buldum.
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48.355
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 218.264 (Bu ay: 1.586)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41.819 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic