Şimdi Ara

50+ yıldır İst da elektirik faturasından daha az gelen su faturasının artık daha fazla gelmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmamoğlu başarısı herhalde çevremde herkes şikayetçi bugün fatura geldi piskolojim bozuldu 

• Gayet normal. AKP iktidarında ülke tarihinin en büyük felaketleri yaşanıyor (sosyal, ekonomik ve demografik) partiniz AKP istanbul’u mülteci çöplüğüne çevirdi. Şehir kendine yetmiyor. Kaynaklar malum. Son seçimde 40 parti birleştiniz gene yıkamadınız İmam’ı. Boşuna kasmayın. Ankara, İstanbul vs bu şehirler bir daha siyasal islama geçmez. AKP bu halkın başına gelmiş en büyük felakettir. İstanbul AKP döneminde yaşadığı zulmü işgal döneminde yaşamadı

:DDDD

Söylemeniz gereken Allah razı olsun imamoğlu olmalı.

Referans noktası olarak elektrik faturası mı baz alınır. Bu nasıl bir mantık. Herkesin kullanım alışkanlıkları farklı olması bir yana , elektrikte devlet sübvansiyonunu bilmiyor olamazsınız.

İyi o zaman 2024 yılı içinde bizim ( istanbul dışında )

su faturası minimum ve maximum değerler 237 - 408 TL

elektrik faturası minimum ve maximum değerler 130 - 143 TL

Algı yapmadan gerçeklere gelelim.

Bak referans alınacaksa alınması gereken değer bunlar.

• 2017 de İstanbul dan ayrıldık. Çok şükür diyorum.
    Fazla uzağa gitmedik. Çevre ilde bir semtine yerleştik. Su kartlı sistem. Karta su atıyoruz sonra sayaca okutuyoruz. İnanmazsınız belki ama 200 lira atıyoruz 3 ay gidiyor trafik yok, kamu dairesinde bir işimiz olunca sıra yok.

İstanbul da yaşamanın bedeli ağır.
    Hepinize Allah sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuraklık + Artan nüfus + Kaynak sıkıntısı. Ne bekliyordunuz tam olarak kapasitesi 20 milyonu taşımayan şehre 20 milyon kişinin taşınması sonrası?

• Ekremin hayatı pr. Fondaş medya kabartıyor. Biraz lokanta pazarlaması ama belediyecilikte İstanbul ilkel çağa döndü.

• Bu iski neden 45 günlük fatura gönderir?
    Birçok kişi metreküp aşımı olduğu için şikayetçi.

• enflasyonda hissedilir düşüş yaşıcaz reis dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 27 Temmuz 2024; 11:26:21 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

aynen atıyorum 500 elektirik gelse 200-300 su gelirdi yıllardır, şimdi nerdeyse bende %40 daha fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su faturası nasıl böyle gelir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olimpik Yüzme havuzunuz mu var.
    Tasarruf yapın, tasarruf.
    Afrikada milllet içmeye su bulamıyor.

O yüzden su araya araya buralara kadar gelmişler, haberleri yok

Popoyu yıkamıyorsunuz
    Diş fıçalamayı haftada bir
    Banyoyu15 günde bire çıkarıyorsunuz.

Taptığınız otomobilleride ya sileceksiniz ya.... Sileceksiniz

• Su faturası yüksek olmak zorunda. Barajlar kuruyor. Tutumlu olmak için şart.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslinda tüm faturalarin İstanbul’da daha fazla olmasi lazim, başka türlü gitmiyor insanlar. Asgari ücretli,emekli,memur gibi bireylerin kazanci sabit(doğu görevi olan memurlari hariç tutuyorum) ne diye daha fazla kirayla hayat standartlarini düşürmek isterler anlamis değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

doğma büyme ist luyum nereye gidicem acaba oyle saçmalıkmı olur, diğer küçük illerde işmi var sanayimi gidecek köyüne millet, o 80+ senedir türkiyeyi yönetenlerin suçu möt kadar yere tüm sanayi ve ekonomiyi yığarsan normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Temmuz 2024; 13:1:54 >
  • suyun daha pahalı olması lazım

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    E tamam hadi asgari ücretli cikardim, memur veya emeklinin ne işi var İstanbul’da? Hastane desen var , carsi pazar desen var? Pek çok ilde doğalgaz bile var , şahsen malatya hekimhanliyim nufüsü 15k gibi bişi , Malatya’ya 80km Sivas’a 150km uzaklikta dağ basi dersiniz , köyün yakinina doğalgaz geldi mesela :) Anadolu’da Ege’de bunlar haydi haydi vardir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

Onu iş yerlerine söyleyeceksin remoteyi destekleyecek.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

bunun suçlusu imamoğlu mu şimdi?

• murtazagil kullanıcısına yanıt

evet beceriksiz yönetim göstergesi bu, ben akp kastedmedim övmek amaçlı ,ist yönetim tarihinde görülmüş birşey değil bu hatta darbe dönemleri dahil  bukadar fahiş fiyata olsun elektirik faturasını geçsin.

iski su sittin senedir ist da uygun makul fiyataydı imamoğlunumu beklemiş fırlamayı bak sen krizi bahane etmeyin ülke tarihi ekonomik krizlerle iç karışıklıklarla dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Temmuz 2024; 14:44:50 >
  • insnalar suyu çok düşüncesiz kullanıyor, halka açık tuvaletlerde suyu açıp gidenler, yakınımızda lojmanda araba yıkama istasyonu var bir an boş kalmaz bunlar göze gelmez ama gün sonunda deli gibi su harcarlar bla bla, oalyın teknik bir sıkıntısı yoksa ölçme kısmında, şaşırmamak lazımdır

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.