İmamoğlu başarısı herhalde çevremde herkes şikayetçi bugün fatura geldi piskolojim bozuldu |
50+ yıldır İst da elektirik faturasından daha az gelen su faturasının artık daha fazla gelmesi.

-
-
2017 de İstanbul dan ayrıldık. Çok şükür diyorum.
Fazla uzağa gitmedik. Çevre ilde bir semtine yerleştik. Su kartlı sistem. Karta su atıyoruz sonra sayaca okutuyoruz. İnanmazsınız belki ama 200 lira atıyoruz 3 ay gidiyortrafik yok, kamu dairesinde bir işimiz olunca sıra yok.
İstanbul da yaşamanın bedeli ağır.
Hepinize Allah sabır versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuraklık + Artan nüfus + Kaynak sıkıntısı. Ne bekliyordunuz tam olarak kapasitesi 20 milyonu taşımayan şehre 20 milyon kişinin taşınması sonrası?
-
Ekremin hayatı pr. Fondaş medya kabartıyor. Biraz lokanta pazarlaması ama belediyecilikte İstanbul ilkel çağa döndü.
-
Bu iski neden 45 günlük fatura gönderir?
Birçok kişi metreküp aşımı olduğu için şikayetçi.
enflasyonda hissedilir düşüş yaşıcaz reis dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 27 Temmuz 2024; 11:26:21 >
aynen atıyorum 500 elektirik gelse 200-300 su gelirdi yıllardır, şimdi nerdeyse bende %40 daha fazla.
-
Olimpik Yüzme havuzunuz mu var.
Tasarruf yapın, tasarruf.
Afrikada milllet içmeye su bulamıyor.
O yüzden su araya araya buralara kadar gelmişler, haberleri yok
Popoyu yıkamıyorsunuz
Diş fıçalamayı haftada bir
Banyoyu15 günde bire çıkarıyorsunuz.
Taptığınız otomobilleride ya sileceksiniz ya.... Sileceksiniz
Su faturası yüksek olmak zorunda. Barajlar kuruyor. Tutumlu olmak için şart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslinda tüm faturalarin İstanbul’da daha fazla olmasi lazim, başka türlü gitmiyor insanlar. Asgari ücretli,emekli,memur gibi bireylerin kazanci sabit(doğu görevi olan memurlari hariç tutuyorum) ne diye daha fazla kirayla hayat standartlarini düşürmek isterler anlamis değilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
doğma büyme ist luyum nereye gidicem acaba oyle saçmalıkmı olur, diğer küçük illerde işmi var sanayimi gidecek köyüne millet, o 80+ senedir türkiyeyi yönetenlerin suçu möt kadar yere tüm sanayi ve ekonomiyi yığarsan normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Temmuz 2024; 13:1:54 > -
suyun daha pahalı olması lazım
-
E tamam hadi asgari ücretli cikardim, memur veya emeklinin ne işi var İstanbul’da? Hastane desen var , carsi pazar desen var? Pek çok ilde doğalgaz bile var , şahsen malatya hekimhanliyim nufüsü 15k gibi bişi , Malatya’ya 80km Sivas’a 150km uzaklikta dağ basi dersiniz , köyün yakinina doğalgaz geldi mesela :) Anadolu’da Ege’de bunlar haydi haydi vardir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu iş yerlerine söyleyeceksin remoteyi destekleyecek.
-
bunun suçlusu imamoğlu mu şimdi?
-
evet beceriksiz yönetim göstergesi bu, ben akp kastedmedim övmek amaçlı ,ist yönetim tarihinde görülmüş birşey değil bu hatta darbe dönemleri dahil
bukadar fahiş fiyata olsun elektirik faturasını geçsin.
iski su sittin senedir ist da uygun makul fiyataydı imamoğlunumu beklemiş fırlamayı bak sen krizi bahane etmeyin ülke tarihi ekonomik krizlerle iç karışıklıklarla dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Temmuz 2024; 14:44:50 > -
insnalar suyu çok düşüncesiz kullanıyor, halka açık tuvaletlerde suyu açıp gidenler, yakınımızda lojmanda araba yıkama istasyonu var bir an boş kalmaz bunlar göze gelmez ama gün sonunda deli gibi su harcarlar bla bla, oalyın teknik bir sıkıntısı yoksa ölçme kısmında, şaşırmamak lazımdır
En Beğenilen Yanıtlar

Kuraklık + Artan nüfus + Kaynak sıkıntısı. Ne bekliyordunuz tam olarak kapasitesi 20 milyonu taşımayan şehre 20 milyon kişinin taşınması sonrası? |
Gayet normal. AKP iktidarında ülke tarihinin en büyük felaketleri yaşanıyor (sosyal, ekonomik ve demografik) partiniz AKP istanbul’u mülteci çöplüğüne çevirdi. Şehir kendine yetmiyor. Kaynaklar malum. Son seçimde 40 parti birleştiniz gene yıkamadınız İmam’ı. Boşuna kasmayın. Ankara, İstanbul vs bu şehirler bir daha siyasal islama geçmez. AKP bu halkın başına gelmiş en büyük felakettir. İstanbul AKP döneminde yaşadığı zulmü işgal döneminde yaşamadı
|
Benzer içerikler
- belden aşağı mesajlar
- sezen aksu pkk
- suriye'de araba fiyatları
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- barda filmi gerçek hikayesi mağdurları
- sinop nükleer santrali son durum
- gökhan füzesi
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- taklamakan çölü
- uçak kazaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X