Ülkeden umudunuz var mı?
Türkiye'den bahsediyorum, mevcut iktidar giderse düzelir mi yoksa bundan sonra hiç bir şey düzelmez mi sizce?
Bir hurma 20 lira
Tek domates tek biber tek baklava tek hurma, yandaş cnn türk bile bir hurmanın 20 lira olmasına şaşırmış,, o zaman ne diyoruz; durmak yoook yola devam.
Telefonuma gelen kod hata veriyor
İkinci el bölümündeki ilanımı düzenlemek istediğimde telefonuma gelen kodu doğru giriyorum ama girdiğiniz kod yanlış diyor, telefonuma gelen üç ayrı kodu denedim üçünde de yanlış girdiniz diyor.
Godzilla x King Kong: The New Empire (2024)
MonsterVerse serisinin beşinci filmi Godzilla x Kong: The New Empire için ilk fragman yayınlandı. 2021 yılında izleyicilerle buluşan Godzilla vs. Kong’un devamı niteliğinde olacak yeni yapımda, iki ikonik canavarın ortak bir düşmana karşı mücadelesine tanık olacağız.
Bu programlar niye kaldırılmıyor?
Sayfa masaüstü görünüme dönüyor
Sayfa seçip tıkladığımda bu şekilde masaüstü görünüme dönüyor, bilgisi olan var mı?
Godzilla Minus One (2023)
Japon yapımı Godzilla Minus One için fragman yayınlandı. Takashi Yamazaki'nin yazıp yönettiği film Japonya'da geçecek.
Yine gaz bulduk
İşi gücü bırakmışlar gaz çıkarıyorlar yine, milletin derdiyle sıkıntısıyla hiç alakaları yok.
Ebay Türkiye ye kargo gönderiyor mu?
İnternette arattıp ama sağlıklı bir bilgi bulamadım, başlıkta sorduğum soruyu bilen var mı?
1 dilim baklava 21 tl
Son Giriş: 29 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 24 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.107
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 38.361 (Bu ay: 1.036)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.551 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun