Yarbay
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 1226 (Bu ay: 0)
Arkadaşlar merhaba, bir süredir NetVeil adında bir Windows uygulaması geliştiriyorum, internet ve network durumunu test etme odaklı, içerisinde bolca araç mevcut. Şu an final sürüme yaklaştım, bence oldukça kullanışlı bir uygulama oldu. İlginizi çeker ise test etmek ister misiniz?
Kullanabileceğiniz araçlar listesi şöyle :
Ping
Traceroute
Hiz Testi
Bufferbloat
Wi-Fi Kanal Analizi
DNS Benchmark
IPv6 Tanilama
MTU / MSS Kesfi
ISP Daraltma Tespiti
ISP Mudahale Tespiti
Twitch Yayin Testi
CGNAT Tespiti
DNS Sizintisi
VoIP Kalitesi
LAN Tarayici
LAN Hiz Testi
Uygulamada Free/Pro olmak üzere 2 katman var, open-core olarak github'a da yüklü. Pro araçların kullanılabilmesi için ücretli lisans anahtarı alınması gerekiyor ancak ben DH için 30 günlük ücretsiz deneme kodu oluşturdum.
Pro sürümüyle denemek isteyen arkadaşlar, NetVeil 30-günlük deneme sürümü linkine tıklayıp, kredi kartı, adres vs bilgilerini girmeden alttaki "İndirim Kodu" kısmına DONANIMHABER yazın, Uygula butonuna basın, ödeme sayfasını geçip mail adresinizi isteyecek, lisans anahtarınız mailinize gelecek. Lisans altyapısı LemonSqueezy üzerinden çalışıyor. Uygulama, Windows'ta SmartScreen uyarısı verebilir, code-signing yapmadım henüz çünkü ücretli bir işlem, duruma göre belki ilerde yapacağım. Bu nedenle tanınmayan yayıncı diye SmartScreen uyarısı verebiliyor. Herhangi bir kötü amaçlı kodlama yok, kişisel verileriniz falan da toplanmıyor. Umarım beğenirsiniz.
Uygulamayı NetVeil Github tıklayarak indirebilirsiniz.
Bir kaç ekran görüntüsü :

|
Superonline Fiber Yurtdışı Sorunu Hk.
|
170 metre mesafede kablolu ağ bağlantısı hk.
|
Pfsense ile Ofis içi Ağ Düzeni ve Yönetimi Hk.
|
Steam'da BF serisi indirimde!
Asus ENGTX460 Top Edition 1GB ## Oyun İncelemeleri
|
Asus ENGTX260 Matrix 896MB - Güncel oyun testleri
|
Yazılarda renk ve netlik bozulması...
|
İlgi Alanları: Donanım, Ağ, Otomobiller
|
20 yıllık Donanımhaber macerası, 200e yakın referans... Ayrıntılı referans listesi için tıklayınız. |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23.588
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.875
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 954)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.559 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
Yanıt Yok
0