Şimdi Ara

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

quote:

Teşekkürler hostu aldım da name serverlar ne olacak iki saattir panelde arıyorum :)

hocam e-mailinize gelen hesap bilgileri mailinde yazması lazım. e mail adresinizden bakın. new account information gibi bir mail gelmesi lazım.

Welcome maili geldi ama onda da bir şey yok.

Help sayfasınada böyle bir şeyler yazıyor.

ns1.turnkeyinternet.net, ns2.turnkeyinternet.net, ns3.turnkeyinternet.net, ns4.turnkeyinternet.net

Siz bunları mı kullanıyorsunuz?

ben reseller olduğum için kendi sunucumun nameserverlarını kullanıyorum. eğer help sayfasında öyle yazıyorsa onları kullanın deneyin. domain yönlendirmesi gerçekleşmesi lazım. bana gelen account mailinde şunlar yazıyor.

Reseller Domain: r*******.com
    Username: ********
    Password: ********
    Hosting Package: Professional I Reseller Hosting Double

Nameservers:
    ns61a.turnkeywebspace.com (67.231.***.***)
    ns61b.turnkeywebspace.com (17*.***.25*.1)

--------------

ama bunlar benim reseller paketim için özel olan nameserverlar. yani 61 nolu sunucuya aitler. sizinki muhtemelen jenerik ns1.turnkeyinternet.net şeklinde olanlar olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

quote:

Teşekkürler hostu aldım da name serverlar ne olacak iki saattir panelde arıyorum :)

hocam e-mailinize gelen hesap bilgileri mailinde yazması lazım. e mail adresinizden bakın. new account information gibi bir mail gelmesi lazım.

Welcome maili geldi ama onda da bir şey yok.

Help sayfasınada böyle bir şeyler yazıyor.

ns1.turnkeyinternet.net, ns2.turnkeyinternet.net, ns3.turnkeyinternet.net, ns4.turnkeyinternet.net

Siz bunları mı kullanıyorsunuz?

ben reseller olduğum için kendi sunucumun nameserverlarını kullanıyorum. eğer help sayfasında öyle yazıyorsa onları kullanın deneyin. domain yönlendirmesi gerçekleşmesi lazım. bana gelen account mailinde şunlar yazıyor.

Reseller Domain: r*******.com
    Username: ********
    Password: ********
    Hosting Package: Professional I Reseller Hosting Double

Nameservers:
    ns61a.turnkeywebspace.com (67.231.***.***)
    ns61b.turnkeywebspace.com (17*.***.25*.1)

--------------

ama bunlar benim reseller paketim için özel olan nameserverlar. yani 61 nolu sunucuya aitler. sizinki muhtemelen jenerik ns1.turnkeyinternet.net şeklinde olanlar olacak.

Alıntıları Göster
    Kaç gün sürecek indirim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

bu sene black friday 28 kasım da. muhtemelen kasım 28 kasım günü + 1-2 gün olur diye düşünüyorum. Pazartesi günü de Cyber Monday var. İkisi bir arada aynı fiyat indirimi devam edebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

bu sene black friday 28 kasım da. muhtemelen kasım 28 kasım günü + 1-2 gün olur diye düşünüyorum. Pazartesi günü de Cyber Monday var. İkisi bir arada aynı fiyat indirimi devam edebilir.

Alıntıları Göster
    Bu firmanın download ve upload yapmak için kullanılan VPS servisi nasıl bi fikrin varmı?

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hemen Ultimate II paketi aldım :))
    Bu arada WHM gelmiyor mu Ultimate II ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Bu firmanın download ve upload yapmak için kullanılan VPS servisi nasıl bi fikrin varmı?

Bu firmanın VPS sunucuları çok iyidir ve hepsi SSD'dir ama seedbox olarak kullanmana izin verirler mi bilmiyorum. Destek bölümünden bir sorup öğrenmekte fayda var. Ayda 9.80$'a verdikleri sunucu gayet iyi bir teklif gibi duruyor sahip olduğu RAM'i de düşününce.

quote:

WHM için Turbo Reseller paketlere bakmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D6177DB52

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam domain illa kayıt yada transfer yapmamız gerekiyor mu? Ben domain için de indirim olunca alacağım onu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D6177DB52

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam benim ingilizce pek sağlam değil siz sorabilirmisiniz acaba? Seedbox olmasa bile torrente kendimiz up yapabiliriz herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Bu firmanın VPS sunucuları çok iyidir ve hepsi SSD'dir ama seedbox olarak kullanmana izin verirler mi bilmiyorum. Destek bölümünden bir sorup öğrenmekte fayda var. Ayda 9.80$'a verdikleri sunucu gayet iyi bir teklif gibi duruyor sahip olduğu RAM'i de düşününce.

quote:

WHM için Turbo Reseller paketlere bakmalısınız.
    valla çok övdün bende hostgatordan bu ara hiç memnun değilim ciddi sıkıntıları var eskiden iyiydi müşteri sayısı arttıkça hizmet kötüleşti. kaç gündür açtığım ticketa da cevap vermediler. bu firmaya bakayım dedim ama fiyatda baya yüksek gerçi özellikleri 2 katı ama fiyatda iki katı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

valla çok övdün bende hostgatordan bu ara hiç memnun değilim ciddi sıkıntıları var eskiden iyiydi müşteri sayısı arttıkça hizmet kötüleşti. kaç gündür açtığım ticketa da cevap vermediler. bu firmaya bakayım dedim ama fiyatda baya yüksek gerçi özellikleri 2 katı ama fiyatda iki katı :(

Alıntıları Göster
    Yıllık alınırsa %10 indirim oluyor

quote:

$3.95 USD Monthly
    $42.66 USD Annually ( $3.95 x 12 Months - 10% Discount )
    $99.54 USD Triennially

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

Yıllık alınırsa %10 indirim oluyor

quote:

$3.95 USD Monthly
    $42.66 USD Annually ( $3.95 x 12 Months - 10% Discount )
    $99.54 USD Triennially

Alıntıları Göster
    Hocam eyvallah 2. paketi aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu5uf37

Hocam eyvallah 2. paketi aldım..
    Teşekkürler. Sayenizde faydalandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Teşekkürler. Sayenizde faydalandım

Alıntıları Göster
    zamanında dreamhostingden 1dolaramı ne yıllık reseller almıştım bitince tasımaya uşenip heray 20dolarmı ne ödemiştim.
  • quote:

Hocam domain illa kayıt yada transfer yapmamız gerekiyor mu? Ben domain için de indirim olunca alacağım onu bekliyorum.

bu sorunun cevabını merak ediyorum bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

quote:

bu sorunun cevabını merak ediyorum bende :)

Alıntıları Göster
    Hocam önerebileceğin bir reseller paketi var mı siteden baktım da 23 dolar diyor aylığına sunucu parası neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Hocam önerebileceğin bir reseller paketi var mı siteden baktım da 23 dolar diyor aylığına sunucu parası neredeyse.

Alıntıları Göster
    1 yıllık alamıyoruz ki aynı fiyattan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

1 yıllık alamıyoruz ki aynı fiyattan..

Alıntıları Göster
    Zamanında kapanlar kaptı. Şu an Black Friday sayfasını güncellemişler. Sadece 3 yıllık alanlar için kupon kodları çalışıyor ve aylık 0.79$ fiyat geçerli oluyor. Domain almanıza yada transfere gerek yok, mevcut domainlerinizin name serverlarını güncelleyerek kullanabilirsiniz.

Reseller fiyatları şu an uygun değil bence de. Geçen sene ve önceki sene WHMCS ile beraber 10 dolara güzel resellerlar satıldı. Bu sene biraz pahalı. Black Friday sayfası sürekli güncelleniyor, ümitliyim ben. ben de hem TKI, hem de diğer hostları takipte olacağım. Gene güzel fırsatlar yakalarsam burada paylaşırım.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Güzel günlerde kullansınlar. Ben burada sürekli güncellemeler yaparım kuponlarda bir değişiklik olursa. Siz de verdiğim linki ara ara takip edin alamamış olanlar. Muhtemelen aylık kupon da tekrar aktif olacaktır.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, son mesajınızı okumamıştım, yarım saattir sipariş vermeye çalışırken hata alıyordum. Durum şimdi anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakiza -- 25 Kasım 2014; 2:07:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

hocam orada nerede ömür boyu demekte. özellikle zaman sınırlı özel promosyon yazıyor :)

%80 off For LIFE diyor. Life time promotion manasında.

Alıntıları Göster
    BF14LINULT1M Kupon için sanırım kampanya bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

BF14LINULT1M Kupon için sanırım kampanya bitti.

Alıntıları Göster
    vay be kaçırdık mı yani :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.