Şimdi Ara

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda 3 yıllık plan için minimum 65$ çıkarıyor. Kaçırdık. 0.79'dan üç yıllık almak alevi üstünde sıcak fırsat olurdu.

Düzeltme: Live Chat ile görüştüm. Sistemde bir sorun varmış. 3 yıllık ödemede %80 indirimli fiyatlar hala geçerliymiş. Bir süre sonra tekrar deneyin diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 25 Kasım 2014; 15:42:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • domain + hosting sepete ekleyip almamıştım. mail gelmiş

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday

ultimate II paketini seçmiştim ve ödeme aylık idi. şuan hosting için sadece bir aylık ücret görünüyor acaba alsam her ay bu ücretten yenilenir mi? yoksa yeni fiyat üzerinden mi ödeme alırlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: android3

domain + hosting sepete ekleyip almamıştım. mail gelmiş

ultimate II paketini seçmiştim ve ödeme aylık idi. şuan hosting için sadece bir aylık ücret görünüyor acaba alsam her ay bu ücretten yenilenir mi? yoksa yeni fiyat üzerinden mi ödeme alırlar?

Hocam sizin invoice kesilmiş galiba. Satın alırsanız promosyon fiyatından alırsınız. bi checkout yapmayı deneyin, en son gelen bakiye ne olacak görün. ama isterseniz domain almayın bekleyin. biraz sonra 0.98$'lık bir domain registration fırsatı paylaşacağım.

siz sepetten domaini çıkarın sadece hosting almayı deneyin bakalım neler olacak görelim

• Hala 3 yıl zorunlu mu yoksa aylık ödeme yapabiliyor muyuz ?
  • black friday daha cuma günü, bunlar ne biçim kampanya yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel , teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

quote:

Orijinalden alıntı: android3

domain + hosting sepete ekleyip almamıştım. mail gelmiş

Hocam sizin invoice kesilmiş galiba. Satın alırsanız promosyon fiyatından alırsınız. bi checkout yapmayı deneyin, en son gelen bakiye ne olacak görün. ama isterseniz domain almayın bekleyin. biraz sonra 0.98$'lık bir domain registration fırsatı paylaşacağım.

siz sepetten domaini çıkarın sadece hosting almayı deneyin bakalım neler olacak görelim

domain kampanyası paylaşınca beni etiketlerseniz sevinirim hocam :)
    ayrıca sepet güncellenmiyor. domaini çıkaramıyorum yani :)

• Şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum. Dün Black Friday ekranında paylaşılmaması gereken kuponu paylaşmışlar. Kapanlar kaptı ama bugün Aylık ödemelerde 0.79$ hatasını düzeltmişler. Artık bu fiyat geçerli değil ancak 3 yıllık alacaklar için geçerli halen. 3 yıl uzun bir süre, ancak almak isteyenler olursa ben test ettim kupon kodu çalışıyor.

28.44/36=0.79$

Bazı firmalar satışlara erken başlıyorlar. Zaten BF çılgınlığı artık şükran gününe kadar geriledi. O günden itibaren marketler mağazalar çılgınlığa girişiyorlar. Domain almak isteyenler biraz daha beklesin. Elimde kampanyalar var ama satış ekranları ABD saati ile 28 Kasım günü aktif olacak. ben de o saat gelmeden bir kaç saat önce gerekli linkleri buradan vereceğim.

İlk yıl için 0.98$'a com/net/org

İlk yıl için 0.98$'a 3 domain host edebileceğiniz cPanel hosting

İlk 3 ay için 0.98$'a reseller hosting

İlk yıl için 0.98$'a SSL sertifikası

içeren teklifler var elimde. Satış sayfaları aktif olunca burada konularını açacağım. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. 3 senelik almak isteyenler varsa TKI çok kaliteli bir hosting firmasıdır gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. TÜm veri merkezleri rüzgar enerjisi ile çalışır ve çevre dostu, büyük bir firmadır.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    İlk yıl için domain, host ve ssl alsak daha sonraki yıllar için fiyat şimdiden belli midir? Süre bitiminde ssl ve domain iptal edip host devam edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

İlk yıl için domain, host ve ssl alsak daha sonraki yıllar için fiyat şimdiden belli midir? Süre bitiminde ssl ve domain iptal edip host devam edebilir miyiz?

Bellidir hocam. Devam edebilirsiniz. Zaten yıllık hostingi 10 dolar civarı kampanya yapacak firmanın, o fiyattan devam ederseniz hostinginiz için. Vereceğim firmaların canlı destekleri ile de görüşebilirsiniz kesin fiyatlar için.
  • Bu firma üzerinde film sitesi yayınlayan var mı?
  • Arkadaşlar ilk mesajda verdiğim linki takipte olun. Özellikle 28 Kasım günü ziyaret edin. Aylık kampanyayı o gün tekrar aktive edecekler. % 90 ihtimalle.
  • Aylık ödeme seçeneği tekrar aktif edeceklermiş mi? 3 yıl birden ödeme yapmak biraz fazla kaçacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Aylık ödeme seçeneği tekrar aktif edeceklermiş mi? 3 yıl birden ödeme yapmak biraz fazla kaçacak.

Ayın tam 28'inde (ABD saati ile) tekrar aktif edecekler. Erken açık ettiler kuponları, herkes hücum edince şimdilik kaldırdılar.
  • Ping sürelerine baktım, biraz fazla geldi. Bu fiyatlarda ping süresi iyi bir host önerebilir misiniz? Daha düşük özellikli olabilir.
  • quote:

Ping sürelerine baktım, biraz fazla geldi. Bu fiyatlarda ping süresi iyi bir host önerebilir misiniz? Daha düşük özellikli olabilir.

ABD olduğu için ping süreleri biraz fazla olabilir. Önümüzdeki günlerde Black Friday ve Cyber Monday fırsatları ortaya döküldükçe Avrupa'dan da bir şeyler paylaşırım. Onlar şüphesiz daha iyi ping zamanları verecektir. Namecheap UK sunucularında BF kampanyası yapacak muhtemelen senelik 1 dolara alırız 2 gün daha sabredin

quote:

Hostu kullanmaya basladim. Hiz iyi simdilik band ve space paketine gore azdi ticket actim 2 dkda cevap geldi duzelttiler.

Teknik destekleri iyidir 3 senedir herhangi bir ticketa 1 saatten fazla yanıt beklemedim.

• quote:

quote:

Ping sürelerine baktım, biraz fazla geldi. Bu fiyatlarda ping süresi iyi bir host önerebilir misiniz? Daha düşük özellikli olabilir.

ABD olduğu için ping süreleri biraz fazla olabilir. Önümüzdeki günlerde Black Friday ve Cyber Monday fırsatları ortaya döküldükçe Avrupa'dan da bir şeyler paylaşırım. Onlar şüphesiz daha iyi ping zamanları verecektir. Namecheap UK sunucularında BF kampanyası yapacak muhtemelen senelik 1 dolara alırız 2 gün daha sabredin

quote:

Hostu kullanmaya basladim. Hiz iyi simdilik band ve space paketine gore azdi ticket actim 2 dkda cevap geldi duzelttiler.

Teknik destekleri iyidir 3 senedir herhangi bir ticketa 1 saatten fazla yanıt beklemedim.

Hocam merhaba, bana Avrupa veya Amerika merkezli host lazım. Bu kampanyayı kaçırdım, işe gittiğim için sürekli takip edemiyorum. Rica etsem kuponlar tekrar aktif olduğunda veya farklı bir firmadan güzel bir fırsat yakaladığında beni haberdar eder misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyleyse senden Avrupa merkezli host kampanyaları bekliyorum :)))
  • Dostlar ben takipteyim bir şeyler yakalayınca sizle de paylaşırım. Etrafta host çok BF kampanyası yapan ama maksat güvenilir büyük şirketler olsun. O nedenle ince eliyorum. Sizleri haberdar ederim.
  • quote:

Dostlar ben takipteyim bir şeyler yakalayınca sizle de paylaşırım. Etrafta host çok BF kampanyası yapan ama maksat güvenilir büyük şirketler olsun. O nedenle ince eliyorum. Sizleri haberdar ederim.

İmkan buldukça ben de bakıyorum, haberleşiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.