Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayco

Arama ekranı

http://i.hizliresim.com/39AGWM.png

Görüldüğü üzere sürüm bilgisi

http://i.hizliresim.com/vgZWl4.jpg

Bildirim çubuğu

http://i.hizliresim.com/ORE4bn.png

Bu da yeni nesil klavye

http://i.hizliresim.com/dnXgrp.png

Kilit ekranı

http://i.hizliresim.com/BZ87Jj.png

Problemi bir an önce cozmeniz dileğiyle iyi forumlar :D

Teşekkür ederim ilginiz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mateja55_55

Wifi bagliyken bizimkide çekiyor usta , önemli olan wifi bağlı değilken ve 3g acikken kapalı alanda Full çekmesi

3g açıkken ve çekmiyor dediğiniz anda bir ss atar mısınız?
  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sizinde bir an önce sorununuzu cozmeniz dileğiyle

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Mantık yürütmedim :) Donanımsal olduğunu da en az ihtimali veriyorum :) Ve benim düşünceme göre de sorunun kaynağı en büyük olasılıkla operatör kaynaklı görünüyor :)
  • Arkadaşlar sorun yaşayan arkadaşlardan başka lolipop güncellemesini yükleyen oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deutscher

Mantık yürütmedim :) Donanımsal olduğunu da en az ihtimali veriyorum :) Ve benim düşünceme göre de sorunun kaynağı en büyük olasılıkla operatör kaynaklı görünüyor :)

Ben cihazı sıfırladım olmadı ,
    Avea hattını değiştirdim olmadı ,
    Vodafone geçtim yine olmadı ,
    Lolipopu bekliyorum bakalım ne olaçak ...
  • ilk aldımda bende de sorun yoktu ama şebeke sorunu şimdi bende de var. Cekmiyor.hattım da avea.

• Deutscher kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sorun operatör kaynaklı olamaz. Aynı şebekenin 2 farklı hattını ve 2 ayrı operatör denedim ama nafile. Lollipop güncellemesini yükledikten sonra 1 sn bile şebeke siz kalmadım. Yani sorunun yazilimsal olduğu kanıtlandı.

• Arkadaşlar şu àn metrobüsten yazıyorum. Köprünün ortasındayz şebeke düştü wcdma açık ve otobüs tıklım tıklım seyir halindeyken çok rahat dolaşıyorum donanimhaberde. Normalde g3 kullanıyordum birkaç gündür NOTE4 sahibiyim ilk başta korkmustum şebeke cekmiyecek sorunlu cihaz diye Ama maşallahı var yani g3 bile bu yoğunlukta aktif kullanmıyordum hattım turkcell. Köprünün ortasını geçtik 2 3 4 dış arasında değişiyor.

• mendark88 M kullanıcısına yanıt
    Ben olsam aldığım cihaz bozuk çıktıysa bir daha gidip aynısından asla almam. Neden aynı riske bir daha gireyim ki? Ayrıca yeni cihaz vermek veya para iadesi o kadr kolay iş değil, aklında olsun karar verirken....
  • berkayco kullanıcısına yanıt
    Sevgili berkayco,
    Takip edebildi?im kadaryyla sorunu çözme noktasynda en ysrarcy ve cesur davranan siz olmu?sunuz. Güncellemeyi yükleyince ?ebeke sorunu tam olarak çözüldü mü? Yani ?ebeke modumuz 3G seçili iken ?ebeke probleminiz ortadan kalkty my? Zira biliyorsunuz bu forumu takip eden herkes uzun zamandyr sadece GSM modunu seçmek suretiyle idare eder durumdayyz. E?er bu yazylym, ?ebeke sorununu % 100 çözdü diyorsanyz, yukaryda linkini verdi?iniz güncellemeyi nasyl yükleyebilece?imizi,sizin deyiminizle nasyl rom ataca?ymyzy izah edebilir misiniz lütfen? Bu i?lemin riskleri var ise onlary da açyklarsanyz sevinirim. Hata yapyp durumu daha içinden çykylmaz bir hale getirmek de var. Te?ekkürler.
  • Arkadaşlar benim cihaz modeli bu.SM-N910CQ Ve sorun gözükmüyor sadece sd kart sorunu var devre dışı bırakıldı diyor ara sıra canımı sıkıyor bu durumda

• mimar06 M kullanıcısına yanıt
    Evet baya bir cesur davrandım. Hiçbir sorun yok şu anlık yaklaşık 1 hafta oldu atalım. 1sn bile şebeke gitmedi

• SD kart sorunu ve hatası alanlarà tavsiyem 32 gb lık toshiba hafıza kartım vardı onu taktım ve sorun çözüldü hiç hata almıyorum mutluyum ☺

• Benim hattım avea kardeşimin vodefone hattını kendi telefonuma taktım heryerde full cekiyo benim hattı takınca aveayı cekmiyo telefon ? cidden kafam karıştı.
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Benim de avea ve az çekiyor cihaz. Avea ile facebooka giremediğim yerde turkcelle youtubedan 1440p video izledim. Nisanda taahüdüm bitiyor kurtulcam inşallah bu beladan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Benim de avea ve az çekiyor cihaz. Avea ile facebooka giremediğim yerde turkcelle youtubedan 1440p video izledim. Nisanda taahüdüm bitiyor kurtulcam inşallah bu beladan.

benim hattı onun telefonuna takıncada problem yok ama işin ilginc tarafı bu. sadece kendi telefonuma kendi hattımı takınca cekmiyor.
  • Arkadaşlar aranızda hiç para iadesi alan oldumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

benim hattı onun telefonuna takıncada problem yok ama işin ilginc tarafı bu. sadece kendi telefonuma kendi hattımı takınca cekmiyor.

Onu bilmiyorum hocam ama ben Kırıkkaledeyim ve çalıştığım yer şehre uzak. Sıkıntı bariz aveada. Evde iyi çekiyor misal avea ama şehirden uzaklaşınca saçmalıyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.