Şimdi Ara

Guirar Hero Vokal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar guitar heroda ne yaparsam yapayım beginnerdan baskasını yapamıyorum. Easy de bile kırmızı yakıyorum nedenini anlayamadım bir türlü. Sarkının tonuyla da ilgisi yok cünkü videolarda gördügüm kadarıyla baska tondan söyleyenler bile yapıyor. Yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 16 Kasım 2014; 23:03:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Dostum mikrofonda sorun olabilir. Beginner da sadece ses cikarsan dahi kabul etmekte zaten. Fazla zor olmayan kolay bir sarkida ya da cok iyi bildigin bir sarkida vocal yapmayi dene. Bring Me to Life da Expert de 4 yildiz almistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 17 Kasım 2014; 18:45:47 >
  • Hocam bir tek metallica var. Arkadaş easy de yapabiliyor. Sözlerini tamamen bildiğim şarkılarda bile yakıyorum kırmızıyı. Arkadas aynı tondan söylemek gerek diyor ama ben de kulaktan zaten aynı tonda söylüyorum ve arkadasım ton dısına cıktıgında bile dogru gidiyor. Yani buna inanmıyorum pek. Anlayamadım bir türlü adam tonu inceşigi kalınlıgı kafasına göre söylesin yine gidiyor bende gitmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    14 yıl önce açıldı
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.