Şimdi Ara

Format Atmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: Ireneo

Dostum konu allak bullak oldu başta formatın nasıl atıldığını öğrenmeye çalışırken sonra uygularken yaşadığım problemler zinciriyle zıvanadan çıktım. İlk kısımları bosuna okuma sadece son attığım postu bi okuyup yardımcı olabilir misin ?

Bosuna eufi kurulum yapma. Elinde cd yada usb yokmu. Ona yazdir kurulumu yap.

Dostum anlamıyorum bu işlerden. Gittim bilgisayarcıdan cd aldım ancak bilgisayarı başlatırken oynatıcıyı seçtiğimde format işlemi başlamıyor , bilgisayar açılıyor. Sonra arkadaş bu linki attı bunları uygula dedi uygularken yazdığım problemle karsılastım. Kendisi de offline su an bi yardım lütfen ya 2 gün oldu daha format işlemine "başlayamadım" ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Dostum konu allak bullak oldu başta formatın nasıl atıldığını öğrenmeye çalışırken sonra uygularken yaşadığım problemler zinciriyle zıvanadan çıktım. İlk kısımları bosuna okuma sadece son attığım postu bi okuyup yardımcı olabilir misin ?

Bosuna eufi kurulum yapma. Elinde cd yada usb yokmu. Ona yazdir kurulumu yap.

Dostum anlamıyorum bu işlerden. Gittim bilgisayarcıdan cd aldım ancak bilgisayarı başlatırken oynatıcıyı seçtiğimde format işlemi başlamıyor , bilgisayar açılıyor. Sonra arkadaş bu linki attı bunları uygula dedi uygularken yazdığım problemle karsılastım. Kendisi de offline su an bi yardım lütfen ya 2 gün oldu daha format işlemine "başlayamadım" ...

Aldigin cdyi cdroma taktin. Acilista cdyi sectin. Cd yi okumuyorsa ya cd bozuk. Yada sen yanlis birimi seciyorsun. Hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cd boş gözüküyor sa yazan kişi bozuk yazmış yada hızlı yazmış bu nedenle çalışmayabilir genelde 10 tanede 2 tane olur git değiştir yada netten indir cd ye düşük hızda kendin yaz sonra anakartın modelini öğren nette boot menüsü açma diye aratır yada kullanma kılavuzunda yazar anakartın kuruluma geçince ilgili işletim sisteminin videolu kurulum anlatımına bakarsın çalışmayan dvd ve boot açma senin sorunun çorba olmuş konu..
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.